Βελκουλέσκου: Το τσιράκι σε νέες αποστολές εξόντωσης των Ελλήνων!



Του Γιώργου Αδαλή

Aυτή εδώ η...κυρία, έζησε την καταστροφή της πατρίδας της από το ΔΝΤ και τον Τόμσεν! Και η Ρουμανία που δέχτηκε στην δεκαετία του ’90 την επίθεση του άσχετου περί των οικονομικών Πολ Τόμσεν, ακόμη δεν μπορεί να συνέλθει! Αφού οι Ρουμάνοι είδαν να πέφτει κατακόρυφα το βιοτικό τους επίπεδο και εγκατέλειπαν κατά χιλιάδες την χώρα, οι άνδρες ως μετανάστες και οι γυναίκες ως ερωτικές σκλάβες, η χώρα μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συνέλθει.

Κι έρχεται το τσουτσέκι του Τόμσεν, ο τζουτζές του ΔΝΤ, η Βελκουλέσκου, και κάνουν ακριβώς τα ίδια στη χώρα μας!

Κι αφού φορολόγησαν ότι υπήρχε, ανακάλυψαν έμμεσους φόρους και τέλη που δεν τα διανοείται ανθρώπινος νους, έρχεται σήμερα αυτό το βδέλυγμα, να μας πει ότι οι επενδύσεις στην Ελλάδα δεν έρχονται γιατί υπάρχει υψηλή φορολογία!

Άκουσον-άκουσον! Αυτοί που πίεσαν να αυξηθεί πέντε φορές ο ΦΠΑ, αύξησαν τους συντελεστές φορολογίας 100%, κι έβαλαν φόρους και χαράτσια ακόμα και στα πετεινά του ουρανού, έρχονται σήμερα και μας λένε ότι ο φορολογικός μεσαίωνας που οι ίδιοι δημιούργησαν εμποδίζει τις επενδύσεις!

Και το χειρότερο; Τι προτείνει ως φάρμακο η ίδια η Βελκουλέσκου σε σημερινή της συνέντευξη;

Να διευρύνουμε την φορολογική βάση! Που τι σημαίνει αυτό;
Όχι να μειώσουμε τους φόρους και να κάνουμε ένα πιο ανταγωνιστικό δημοσιονομικό περιβάλλον, ΑΛΛΑ να επεκτείνουμε αυτό το μεσαίωνα και σε άλλα στρώματα της οικονομίας!!!

Δηλαδή, να μην αφήσουμε τίποτα όρθιο, να τα κάψουμε όλα και να γίνουν στάχτη τα πάντα στη χώρα!

Μην θεωρείτε όμως ότι μας δουλεύει ψιλό γαζί! ΟΧΙ !

Απλά μας λέει με έμμεσο τρόπο, ότι ο θάνατος της Ελληνικής οικονομίας, θα προκαλέσει την ανάπτυξη των υπολοίπων χωρών των Βαλκανίων και κυρίως την ανάπτυξη της πατρίδας της, της Ρουμανίας!!!

Ελπίζω να σας έκανα όσο πιο λιανά γίνεται, την πίσω όψη των δηλώσεων της Βελκουλέσκου και των προθέσεων της τρόικας!

Αυτά…



* Ο Γιώργος Αδαλής είναι οικονομολόγος και ιδρυτής των Aegeantimes. Απαντά ο ίδιος σε ερωτήματα στην προσωπική του σελίδα στο FB facebook.com/adalisgeo



freepen.gr
Σχόλια