Ρώσος ναύαρχος: «Ρωσικά υποβρύχια θα βυθίσουν όλα τα αμερικανικά πλοία έξω από την Συρία αν χρειαστεί»





«Άγριες» καταστάσεις έχουμε έξω από τις συριακές ακτές με την συγκέντρωση δεκάδων πολεμικών πλοίων , από ΗΠΑ και Ρωσία ενώ αναμένουμε την ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου USS H.Truman , η οποία είναι καθ’ οδόν.

Την ίδια στιγμή ένας πρώην αξιωματικός και γνώστης των τακτικών του ρωσικού Ναυτικού δήλωσε ότι για παράδειγμα το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Donald Cook μπορεί να καταστραφεί με μια μόνο ρωσική τορπίλη, όπως και τα υπόλοιπα πλοία, γεγονός που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ύπαρξης αρκετών ρωσικών υποβρυχίων στην Α.Μεσόγειο .



Ο Ρώσος Ναύαρχος ε.α. Βλαντιμίρ Μασορίν, πρώην διοικητής του ρωσικού ναυτικού, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό των ΕΔ Zvezda: «Είναι πολύ πιθανό ότι θα πρέπει να βυθίσουμε το USS Donald Cook. Ωστόσο, μια τορπίλη είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο που προκαλεί σημαντική ζημιά σε ένα σκάφος.

Είναι προφανές ότι πρόκειται να ασχοληθούμε με τέτοιου είδους αποστολές κάτω από μεγάλη πίεση, αλλά ο πόλεμος είναι επικίνδυνος και για τους Αμερικανούς που ζουν σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, αλλά εμείς δεν έχουμε κανένα φόβο, είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ο πρώην αναπληρωτής διοικητής της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας σε θέματα κοινού συστήματος αεροπορικής άμυνας της συνθήκης των χωρών CIS, ο υποστράτηγος Aitech Bizhev πρόσθεσε με την σειρά του ότι «οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας στη Συρία πρέπει να θεωρηθούν ως ένα διασυνδεμένο σύστημα με την αεράμυνα στην Ρωσία…και αυτό λέει πολλά …πάρα πολλά» .

Ο στρατηγός αναφέρθηκε στην πρόσφατη προσπάθεια των δυνάμεων της Συρίας να εντοπίσουν πέντε από τους οκτώ πυραύλους που πυροδότησαν ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη . «Ο συντελεστής 0,6 δεν είναι αρκετά καλός και ήταν παλιά συστήματα», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.





Κάποιος πρέπει να έχει κατά νου τα υπερσύγχρονα ρωσικά πυραυλικά συστήματα S-400, τα οποία η Ρωσία χρησιμοποιεί στην αεροπορική βάση Khmeymim αλλά και στην ναυτική βάση της Tartus, πάνω από τις οποίες έχουμε ζώνη A2AD (ζώνη απαγόρευσης πτήσεων…διότι ότι πετάει παρανόμως καταρίπτεται).

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανησυχεί για την πιθανή προοπτική μιας ανοιχτής αντιπαράθεσης μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας. Η Ρωσία προειδοποίησε ότι θα κατέρριπτε αμερικανικούς πυραύλους και θα κατέστρεφε πολεμικά πλοία των ΗΠΑ στην περίπτωση που σκοτώνονταν Ρώσοι στρατιώτες στη Συρία σε μια νέα πιθανή επίθεση αμερικανικών πυραύλων στη χώρα.



Εάν αντιδράσει έτσι ακριβώς η Μόσχα όμως , μπορεί να συμβεί μια αυθόρμητη ανταλλαγή πυρηνικών επιθέσεων βυθίζοντας τον πλανήτη μας στο όλεθρο και την καταστροφή.

Ο Ρώσος φιλόσοφος, πατέρας της αποκαλούμενης τέταρτης πολιτικής θεωρίας και μέντορας του Ρώσου προέδρου Πούτιν Αλέξανδρος Ντούτκιν, αποκάλυψε ότι ήδη έχουμε εισέλθει σε περίοδο πριν από ένα παγκόσμιο πόλεμο με την αμερικανική επιθετικότητα στη Συρία.
«Ο πόλεμος ξεκίνησε. Έτσι, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο. Πολλά είναι όμως τα σημάδια: Οι Άγιοι Τόποι, ο ρόλος του Ισραήλ, η συμμετοχή της Ρωσίας και του σιιτικού Ιράν που περιμένει τον Μαχντί, η Δαμασκό ως ο τόπος του δεύτερου μηνύματος , οι θεϊκές προφητείες για το τέλος της ηγεμονίας των ΗΠΑ και ούτω καθεξής , όλα δείχνουν την αποκαλυπτική διάσταση των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην Συρία », γράφει ο Ντούκιν στο προφίλ του στο Facebook με αφορμή τα προχθεσινά γεγονότα με την εκτόξευση πυραύλων στην Συρία.

Ίσως ο Ντούκιν να ξέρει λίγα περισσότερα από τους κοινούς θνητούς για να τα λέει αυτά…..λόγω «εγγύτητας» στον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.

pentapostagma.gr
Σχόλια