Από προδότες χορτάσαμε (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ)


Η συμμορία Σαμαρά, κρύβεται πίσω από το κατάπτυστο δημοσίευμα της Ομάδας Αλήθειας.
Με εντολή δική του έγινε αυτή η δημοσίευση.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ζήτησε τη δέσμευση του προέδρου του κόμματος, ότι θα τον προτείνει για τη θέση του Π.τ.Δ στις εκλογές του 2020 και μάλιστα, όταν αυτή η απαίτηση είδε το φως της δημοσιότητας, έγινε πυρ και μανία.
Ευθύνες έριξε τόσο στο περιβάλλον του Κυριάκου που διέρρευσε το αίτημα του, όσο και σε μας που το δημοσιοποιήσαμε.
Έτσι θέλησε να εκδικηθεί Μητσοτακικούς και Καραμανλικούς, με τον συνήθη βρώμικο τρόπο του, χρησιμοποιώντας τους έμμισθους αυλικούς του, δημιουργώντας αναταραχή στο κόμμα.
Γι΄αυτό και έσπευσε να το αναδημοσιεύσει και το πρωτοπαλίκαρο του, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Βεβαίως οι ευθύνες για το γεγονός, βαραίνουν και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχει αφήσει μια ομάδα έμμισθων κομπλεξικών, να δημιουργεί προβλήματα στο κόμμα.
Γιατί ο Κυριάκος γνώριζε για τους ανεγκέφαλους αυλικούς του Σαμαρά και θα ΄πρεπε να περιμένει, πως κάποια στιγμή θα έκαναν δήθεν το λάθος.
Πάντως, ουδέν κακόν αμιγές καλού.
Γιατί τώρα πλέον επιβάλλεται η ηγεσία του κόμματος να ξεκαθαρίσει τη στάση της στο θέμα ΕΛΣΤΑΤ και Γεωργίου και κάποια στιγμή να πάρει τη μεγάλη απόφαση να ξεκαθαρίσει το κόμμα απ΄τα σκουπίδια, διώχνοντας πρώτο και καλύτερο το πνευματικό τέκνο του Παττακού.
Ώστε να πείσει τον κόσμο ότι μπορεί και αξίζει να τον εμπιστευθεί.
Γιατί αν στη συνείδηση του κόσμου καταφέρει να περάσει ως ο νέος Σαμαράς, τότε δεν πρόκειται να ψηφιστεί ούτε και από τους Νεοδημοκράτες.
Σχόλια