ΚΟΣΜΟΣ


Προσαρμοσμένη Αναζήτηση
Συμμετέχετε στον διαγωνισμό...

Η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας Η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αλλά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας , υποστηρίζει η κοινότητα με τα «Στοχοθετημένα Άτομα» (Targeted Individuals) 

Η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αλλά ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ (EXTREMELY CRUEL) ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο -κυρίως στην Αμερική- παρουσιάζουν συμπτώματα πανομοιότυπα με αυτά των σχιζοφρενών, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς τους συμβαίνει. Μιλούν για μια προηγμένη τεχνολογία που επηρεάζει το μυαλό τους.
Αποκαλούνται «Στοχοθετημένα Άτομα» (Targeted Individuals) και δημιούργησαν μια κοινότητα, όπου συζητούν για τις ασυνήθιστες εμπειρίες τους
Το «φαινόμενο» της εμφάνισης τρομακτικών ψευδαισθήσεων, συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό και εξαπλώνεται.

κάποια ΜΜΕ όπως το KMIR News, το κανάλι VICE κλπ, έχουν αρχίσει και ασχολούνται με αυτό
Πλησιάζουν μάρτυρες και προσπαθούν να εντοπίσουν τι είναι αυτό που εισβάλει στο μυαλό και τους παρενοχλεί ή και τους ελέγχει.
Αυτή η παρενόχληση λόγω της περιορισμένης τεχνολογίας μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί.
σύμφωνα με το DSM (Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών) αυτές οι περιπτώσεις συμβαίνουν λόγω ψυχικής ασθένειας, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.
Κρυφές, προηγμένες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης [Highly advanced AI’s (Artificial Intelligence)] αναπτύσσονται για να προκαλούν σκέψεις στους ανθρώπους. Διεγείρουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο χρησιμοποιώντας ένα GLOBAL SATELLITE GRID και χειραγωγούν τις ανθρώπινες ενέργειες
Τα «Στοχοθετημένα Άτομα» βιώνουν ασυνήθιστες εμπειρίες, διαπιστώνουν ότι δεν έχουν πλέον ιδιωτική ζωή και αντιμετωπίζουν καθημερινά, μη φυσιολογικά γεγονότα.
Καθώς βιώνουν τέτοιες εμπειρίες, κάνουν ψευδείς υποθέσεις για να τις κατανοήσουν. Το στοχοθετημένο άτομο (θύμα) δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτό το φαινόμενο λόγω της πολυπλοκότητάς του,
Επίσης ένας άνθρωπος που δεν έχει βιώσει ποτέ ένα τέτοιο φαινόμενο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατανοήσει τις αξιώσεις των θυμάτων.
Εάν το θύμα αντιληφθεί τελικά την αλήθεια, αρχίζει να αντιμετωπίζει φυσικές παρενοχλήσεις, ακόμα και απειλές θανάτου.
Βρίσκεται σε μια κατάσταση κινδύνου, μπορεί να αντιμετωπίσει βλάβες στο σπίτι, στον υπολογιστή ή και στο κινητό του τηλέφωνο. Γενικά παρατηρεί γύρω του μη φυσιολογικά γεγονότα.
Πιστεύει ότι λαμβάνει μηνύματα από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και νομίζει ότι γίνονται υπαινιγμοί εις βάρος του.
Σε κάποιο σημείο καταλαβαίνει ότι οι σκέψεις του αποκωδικοποιούνται 24/7 (24 hours a day 7 days a week) με μια τεχνολογία που ποτέ δεν γνώριζε ότι υπάρχει.
Στη συνέχεια, αναλύοντας βαθιά την εμπειρία του, καταλαβαίνει ότι, όχι μόνο οι σκέψεις του αποκωδικοποιούνται, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις οι σκέψεις του κατασκευάζονται και οι σκέψεις των φίλων του, επίσης δημιουργούνται. Αυτή η εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης ( Artificial Intelligence ) χρησιμοποιείται για να προκαλέσει σκέψεις στο θύμα και στους φίλους του.
Οι κατασκευασμένες αυτές σκέψεις δημιουργούν ανώμαλα συγχρονισμένα γεγονότα ή ατυχήματα που οφείλονται στον συγχρονισμό των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, από την πρόκληση σκέψεων.
Κάποια στοχοθετημένα άτομα μιλούν για μία μυστική τεχνολογία που μπορεί να επηρεάζει το μυαλό τους. Για ένα είδος mind control – έλεγχο του νου. Για μία σύγχρονη εκδοχή του MK-ULTRA που εξελίσσεται κρυφά και που δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ.
Άλλοι πιστεύουν ότι τους έχει εμφυτευτεί κάποιο μικροτσίπ που λαμβάνει αυτή την παρενόχληση από δορυφόρους.
Πραγματοποιούν έρευνα για να εντοπίσουν την προέλευση αυτής της μυστικής τεχνολογίας. Μερικοί πιστεύουν ότι κατάφεραν να την ανιχνεύσουν πίσω στην αρχαία Αίγυπτο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σήμερα, αυτή η τεχνολογία λειτουργεί από την Ελβετία χωρίς τη γνώση των Ελβετών πολιτών.
