Ξύπνησαν τα ζόμπι της διαπλοκής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας.



Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια συγχορδία των ζόμπι της διαπλοκής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όσο καιρό είχαν την ψευδαίσθηση ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση και ο τόπος θα πάει στα βράχια, άρα θα γίνουν εκλογές και ο εκλεκτός τους Κυριάκος θα γίνει πρωθυπουργός για να τους σώσει, απαξίωσαν να ασχοληθούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το μόνο το οποίο ψέλλιζαν ήταν πως θα ξεφορτωθούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020 για να κάνουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σημίτη, τον Σαμαρά ή τον Βενιζέλο.



Και ξαφνικά η αξιολόγηση τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Ελλάδα εδραιώθηκε στην Ευρώπη και την ευρωζώνη και το κυριότερο: Ουδέποτε από τότε που η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαΐκή Ένωση είχε παρατηρηθεί τέτοια συμπαράσταση στην Ελλάδα όσο στο τελευταίο Eurogroup. Δηλαδή όχι μόνο έκλεισε η αξιολόγηση αλλά τονίστηκε ότι αυτό γίνεται διότι δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη και ευρωζώνη δίχως την Ελλάδα.
Φυσικά σε αυτό συνετέλεσε καθοριστικά, όπως ομολογούν όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες και ο ευρωπαϊκός τύπος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Το πρόσφατο ταξίδι του στην Γερμανία είναι αψευδής μάρτυρας.
Όταν λοιπόν τα ζόμπι της διαπλοκής κατάλαβαν ότι η χώρα καταξιώνεται στην Ευρώπη, οι εκλογές είναι όνειρο θερινής νυκτός και η δικαιοσύνη θα κάνει καλά τη δουλειά της, τότε ξέσπασαν εναντίον του κύριου συντελεστή αυτής της εθνικής επιτυχίας, δηλαδή του Προκόπη Παυλόπουλου. Οι Σαμαράδες ξεσηκώθηκαν και ζητάνε παραίτηση Παυλόπουλου. Τα Φάληρα, Πειραιάς και Μιχαλακοπούλου – φυσικά ως ΔΟΜ – σήκωσαν τα νύχια γαμψά εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ώς και απειλές εναντίον των μέσων του τύπου και του διαδικτύου που στηρίζουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτοξεύθηκαν!
Ότι και να κάνουν, όποιες μεθόδους και αν μεταχειριστούν, όποια καρακόλια και τζουκμπόξ της δημοσιογραφίας χρησιμοποιήσουν, έχουν κάνει ένα μεγάλο λάθος με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Δεν τον κρατάει κανένας και γι’ αυτό δεν πρόκειται να τον εμποδίσει κανείς να πράξει το εθνικό του χρέος απέναντι στον τόπο.
Λάθος άνθρωπο διάλεξαν να στοχοποιούν, διότι έχουν μάθει από τους Πολιτικούς που έχουν στο χέρι και που σταβλίζονται στον αχυρώνα τους. Σε αυτούς σφυρίζουν και σηκώνονται όρθιοι. Με τον Παυλόπουλο συμβαίνει το αντίστροφο. Εάν πάρει την σφυρίχτρα και μιλήσει ανοιχτά στον κόσμο για το ποιοι είναι εκείνοι που θέλουν να καταστρέψουν τον τόπο για πάρτη τους και να εμποδίσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει το χρέος του, τότε δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν.
ΥΓ. Για να καταλάβετε την απελπισία του περιβάλλοντος Μητσοτάκη για το πως θα χτυπήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε μία κοσμική σύναξη πρότειναν να πούνε ότι χρησιμοποιεί πολύ τα πτητικά μέσα του κράτους και ξοδεύει πολύ κηροζίνη! Τα λένε αυτά για τον άνθρωπο που δεν έχει πάρει μία μέρα διακοπές ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και που έχει πάει παντού στην Ελλάδα σε εθνικές επετείους και άλλες εκδηλώσεις για να τονώσει το ηθικό του λαού. Δεν κάνουν το λάθος να το πουν παραέξω!! Τότε θα έχει χρέος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δώσει στην δημοσιότητα το πως χρησιμοποιούσαν τα πτητικά μέσα του κράτους οι προκάτοχοί του και τα μέλη των οικογενειών τους. Όπως θα έχει χρέος να δώσει στη δημοσιότητα μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, το πως χρησιμοποιούσε κρατικά και μη μέσα η Ντόρα Μπακογιάννη ως υπουργός εξωτερικών, καθώς πόσους και ποιούς κουβάλαγε μαζί της. Ε ρε γλέντια, που λέει και ο Καραγκιόζης!
Σχόλια