ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ;




Είναι απορίας άξιο, που δεν έχει επέμβει και η Ευρωπαϊκή Ένωση, να έχουμε άλλον ένα πονοκέφαλο, μαζί με όλους τους άλλους. Σε καμμιά χώρα ευρωπαϊκή δεν υπάρχουν γκέτο των αναρχικών, όπως στα Εξάρχεια. Ό,τι θελουν κάνουν, καίνε περιουσίες, ενοχλούν τους πολίτες, κινδυνεύει ο κόσμος, χρόνια τώρα. Μεγάλο μέρος .....της ευθύνης, δεν φέρουν μόνον τα αστυνομικά όργανα, που έως ένα βαθμό ότι μπορούν κάνουν, άλλα και η Δικαιοσύνη, που αφήνει μετά τις συλλήψεις τους, τα τσογλάνια αυτά ελεύθερα.

Πήγαν λοιπόν οι αστυνομικοί, να κάνουν εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων, για να καταδείξουν να υπογραμμίσουν ακριβώς το πρόβλημα. Και οι αναρχικοί στην πλατεία Κολωνακίου, ως αντίποινα. Αντί να βγει η ευνομούμενη πολιτεία να πει θα σας μπαγλαρώσω, εάν πάτε στην πλατεία Κολωνακίου και το ίδιο θα πράξω, εάν δεν αφήσετε την εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων, πηγαίνει να καταργήσει και τις δυο συγκεντρώσεις. Το μήνυμα που στέλνει, είναι ποιο; Μην προκαλείτε τα φασιστοειδή τσογλάνια; Ρε ειστε καλά; Θα έπρεπε να κινηθούν οι δικαστικές αρχές και οι εισαγγελείς και να παραπέμψουν τον αρμόδιο υπουργό, για την βλακώδη, ηττοπαθή και επικίνδυνη για την Δημοκρατία απόφασή του και τα μηνύματα που στέλνει .

Δεν πρόκειται ποτέ, εάν δεν μπει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, να σταματήσει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση με τους φασίστες αναρχικούς. Εισαγγελείς, να μπουν σε οποίο σπίτι υπάρχουν πληροφορίες και να μπαγλαρώσουν τους εγκληματίες της Δημοκρατίας, που θα συλλαμβάνονται και θα παραπέμπονται αμέσως σε δίκη. Δεν είναι έκφραση ελευθερίας ιδεών. Φασισμός είναι και η κυβέρνηση, είναι απόλυτα υπεύθυνη γι' αυτό κι έτσι θα έπρεπε να το δει η αξιωματική αντιπολίτευση, που όλο λεονταρισμούς είναι και όταν έρχεται η ώρα, τηρεί σιγή ιχθύος. Καθαρίστε τα Εξάρχεια με οποίο κόστος.

Δεν πάει άλλο, με τους...γύφτους των Εξαρχείων.
Σχόλια