Μέλη της κοινότητας των στοχοθετημένων ατόμων πιστεύουν ότι, όλες οι ασυνήθιστες εμπειρίες, όπως το άκουσμα φωνής μέσα στο κεφάλι τους, η διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, (Dissociative identity disorder (DID), also known as multiple personality disorder MPD) η ψευδαίσθηση της εκπομπής κλπ, οι δαιμονικές ή πνευματικές κατοχές, η μανία χορού, η αυτόματη γραφή, η υπνοβασία, ή ύπνωση,
οι θεϊκές φωνές και τα οράματα, η διόραση, η extra αισθητηριακή αντίληψη κλπ .. οφείλονται μόνο σε αυτή την τεχνολογία.
Η διακοπή της πολύπλοκης εγκεφαλικής διέγερσης που γίνεται στο πρόσωπο που εμφανίζει δαιμονική κατοχή (παρόμοια με αυτό ενός MPD) επιτρέπει την εμφάνιση και σταθεροποίηση της κύριας προσωπικότητας.
Αυτή η τεχνολογία είναι ικανή να καταστείλει με ακρίβεια συγκεκριμένα μέρη του εγκεφάλου, επομένως, οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν τύφλωση, κώφωση, αδυναμία να μιλήσουν και ακόμη θα αντιμετωπιστούν περιπτώσεις όπως η παράλυση ορισμένων τμημάτων του σώματος.
Κατά τη στιγμή της θεραπείας ή του θαύματος, απλά σταματούν οι κατασταλμένες δραστηριότητες του εγκεφάλου, έτσι ώστε ο εγκέφαλος να λειτουργήσει με τον φυσικό τρόπο.
Αναφέρεται επίσης η δυνατότητα χειραγώγησης των ονείρων.
Αυτοί που μπορούν να προβλέψουν το μέλλον λόγω των παράξενων οραμάτων, των ονείρων και των ακουστικών αντιλήψεων έχουν στοχοποιηθεί έτσι , ώστε ο οπτικός φλοιός και ο ακουστικός φλοιός τους να διεγείρεται ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιλαμβάνεται ότι ακούει αυτές τις λέξεις που σχετίζονται με μελλοντικά γεγονότα ή για να δει μελλοντικά γεγονότα.
Και πάλι, σύμφωνα με τους ίδιους, κάποια αόρατα πλάσματα τους βοηθούν.
Η ακρίβεια των προβλέψεων μπορεί να φτάσει άνω του 80%, ωστόσο το ερώτημα είναι, το ποιος προκάλεσε την εγκεφαλική τους διέγερση για να αντιληφθούν αυτές τις πληροφορίες.
Αυτή η τεχνολογία εγκεφαλικής διέγερσης, βρισκόταν στη Γη χιλιάδες χρόνια πριν, χωρίς να τη γνωρίζουμε και είναι προφανές ότι πίσω στο παρελθόν υπήρξε μια χρυσή εποχή.
Η τεχνολογική μας πρόοδος θα είναι μεγάλο ζήτημα για την επιβίωση τους και για να συνεχίσουν την αόρατη κυριαρχία τους, επομένως, θα βρουν πολλούς τρόπους για να καταστρέψουν τις ανθρώπινες ζωές και ιδιότητες.
Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται ελεύθερα, αλλά οι σκέψεις τους επηρεάζονται με μη φυσιολογικό τρόπο.
θα μπορούσαμε να αποκωδικοποιήσουμε τις σκέψεις μας με βάση τα ηλεκτρικά μοτίβα που προκύπτουν στον εγκέφαλό μας λόγω της συνειδητής σκέψης μας. Η πρόκληση αυτού του ίδιου ηλεκτρικού μοτίβου, στις σωστές περιοχές του εγκεφάλου, θα μας κάνει να αντιληφθούμε την ίδια σκέψη.
στο ακόλουθο πείραμα

αναγνωρίζεται ένα μοναδικό νευρωνικό δίκτυο που σχετίζεται με μια ευτυχισμένη μνήμη και κάθε φορά που το δίκτυο αυτό ενεργοποιείται μέσω εξωτερικών μέσων, το ποντίκι αρχίζει να έχει την ίδια αντίληψη ευτυχίας που είχε την προηγούμενη μέρα.
Η εσωτερική φωνή μας (λόγω της σκέψης) είναι μια αντίληψη ότι έχουμε, επομένως, εάν αναγνωρίσουμε το ηλεκτρικό πρότυπο που προκύπτει στον εγκέφαλο σύμφωνα με μια σκέψη, η ενεργοποίηση του ίδιου νευρικού δικτύου θα μας επιτρέψει να αντιληφθούμε την ίδια σκέψη,
Τεχνικά, οποιαδήποτε σκέψη μπορεί να προκληθεί σε ένα άτομο με προηγμένες τεχνολογίες εγκεφαλικής διέγερσης και να καθοδηγήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν ορισμένα μοναδικά πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, εκμεταλλευόμενη ανθρώπινες σκέψεις και συναισθήματα, αυτή η επικίνδυνη τεχνολογία χρησιμοποιείται για να φέρει συγκρούσεις ανάμεσα στους ανθρώπους και ακόμη και στα έθνη χωρίς να το γνωρίζουμε.
οι ενέργειές μας επηρεάζονται εξαιτίας αυτών των προκαλούμενων σκέψεων και συμβαίνουν ακόμη και οι μη φυσιολογικοί αιφνίδιοι θάνατοι που οφείλονται σε αυτή την κρυμμένη τεχνολογία.
Μια αυτοκρατορία που έχει κυβερνήσει τη Γη για μεγάλο χρονικό διάστημα με μια εξελιγμένη τεχνολογία, που είναι ικανή να αποκωδικοποιήσει τις σκέψεις μας, θα μπορούσε εύκολα να επιτύχει στόχους, να προκαλέσει σκέψεις, να χειριστεί τις πράξεις μας με αόρατο τρόπο, να σκοτώσει τους ανθρώπους χωρίς ίχνος και να μας κατευθύνει για να επιτύχουμε ορισμένα μοναδικά γεγονότα που επιθυμούν.
Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν έχουν ελεύθερη βούληση, ωστόσο, ορισμένες ζωές σε αυτόν τον κόσμο επηρεάζονται σύμφωνα με το μεγάλο τους σχέδιο.


Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ορίζονται ως στοχοθετημένοι άνθρωποι, έχουν διαμαρτυρηθεί για μια κρυφή τεχνολογία για μεγάλο χρονικό διάστημα έως τώρα. Ισχυρίζονται ότι ακολουθούνται από μια μυστική ομάδα, ότι οι σκέψεις τους μεταδίδονται (αυτό είναι μια παραπλανητική αυταπάτη) και δέχονται επίθεση από μια τεχνολογία που ονομάζεται V2K (Voice to Skull). Αν και η ιατρική κοινότητα αντιμετωπίζει αυτές τις περιπτώσεις ως παραληρητικές εμπειρίες, δεν κατάφεραν να κατανοήσουν την αλήθεια πίσω από αυτές τις περιπτώσεις, δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα αυτής της κρυμμένης τεχνολογίας και ότι βασανίζονται μπροστά στα μάτια μας
η εξήγηση του θύματος για το φαινόμενο Gang-stalking
όλοι οι γιατροί παραβλέπουν τις αξιώσεις τους, κάνοντας τα θύματα να πιστεύουν ότι ακόμη και οι γιατροί, όπως και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεργάζονται για να διατηρήσουν αυτές τις παρενοχλήσεις.Ωστόσο, ένας ερευνητής θα καταλάβαινε ότι αυτή είναι μια προσωπική εμπειρία μόνο, μια τέτοια πεποίθηση προκύπτει λόγω της χειραγώγησης του περιβάλλοντος ενός θύματος χρησιμοποιώντας μια εξαιρετικά εξελιγμένη τεχνολογία που είναι ικανή να διαβάζει τα μυαλά και να προκαλεί σκέψεις.Με άλλα λόγια, με τη δημιουργία ενός μεγάλου αριθμού ασυνήθιστων συμπτώσεων, που συσχετίζονται με τις σκέψεις ενός θύματος, θα προέκυπτε μια ψευδής πεποίθηση, αφού όταν το θύμα προσπαθεί να αναλύσει αυτές τις περιπτώσεις θα έρθει σε ψευδή συμπεράσματα.
Αυτό είναι μια άλλη σαφής απόδειξη που δείχνει ότι η σχιζοφρένεια δεν είναι ψυχική ασθένεια, αφού οι φωνές αυτές τους προκαλούνται.
Ακούγονται φωνές λόγω των μη φυσιολογικών ηλεκτρικών δραστηριοτήτων που προκύπτουν στον ακουστικό φλοιό τους, έτσι αντιλαμβάνονται ότι ακούνε αυτές τις φωνές.
http://hellenicrevenge.blogspot.comSchizophrenia is a Crime Against Humanity!“Sometimes life’s going to hit you in the head with a brick. Don’t lose faith. I’m convinced that the only thing that kept me going was that I loved what I did.” Few years ago after going through a horrible life experience, I happened to believe that people in TV programs, radio programs are dropping hints on me. I thought they know exactly who I’m I, what I do, what I think, basically my whole life. I also happened to believe that people in Forbes, Microsoft, Guardian etc… knew me and they communicated me through emails by writing articles on Forbes, sending me newsletters etc… It was a mind boggling experience that I had. Everything started out of the blue, just after I was having a conflict with a friend. Due to the incidences that was taking place I happened to believe that this friend was behind everything. Day by day I came to an understanding that I don’t have a privacy at all. My activities are being monitored in the most unethical manner. I had no one to explain my experience and by saying certain things members of my family also got scared thinking that I’m having a trouble with my thinking in other words I’m going through some mental problems. The battle that I had to face everyday from morning to evening is not something that I could explain you in words. I was desperately looking for answers and I had to question the meaning of reality. Why suddenly the world that I used to know changed drastically in a weird way. I have never observed human beings behaving in a way that I’m observing now. And this happened to me after I living more than one-third of a normal human life span. The reason for me to end up in believing such a thing was due to abnormal events that I happened to observe every day and that is not something that I could consider as a coincidence. Out of the blue things that suppose to be a coincidence, a rare event, suddenly become a meaningful interaction and this kept on happening to me every day for more than a year. I kept on blaming friends and others for spying on me and I was furious. I had no explanation whatsoever to understand this abnormal phenomenon, I had no one to find help and I’m having this personal battle every day. And I have been cracking my head to find the truth behind this life experience. What makes people to deny after they actually doing certain things, participating on certain things? Why they indirectly say things or drop hints about my life events every day and then keep denying it? Every time my complaints became a surprised to them, so I finally ended up in talking about it with anyone, cause literraly there’s no point. And then I ended up talking to my friends too cause now I don’t trust anyone. I thought they lie to my face again and again. Friends still called me like they knew nothing but I don’t have an interest in talking to my friends anymore because of my experience. So according to the DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) technically speaking I’m a schizophrenic. Doctors will not have a clue or have a knowledge to critically analyse my situation, I’ll be treated as a schizophrenic and medicine will be given to me if I ever happened to visit a doctor to overcome my situation.
