Σε δύο λεπτά σε έχουν «τελειώσει»


Ανακοίνωση για το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

Το νέο ηλεκτρονικό σύστημα διασταυρώσεων που ελέγχει μέσα σε 1-2 λεπτά τις καταθέσεις και τις τραπεζικές κινήσεις παρελθόντων ετών, καταγράφοντας τα πάντα στο τεφτέρι του Μεγάλου Αδελφού.

Αυτό παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Σε αντίθεση με την παλαιά χειροκίνητη ακολουθία που κρατούσε ως ενάμισι χρόνο τώρα η διαδικασία θα μπορεί να οδηγεί σε γρήγορα συμπεράσματα μέσα σε μια εβδομάδα.

Το Κράτος θα γνωρίζει τα πάντα και θα αρπάζει τα πάντα χωρίς να μειώνει τους φόρους για να διευκολύνει τους πολίτες.

Τα πρώτα συμπεράσματα θα βγαίνουν μέσα σε 2 λεπτά καθώς το λογισμικό θα "τσιμπάει"… ύποπτες περιπτώσεις με φορολογικό ενδιαφέρον.

«Αυτό το έργο θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί και παλαιότερα αν οι προηγούμενες κυβερνήσεις το ήθελαν, κι εγώ λέω ότι δεν το ήθελαν» τόνισε ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος πήρε όλη την δόξα εκ μέρους της κυβέρνησης της Αριστεράς.

«Όντως έχουμε ζορίσει ένα κομμάτι των μεσαίων τάξεων», παραδέχθηκε για την υπέρμετρη φορολόγηση, η οποία έχει κλείσει επιχειρήσεις και καταστρέψει νοικοκυριά.

Σημειώνεται πως το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου καταθέσεων και φορολογικών δηλώσεων, σε μορφή «Μεγάλου Αδελφού», έκανε σήμερα την πρεμιέρα του.

Και εις ανώτερα…
el.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας