Φούρνος για σκύλους στα Κάτω Πατήσια...



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο απόλυτος προορισμός για ζωόφιλους και σκυλάκια κάθε είδους και μεγέθους άνοιξε τις πόρτες του πριν μερικές μέρες και έχει ήδη ενθουσιάσει τους...
δίποδους και τετράποδους κατοίκους της περιοχής. Ο λόγος για το “Dog Bakery” στα Άνω Πατήσια, που έχει βάλει στόχο να αλλάξει τον τρόπο που ταΐζουμε τα αγαπημένα μας κατοικίδια.



Εκεί μπορεί κανείς να βρει κολάρα, λουριά, είδη καλωπισμού, φυτικά συμπληρώματα διατροφής και φυσικά βαζάκια με λιχουδιές. Η διαφορά τους από τις συμβατικές ζωοτροφές είναι ότι αυτές περιέχουν φυσικές και θρεπτικές πρώτες ύλες, όμοιες με αυτές που καταναλώνουμε και εμείς οι ίδιοι.



Πρόκειται στην ουσία για μαγειρευτό φαγητό για σκύλους. «Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ότι οι άνθρωποι στρέφονται προς την ποιοτική και εξισορροπημένη διατροφή, κατανοώντας πως ο κορεσμός της πείνας δεν είναι ο αυτοσκοπός της κατανάλωσης τροφής.



Έτσι, λοιπόν, σκεφτήκαμε πως αυτό δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικό και για τους τετράποδους φίλους μας, που τόσο αγαπάμε και δεσμευτήκαμε να φροντίζουμε, όπως ακριβώς κάνουμε για κάθε μέλος της οικογένειάς μας. Στο πλαίσιο αυτό, κάποιοι ιδιοκτήτες σκύλων θεώρησαν ότι μια ποιοτικότερη λύση, έναντι της ξηράς τροφής, θα ήταν να δώσουν στο ζώο τους μια μερίδα από το δικό τους φαγητό, κάτι απόλυτα λανθασμένο για την υγιεινή διατροφή ενός σκύλου.

Το επόμενο βήμα ήταν η παρασκευή μαγειρευτής τροφής για τον σκύλο, από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, κάτι που φυσικά ενέχει κόπο, απαιτεί χρόνο και, φυσικά, γνώσεις», γράφουν οι ιδιοκτήτες στην ιστοσελίδα του καταστήματος.



Στο Dog Bakery μάλιστα μπορείς να παραγγείλεις και ειδικές τροφές σχεδιασμένες αποκλειστικά για τις ανάγκες του δικού σου σκύλου. «Γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο ποσοστό σκύλων εμφανίζει δυσανεξία σε κάποιες ζωικές πρωτεΐνες, έχουμε παρασκευάσει μονοπρωτεϊνικές συνταγές, δηλαδή τροφές με διαφορετικές πηγές πρωτεΐνης και ποτέ μίξη αυτών, ώστε να μπορεί κανείς να επιλέξει αυτή που ταιριάζει στο σκύλο του.

Πέρα από τις φρεσκοψημένες τροφές που ακολουθούν συγκεκριμένες συνταγές, δεχόμαστε, κατόπιν συνεννόησης με κτηνίατρο, συγκεκριμένες παραγγελίες με παραλλαγές στα υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε σκύλου», εξηγούν οι ιδιοκτήτες στην ιστοσελίδα.

Οι γεύσεις των λιχουδιών, οι οποίες παρασκευάζονται στη σύγχρονη κουζίνα του καταστήματος μπροστά στα μάτια σου, είναι πραγματικά τόσες πολλές και διαφορετικές που είναι σχεδόν σίγουρο ότι το σκυλάκι σου δύσκολα θα μπορέσει να διαλέξει. Καρύδα, φυστικοβούτηρο, μπανάνα και μήλο είναι μόνο μερικές από τις επιλογές.

«Οι λιχουδιές για σκύλους χρησιμοποιούνται κυρίως με στόχο την επιβράβευση στο πλαίσιο της εκπαίδευσης τους.

Οι δικές μας λιχουδιές επιβράβευσης λειτουργούν σαν επιπλέον πηγή θρεπτικών συστατικών και βγαίνουν σε διάφορες γεύσεις, χωρίς, όμως, έντονα αρώματα που, αν και αρέσουν σε σένα, ενοχλούν ιδιαίτερα τον σκύλο σου.

Προστάτεψε τις λιχουδιές του από την υγρασία, κρατώντας τη συσκευασία κλειστή, κι αν αντέξει να μη τα φάει όλα, αυτά θα κρατήσουν τη φρεσκάδα τους για ένα μήνα», δηλώνουν οι ιδιοκτήτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ύστερα από μια επίσκεψη στο Dog Bakery, οι τετράποδοί μας φίλοι θα φύγουν και χορτασμένοι και στιλάτοι με τα νέα τους αξεσουάρ!

olivemagazine.gr
Σχόλια