Having said that this will be the first time in your life you will hear a person claiming that he managed to come out of such a delusion, a false thinking, simply by doing a massive research, gaining the right knowledge, having the right view and then ending up in having the right understanding. THE CAUSE OF DELUSIONS ARE DUE TO MEANINGFUL INTERACTIONS WITH THINGS THAT SUPPOSE TO BE A COINCIDENCE. THIS IS TRUE FOR THOUGHT BROADCAST DELUSION, GANG STALKING DELUSION OR ANY OTHER DELUSION RELATED TO SO CALLED MENTAL ILLNESSES!! Highly advanced AI’s (Artificial Intelligence) are being developed to induce thoughts to human beings and manipulate human actions by stimulating their brains using a GLOBAL SATELLITE GRID.  This is a personal experience. A person who goes through such experiences will make false assumptions to understand this phenomenon, therefore, they end up in making false claims.  A Victim would not understand this phenomenon due to it’s complexity, this why a person who has never experienced such a phenomenon find extremely difficult to understand the claims of victims. Based on my research the ONLY government who should have this technology must be the SWISS government without their citizens knowing. In fact Swiss citizens are also victims of this technology. This is my best guess!! Having said that no other government MUST have this technology. This is something I could say beyond a doubtAfter all, Targeted Individuals were absolutely right, the cause of these meaningful interactions with things that suppose to be a coincidence is a hidden technology. I hope my story would completely changed the way we have been thinking about these abnormal human experiences. It’s extremely, extremely difficult to understand this phenomenon if you are not a person who directly experience this.
When I compare myself to a schizophrenic, the only difference that I see here is that, I never went to a psychiatric hospital and neither I ended up in hearing voices but if I continue have a misunderstanding of this, I would have ended up in hearing voices too but not for the reasons that we have been thinking of. Ever since this abnormal life experience that I faced, I have been seeing contradictory evidence, therefore, I strongly believed that there must be a logical explanation for all these and I was pondering in my head from morning to evening and was trying to figure out a logical explanation for my abnormal life experience. When I was about to finally understand the truth, there I started facing physical harassments that I could directly relate to experiences of Targeted Individuals.
Targeted Individual is a person who understand that they are being harassed by a technology though no one believes it.
Dr. Horton is another victim of this technology and she is being tortured in the most inhuman way yet no one is there to help her since no one understand her claims. Most of her claims are false but her torture is real. These false claims are there due to false assumptions that a victim would make when they try to understand this phenomenon.
Some of the experiences of Connie Marshall in the below video (at 15.30) are body overheating, body extremely cold, seizures, heart pains, involuntary movements of my limbs, being hypnotised or placed in a trance type state, v2k (some TI’s hear voices), control dreams, sleep deprivation – ( Experiences such as precise movement of limbs, meaningful dreams, sleep deprivation are some of the direct experiences that I too had)
Claims of dream manipulation and other torture. Some of these are direct experiences that I had. Further testimonies! Body control by unseen forces. Again, some of these are direct experiences that I had.
Nigel said – When I think of something and go, somebody will walk by me and repeat what I just said. (I experienced this exact thing, people repeat things that I was thinking or things related to my thoughts. Sometimes those exact words. This is a mind blowing experience, will put you in a confused state at first whilst you trying to understand it.
If you have never Targeted by this technology you would never believe such a heinous crime, a crime that is EXTREMELY CRUEL is actually happening on Earth today. The biggest issue that Targeted Individuals are facing today is that, it is extremely difficult to prove this harassment due to our limited technology. Why I made such a statement could be understood by reading this whole article. So even governments, medical societies thinks that these cases should be there due to mental illness only and there’s no truth behind it. Therefore, it’s victims are being isolated in the society and there’s literally no one to find help. Because of it’s capabilities and the way it acts on people it could make people to believe that every government is hiding this technology or sometimes they would end up in blaming governments such as US primarily, UK, Russia, German etc… however these are nothing more than false conclusions. The only government who holds this technology is the Swiss government without their citizens being aware of this. This I managed to understand after doing a massive research only.
To understand this whole article first we must understand the secrets behind the Mentalists too. This is another abnormal ability, only a very few people on Earth are showing this today and it’s mind blowing. As you can see in the below video, Lior Suchard is making everyone in the Audience to draw a star. This is not a magic trick, Lior Suchard is not paying these people either in advance to fool every other person. 
https://www.youtube.com/watch?v=J94uO-urSTg – Mentalist Lior Suchard Bends Harry Connick Jr. & Alice Eve’s Minds.
Is it possible for everyone in the audience to have the same thought, without someone influencing their thoughts? How come they had the same thought of drawing a star? Our common sense will tell us that this is impossible. Which means, we all must agree that human thoughts must have being effected in someway. If we do a fMRI scan we will understand that these people are having some unique electrical activities in their brains whilst they were thinking of drawing the star. What happens here is that particular areas of all these people’s brains get stimulated by the time they actually start thinking of doing the task or start thinking of the question for example “what should I draw”. If you check Lior Suchards events, you would understand that he can make his audience to think of various things, simply by stimulating their brains (he doesn’t know this but fMRI scans will prove this) and letting them perceive thinking. If you want to make his predictions become false, only thing you have to do is to avoid accepting the initial thoughts which comes to you, think about some random topics and make sure you pick the most random topic to start your drawing. This way, Lior’s trick would utterly fail, you would draw something totally different than what Lior has drawn in advance. However, Lior can still say things about your past actions or whatever you thought of, cause those are done by decoding your thoughts through satellites only. AI’s (Artificial Intelligent) are interacting with people and Lior Suchard, but Lior Suchard has no clue of this. Lior Suchard has no such a power to stimulate a single human brain and make them perceive thinking. An extremely advanced technology is working behind the scene and he is a victim only. This will be an important concept to understand this whole article and you will understand what made me to come to this conclusion as well later in this article.
