Καλά Χριστούγεννα Αδέρφια... η "Ελπίς" πεθαίνει τελευταία...


"Χριστούγεννα" γύρω μας... το πνεύμα είναι εδώ...

Που σε καλεί οικογενειακώς στα εταιρικά παιδικά party’s. που δίνουν και ένα δωράκι στο παιδί σου και που είσαι τόσο υπόχρεος που το κεφάλι σου κοντεύει να χωθεί στα πόδια σου εις ένδειξη βαθιάς ευγνωμοσύνης.

Αυτό το σύστημα είναι ευρέως διαδεδομένο και σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες της ...φιλοπτώχου!
Συνοδεύετε δε από νοσοκομεία, παιδικά προγράμματα, παραμυθάκια, Μαραθωνίους εράνους αγάπης, cd με τα έξοδα να διατίθενται σε παιδιά και αντικαρκινικές θεραπείες εκπίπτοντας φυσικά από της φορολογικές δηλώσεις, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για πολιτικές καριέρες που φτάνουν μέχρι και πρόεδρο της δημοκρατίας!

Ο μοναδικός και ασφαλής τρόπος κοινωνικής ανόδου και άσκησης εξουσίας.

Μαζί με ένα σύγχρονο "Σώμα Τυράννων" που στην σημερινή Ελλάδα φέρει τον μανδύα της πολιτικής, της δημόσιας διοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, της εφορίας, και πάντως είναι τα βασικά σώματα του στρατού μιας καλοστημένης κρατικής μηχανής.

Είναι δε τέτοια η δύναμη και το θράσος τους, με συμπαράσταση ενός αδαούς εκλογικού σώματος, που συνήθως, αν όχι πάντα, λειτουργούν εκτός νόμου και εκτός θεσμών, νομοθετώντας!
Άλλο βασικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων τυράννων είναι το μπαξίσι - προμήθεια - μίζα, που παρέμεινε όπως παλιά ο βασικός τους "θεσμός".

Τέτοιοι είναι και οι κατά καιρούς πρωθυπουργοί, υπουργοί και πάσης φύσεως πολιτικά "υλικά", που το "τάγμα των καθοδηγητών" ετοίμασε προσεκτικά και πλάσαρε την κατάλληλη στιγμή με τέτοιο τρόπο, που το 67% του ελληνικού εκλογικού σώματος να "βγάζει" στα γκάλοπ ότι είναι ο καταλληλότερος σφαγέας του... καλή ώρα...

Κι έτσι ζούμε τη σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων…
Με μια μικρή διαφορά...

Ο κατά καιρούς "Τύραννος" και η αυλή του δε παιδομαζεύει πια τα παιδιά μας...
Απλά τα σκοτώνει...

Αρχίζει απ’ το χαρακτήρα, πάει στα όνειρα, μετά στους στόχους, ύστερα στη αναζήτηση νέας πατρίδας κι αν δε... με συνοπτικές διαδικασίες στην αυτοκτονία-δολοφονία!

Και φυσικά όπως σε κάθε δολοφονία, εκτός του δολοφόνου, υπάρχει πάντα (και) ο ηθικός αυτουργός... ο απατεών που "διδάσκει" αγάπες και ελεημοσύνες...

The basic enemy...

Καλά Χριστούγεννα Αδέρφια... η "Ελπίς" πεθαίνει τελευταία...



Χάρης Καφετζόπουλος
Σχόλια