Σκόπια: Φιλορωσικό κόμμα επισκέφθηκε τη Μόσχα και την ευχαρίστησε για τη στάση της στο όνομα







«Η αντιπροσωπεία της «Εντίνστβενα Μακεντόνια» ξεκίνησε τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της πενθήμερης επίσκεψης στη Μόσχα»
Αντιπροσωπεία του κόμματος «Εντίνστβενα Μακεντόνια»/ ‘Ενωμένη Μακεδονία’, ξεκίνησε τις επίσημες συνομιλίες στο πλαίσιο της πενθήμερης επίσκεψης στη Μόσχα.

Σύμφωνα με το κόμμα, σήμερα έγινε συνάντηση με την Ίνγκα Γουμάσεβα, πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας, της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος της Ρωσίας, «Ενωμένη Ρωσία».

Κατά τη συνάντηση, η αντιπροσωπεία της «Εντίνστβενα Μακεντόνια» στο όνομα του «μακεδονικού» λαού εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της Ρωσίας στο σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας, της ενότητας, στη διατήρηση του αρχαίου μακεδονικού ονόματος για τη χώρα και την ‘μακεδονική’ ταυτότητα του λαού της.

Εξετάσθηκαν επίσης, συγκεκριμένα βήματα όσον αφορά την υλοποίηση της βασικής δέσμευσης της «Ενωμένης Μακεδονίας», που περιλαμβάνει στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία και ένταξη της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.

Τις επόμενες ημέρες, το κόμμα θα συνεχίσει τις συναντήσεις και τις συνομιλίες στη Μόσχα.




(Στοιχεία από makfax.com.mk, echedoros-a.gr)
Σχόλια