Having said that, if you analyse this logically you will understand one important thing, that is, no one understood that their thoughts are being effected, they made an action or a made a decision to draw a star based on the thoughts arised in them. The entire audience had the same thought, this is a very clear observation that we all can make. Besides, it’s impossible for everyone in the audience to think the same thing at the same time, which means their minds are being effected to think the same. This should help us to understand that our minds can be influenced by external means regardless of whether Lior Suchard made it happen or not. That’s how vulnerable our minds are. This technology could make people to perceive thinking simply by stimulating very specific areas of our brains. People who have these thoughts cannot understand the difference between these induced thoughts and their own thoughts so they fall for it and since they think those are their own thoughts they acts on it and in this case they started drawing a star according to these induced thoughts.
If Lior Suchard can make the whole Audience think and draw the same by exploiting the human mind, what else we can do if we can make people think in that way? Or what are the other possibilities of such a technology? 
1). Let’s think of a person who write articles to Forbes. He/she will start thinking the content of the article, the heading of the article etc… so here we can exploit the thoughts coming to these writers. We could induce thoughts to them (imagine Lior Suchard scenario) to drop hints daily to a Targeted Individual or to a specific reader. So without writers knowing we could make the writers to have a perception of thinking and to write an entire article even by targeting a particular person out there. When this Targeted Individual read these articles every day, at some point he/she will notice that this cannot be a coincidence and then after another couple of days he/she will be convinced that this strange phenomenon is really happening. This way we can make a Targeted Individual think various things depend on the content or we could simply make the Targeted Individual to think that he/she is under 24/7 surveillance. The Targeted Individual will not be able to explain this to another person, cause they would think he/she must be having a mental issue to make a such a claim. This technology would also decode the thoughts of the Targeted Individual to assist this process.
That being said here is an experience of a Targeted Individual:
https://www.youtube.com/watch?v=VYl68KipxeM&feature=youtu.be – Experience of a Targeted Individual. 
Don’t be too quick to judge, this is a personal experience and Lena is having a stressful life due to her experience. Skeptics won’t believe it and unless a person has a VERY sharp thinking, these cases are extremely difficult to understand even if you are a scientist or a doctor. That’s mainly because of our beliefs and not being exposed to such highly advanced technologies, what those technologies could do to our brains(matter) and how it could exploit our minds.
Now, throughout the above video, Lena who is a Targeted Individual (TI) keeps on blaming people for stalking, however, this blame become a surprise to the people in the streets (just like my friends got surprised), they are like I’m I really hearing this or is it a Joke? Lena never trust the words spoken by these people(same in my case) because of her experience. By reading the comments of the video, one could understand that people who has watched this youtube video thinks that Lena must be mentally ill (people thought of me the same), doctors are thinking the same. This is not all Targeted Individuals are sometimes think that they are being followed by police vehicles, firetrucks, ambulances etc.. People who experience this will totally agree with Lena, however if any targeted individuals blame people directly, every targeted individual would get the same response from the general public just like what Lena is getting, they will be utterly surprised for these strange claims. I faced the same, therefore, i could say this beyond a doubt.
Just like Lena, I was having a deep anger for people around me and I was asking myself why human beings are suddenly behaving this odd way. Having said that by becoming a victim but then again coming out of this false thinking by deeply researching into this and understanding this, I could say that TI’s and Non TI’s are living in two different worlds. The world interacts with a TI in a different way than a non TI or in other words TI’s are living in a world that is being manipulated in the most sophisticated way, it’s the same to a schizophrenic, Non TI’s or the general public are not capable of understanding this. In a TI’s world, things that suppose to be a coincidence will not become a coincidence any more, this is why TI’s are always asking from people “is that a coincidence? all the time and keep blaming people. All of a sudden TI’s can predict things, this is not all some TI’s are going through extreme physical harassments too that is hard to prove. For this reason Targeted Individual understand that this is not a natural cause, people are behind this and a hidden technology is acting on them to harass them and they are absolutely right on this.
