Το Παγκόσμιο Κράτος ετοιμάζει τους Hi-Tech πολίτες του (Βίντεο)





Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι υπάρχει αύξηση της φτώχιας σε όλο τον πλανήτη.

Ακόμα και σε χώρες «εξελιγμένες» βλέπουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Η εφαρμογή του Κομμουνισμού έφερε πολλά προβλήματα σε πολλές χώρες.

Βέβαια στις ΗΠΑ ο Τραμπ μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα οπότε το πρόβλημα δεν είναι όσο έντονο ήταν πριν 2 χρόνια.

Την ίδια ώρα λοιπόν που οι πολίτες πολλών χωρών πεινάνε στην κυριολεξία, η τεχνολογία προχωράει. Καθώς λοιπόν προχωράει (η τεχνολογία), βλέπουμε να υπάρχουν όλο και πιο μεγάλα επιτεύγματα.

Εδώ και χρόνια είναι δυνατόν, η τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας να τροποποιεί την πραγματικότητα που ζούμε. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος μπορεί να μένει σε ένα σπίτι παλιό, φτωχικό το οποίο έχει μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Έρχεται λοιπόν η Επαυξημένη Πραγματικότητα και του δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ζει σε ένα σπίτι πλούσιο.




Ένα «παρατραβηγμένο» σενάριο που όμως έχει «χιλιοπαιχτεί»

Το Παγκόσμιο Κράτος, σύντομα θα μαζέψει τις περιουσίες όλου του κόσμου, θα μαζέψει όλο τον πλούτο. Όλοι θα γίνουμε φτωχοί σε χρόνο μηδέν, θα παρακαλάμε το Κράτος να μας δώσει λίγο νερό, λίγο φαγητό και λίγα χρήματα.

Ήδη σε προπαγανδιστικές ταινίες του Χόλιγουντ, μας «δείχνουν» ότι το Παγκόσμιο Κράτος θα δίνει στους πολίτες την δυνατότητα να ζούνε σε έναν κόσμο πλήρως ή μερικώς τροποποιημένο.

Αυτό θα επιτευχθεί είτε με την χρήση της τεχνολογίας Εικονικής Πραγματικότητας, είτε με την χρήση της τεχνολογίας Επαυξημένης Πραγματικότητας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο τεχνολογιών

Η τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας προσφέρει στον χρήστη ένα εντελώς νέο (Εικονικό) κόσμο, ενώ η τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας, τροποποιεί την πραγματικότητα που ζούμε.

Συμπέρασμα

Το σενάριο είναι απόλυτα αληθινό και απόλυτα εφαρμόσιμο. Οι άνθρωποι θα ζούνε αδρανοποιημένοι, μέσα στον ηλεκτρονικό κόσμο που ήδη του έχουν ετοιμάσει.

el.gr


Σχόλια