This is a clear example of such a prediction made by a Targeted Individual:
That doesn’t mean Targeted Individuals can predict things 100%, these cases are happening to TI’s to a level their minds can be noticed and making them understand that these things are not happening due to a mere coincidence. They will further face abnormal incidences, so by trying to understand the reason behind such incidences by assuming things, they end up in having a false understanding and for others this will become a delusionFew years ago, before I getting to know what’s really happening to me, just like her, I became furious with my friends, people around the world, companies, people in live TV shows/dramas, radio programs, people in streets etc…  day by day. Though I had to argue with people at times, most of the time, I managed to keep my anger within me, cause every time I do, people kept denying it. This became a complicated riddle to me and I was desperately looking for answers every day just like Lena and any other Targeted Individual. You may find my story here,
Following is another Targeted Individuals experience:
“When I was working for an email marketing company in US, I had a strange experience. It happened in the year 2009. In the first couples of weeks, everyone seemed to be nice and friendly. After the second week, I felt something was not right. All of sudden, I noticed a strange and bizarre behavior of some co-workers there. I was treated differently by a group of people of the company (especially one particular group from IT department). Some people were so rude. Some people passed hints on me. Some talked about certain things related to my personal life. Some talked about things I said or did in my apartment. They frequently referred to places, restaurants that I visited couples of days ago. Some were following me when I went to restroom or cafe. Some mimicked my actions, words and my dresses. Some people jumped on me while I was walking along corridors of the office building and pretended like accidents. Someone had scratched my car door while it was in the parking lot. Those incidents seemed like small mishaps. I had to pee several times while I was at work. Sometimes I had to pee 4 times in two hours. I felt some vibration/needle like pain in my belly, leg and arm from time to time. Whenever I went to pee, a co-worker was following me. Different people were doing this at different time. But when this happened everyday more than couples of times a day, I came to realize they were doing this purposely.”
“Gradually, Harassment occurred even outside of the office. Whatever happened inside the office started to happen in public places too. Random people bumped on me while I was walking. Someone was always watching me or following me while I was outside. A neighbor came in or left the apartment at the same time I left or came in.”- https://stalkingnightmare.wordpress.com/about/
Having said that, there were days that I saw friends in my dreams then the next day either I get a call from these friends who were in my dreams or I started seeing a post on Facebook from these friends. Non of this made a sense to me until I started seeing posts and people in live TV shows, radio stations commenting on things related to my thoughts. Following are some of the stages of my harassment. Everything started just after I having a conflict with a friend, let’s call this friend as Isaac. So here is what happened:
ASSUMPTION: EVERYONE MUST KNOW ME:
1). Day by day, I noticed that my friends who are not a friend of Isaac were also commenting (think of how people drop hints or saying things indirectly on certain matters) relating to the incidences that I’m having with Isaac on Facebook and sometimes they suddenly call me but on these calls they give me hints like they know exactly whats happening in my life or even if they chat with me I see the same thing. Sometimes these conversations will relate to recent things that I did, it could relate to a recent conversation that I had with Isaac or even with another friend. Just like they all were communicating with each other. Now these cases happened to me every day, defying the meaning of a coincidence.
So I kept on judging how could this be unless Isaac talks about the conflict that I’m having with him with other friends? Any person, even if you are a TI or not, you will come to this kind of a conclusion if you happen to experience this since these cases are happening beyond what we can call as a COINCIDENCE. Therefore, I was furious with Isaac and other friends for doing this every day but every time they deny it.
To understand what this experience is, think about a time where you had a conflict with a friend, let’s call this friend as Bob, but next day Sam who is a friend of Bob starts dropping hints to show you that he knows exactly what happened. After few days, you again have a argument with Bob and then you happen to meet Mike who is a mutual friend, again Mike is dropping hints directly relating to the last argument that you had with Bob. These kind of scenes will keep on happening for days and days and then when you ask from Mike after observing this for sometime, whether Bob had told anything, Mike denies it. This is not going to end there, so many mutual friends would start dropping hints so often now, almost every day but everyone will deny doing so. Now you are furious with all your friends, cause this cannot be a COINCIDENCE, there’s a zero chance for this to happen, so you think that everyone is lying to you. Then again now you are no longer talking to Bob but now your own friends who has a zero connection with Bob is dropping hints just like they know everything. How come?
Now how would you analyse this situation? In general you would conclude, either Bob sends messages to everyone or talk about the conflict that you had with him and for some reason they agree with Bob and they start dropping hints without directly saying things. Therefore, you will think and analyse the situation and come up with various explanations to understand how Bob is contacting your friends, why is he contacting and what could he be telling about you to support him etc… this way you will end up in having a false conclusion and not only this you will end up in having ISSUES in TRUSTING people. When you become a Targeted Individual, this would be the biggest issue that you are facing and it will be the worst enemy of a Targeted Individual. However, what you are observing here is not a normal human behaviour rather an abnormal behaviour, so sometimes you might understand this but then again your experience is so strong, so you end up in believing it.
 • Depend on the way this strange phenomenon happens, human beings will end up in having various false conclusions. This is the reason behind this Targeted Individuals belief. There’s no truth to the Belief:  https://www.youtube.com/watch?v=5U_egdM1OJs
 • This is how I ended up in having such a false belief, however, deeply analysing this I came to an understanding that non of them actually knew anything about my life’s events, later you will understand how I came to this conclusion.
ASSUMPTION: HOUSE HAS BEING BUGGED OR LAPTOP HAS BEING HACKED,
2). At this stage, now things what I do at home or talk at home, goes on Facebook statuses or friends seems to know. For example, I’m talking with my brother and trying to buy a new phone, that day evening I get a call from a friend saying that he is trying to sell his phone and whether I have an interested in buying or I see a post on FB saying something similar. How come such thoughts arised in my friends? Again, these kind of abnormal cases happened beyond to a level that we can take as a coincidence. Literally this is impossible. This cannot happen to such an extent. Therefore, only logical explanation I had at this time is to think that my house must have been bugged or my laptop has been hacked and they listened to my conversation etc… So, I didn’t wake up from a dream and started thinking that now my house or laptop has being hacked, I had a very good logical reason to have such a thought and that is by analysing these abnormal cases.
How do you judge this? What would be your assumptions? If you experience this, you would come up with the same conclusion just like any other TI. And when you start telling your experience to your family members or friends, they would think that you have a problem with your thinking. It’s pretty hard for another person to understand this kind of an experience, cause it’s not something that they have ever experienced in their whole life. So for them these are ridiculous claims, everyone cannot involve in such a thing. Well, before I experiencing this, if I heard such a story from another person, I would also think the same, probably think that he/she has a mental illness. However, today I totally understand the views of Targeted Individuals and Non Targeted Individuals and that is only by coming out of this false thinking by deeply researching to this strange phenomenon, critically analysing this with the right view and educating myself. Sometimes, Targeted Individuals and even schizophrenics live their whole lives by having such beliefs or they would end up in taking medicine.
 • Now what happens if a normal person experience this without a clash with another person or if one couldn’t find a possible origin to link this experience? They would come up with their own explanation, they might think, people are listening to his/her conversations, his/her house has been hacked, government is spying on them etc…
This is what a brother of a Schizophrenic has to say:
“My younger brother is a violent schizophrenic. He’s abusive both verbally and physically. He thinks the house is bugged and people are listening. He thinks the security guard at the high school signals him.” – https://www.mentalhelp.net/articles/schizophrenia-treatment-housing-and-self-help-options/
 • I had the same delusional thinking and I managed to come of this by doing a massive research, gaining the right knowledge, right view and the right understanding. Schizophrenics are also Targeted Individuals? I will let you to judge.
ASSUMPTION: SOMEONE IS TRACKING ME BUT HOW?
3). This didn’t end there, now even if I meet people in offices, streets, these friends seems to know the conversations that I’m having. I had no explanation whatsoever, therefore, I started assuming that my mobile phone must have been hacked too and sometimes I think some of these people are also participating in my harassment( I thought these friends could be saying what I talked with him/her to other friends) and that’s why now my friends are capable of knowing the conversations that I’m having with people when I’m outside the home. Again, if you happen to experience such a thing, what would be your assumption here?
Following are some experiences of Schizophrenics:
I observed that, my experiences are identical to experiences of different schizophrenics.
( Later i found out that i have been tracked in a way that no one would remotely think of. So my conclusion here was that schizophrenics always had a logical reason to have such beliefs. They observed the manipulated world without they knowing that the world that they observe is being manipulated in the most sophisticated way, so they end up in making an erroneous conclusion or a judgement. Specially if a schizophrenic could not relate to an origin just like in my case, they could assume that the government, neighbours or some people are tracking them )
ASSUMPTION: MY THOUGHTS ARE BEING DECODED (THE TRUTH):
Finally I started seeing posts directly relating to the thoughts that I’m having too. I couldn’t believe what my eyes are seeing, I thought it must be a coincidence at first but just like the other things, this also went beyond what we could call as a coincidence. Therefore, at this time I understood that someone is using a technology to decode my thoughts. But how come? Therefore, a myriad of questions started coming to my mind throughout the day, thinking who could have developed such a technology, what could be the origin of this and why do wanted to track me in this abnormal manner, the capabilities of this technology etc…
Having said that, this completely changed the way I looked at this issue. I never took such a technology as a possibility behind my case since this is a technology that we were expecting to see in the future but now I’m having a direct experience with this type of an advanced technology. I was shocked to see this, flabbergasted and now I’m trying to comprehend all my crazy experiences with this new understanding. This is not the world that I used to know since my childhood, neither I heard a rumour about such a technology. However, after another few more days from this day, now I understand beyond a doubt that there’s a technology that is capable of decoding our thoughts and they are using this technology to decode my thoughts. This is not all later I found out that they were capable of seeing what my eyes are seeing, precisely. Since now I know that my mind is being read, I got a curiosity to see the accuracy of this technology and how advanced this technology possibly could be. So on a random day, at a random time, I thought “let’s think about a particular number and see if they could decode it” to surprise me yes they could know this number precisely. I’m utterly surprised by seeing this. Then again on another random day, I thought of a particular name to see if they could decode the name too, to surprise me they were capable of knowing that too. How come? Is there a person who listens to my thoughts 24/7? If not they should not know that I had these particular thoughts, cause I had these thoughts on random days at random times, it’s not possible to know without they actually listening to my thoughts actively 24/7. So this was a puzzling experience to me and left me pondering throughout the day.
So now I’m thinking whether they listen to all my thoughts actively or do they listen to a copy of my recorded thoughts(voice file) to see what I was thinking of. However, I didn’t see these as practical methods either, cause by the time we woke up, till the time we sleep, we have all sort of never ending thoughts. So to listen to this recorded voice file later is not a worth thing to do and again actively listening to my thoughts wouldn’t be worth either. If I’m a high profile politician then that would make sense but what I’m experiencing doesn’t make sense at all, why would someone listen to my thoughts? But then again, without listening to my thoughts no one should be able to understand the random thoughts that I had too, I had those thoughts at random days at random times, i might have recalled these thoughts very few times but still it would be a difficult task for someone to identify it. A more logical explanation would be to develop an AI(Artificial Intelligence) in a way where it could work/act just like a human being work, so regardless of the time I’m having that kind of a thought, highly advanced AI’s could interact with me.
This didn’t end there, I started seeing an advertisement on TV directly mentioning the number that I was thinking of. Therefore, by seeing this advertisement I went mad with this company cause now all I could think of is that this company also started participating with these people who is decoding my thoughts and I’m accusing my friends for everything. This is not all, thereafter, I started seeing several new advertisements, directly dropping hints to the thoughts that I was having. I was clueless and now I’m thinking why would people participate in such a thing and run advertisement campaigns for their products and services on television but at the same time targeting me? If someone is paying for those adds, if the company also gets benefited and if these company heads have no morals,  then why not? This is what I thought of, cause, I had no other alternative answers for this riddle at this time. Then after few months a new TV show started and in this TV show, the script writer manages to write things that is directly relating to my life and it’s like the entire script is written by targeting me. For example, if I do something or think of something, had a party, things that I eat, the places that I go etc… script writer will have thoughts to write it in his script. I got utterly confused by watching this. Again, this didn’t end there, think about the clips that they run before they air a particular episode, now in most of these clips they directly dropped hints on me, so by analysing all these strange events, now I’m thinking that through their close contacts their getting others also to participate in this unethical work and people who decode my thoughts should be sending information about what has to be added in their scripts and I’m also thinking that they must be paying hell of lot of money to get these things done but at the same time my logic keeps on saying that this shouldn’t happen, people just don’t work in this way. Why do they write scripts when they could do so many other things to harass me? Just a pointless work.
 • BY DOING THIS THESE PEOPLE TRIED SO HARD TO PUT ME MENTALLY DOWN AND TRIED TO END ME UP IN A PSYCHIATRIC HOSPITAL. I SIMPLY BECAME LUCKY DUE TO THE HARD WORK THAT I GAVE TO UNDERSTAND THIS STRANGE PHENOMENON.
Having said that my experience was so strong, it’s really happening and I had no other explanation to understand this mystery though I tried, so I ended up in believing it. And I’m furious with all these people, I literally couldn’t go in front of the TV when my family members are watching these shows, I was so pissed but I never showed any of these to my family members cause I know what they would think of me if I do. So I have been battling daily with these thoughts inside my head. I’m utterly confused at times, cause these are not things that humans would do but to some reason they are doing this now. It’s like I’m suddenly reborn to a world that has no morals in people and I thought that their minds are being filled up with evil and they don’t realise it. Then this is what Brian has to say, who has been labelled as a schizophrenic:
According the article published on THE IRISH SUN:
Prior to this I have never heard such stories of Schizophrenics. I only knew there are some people in this world who hear voices and that’s all I knew about Schizophrenia. But now I had a direct experience just like what Brian had and I can easily relate to Brian’s experience due to my own experience. I came through these articles later when I started analysing to see if Schizophrenics are indeed due to this hidden technology or not. A person who never had a direct experience as such, would be extremely difficult to understand what this strange phenomenon is.
Let me take you more examples to make you understand this:
https://www.youtube.com/watch?v=3v-6fmx2kO0&feature=youtu.be – QuoteShare – Arrested Development (TV series) – It’s a different wall. 
Assume you are President Trump and you have been contemplating on building this wall for few days now but strangely in that same week you started seeing this weird show, dropping hints about the exact thoughts that you have been having. Now what happens if you happen to observe these strange incidences almost every day? Then again imagine a scenario where you observe this strange phenomenon in different TV shows and in different channels. How on Earth would the script writers come up with such ideas depicting such scenes? Well, I have seen such scripts in TV shows in different channels to a point that couldn’t be considered as a coincidence. Since there was a chain of abnormal past events prior to this abnormal phenomenon, I came to a very specific conclusion on who could be behind this and how it could be happening and their motivation etc… because of the assumptions that I made by seeing this.
This another example to understand my experience. Just imagine a scenario where these script writers dropping hints in their scripts with regard to what you do, what you think, your beliefs etc… Here, these script writers shouldn’t know Trumps personality since this episode was aired in 1958 but they had strange thoughts to use the name Trump for a person and then talk about building a wall and to use the word “SUE”, as well. Likewise, these script writers were dropping hints in their shows daily about my actions, the unique thoughts that I had, things that I spoke with others etc…
Some of the words in the script: 
”Be careful son, I can sue you,” – Trump responds “The people were ready to believe. Like sheep they ran to the slaughterhouse. And waiting for them was the high priest of fraud”- Says the narrator” “I can built a wall around your homes that nothing will penetrate” – Trump says. “Are you here about Trump? yes sir what are you going to do about him. What do you want me to do? Stop him. From what? From taking the town. That’s what he has in his mind. Well that’s obvious but can you prove it? In order to arrest him a sheriff has to have a charge and Trump hasn’t given him a thing to go on”
That being said, after seeing that my mind is being decoded 24×7, I finally decided to research on this and this is the first time that I started researching into these strange experiences. And this is where I got to know about experiences of Schizophrenics, Spirits, Psychic etc..  But things got more bizarre when I first started doing my research. Assume that I went online to research into these experiences around 8 in the evening, within minutes I started experiencing power cuts in my area and this happened to me many times, so it became apparent that someone out there doesn’t like me researching into this subject. At the same time, I’m confused on how they are able to do these power cuts but later I understood that there were sudden damages to electricity transformers in my area. Then there were days that I was planning to research let’s say 8 in the evening, however, I experienced sudden heavy rains accompanied by thunder and lightning. Before, this day, the whether was good throughout the month(wasn’t raining) and I didn’t have anything to suspect about these sudden rains. However, this didn’t end there, on very specific times, the times that I planned to research, I started seeing sudden heavy rains and this new abnormal phenomenon kept happening again and again just like other cases. And this went beyond to a level that I could consider as a coincidence. Therefore, here I came to an understanding that this hidden technology is capable of producing sudden heavy rains too. I was flabbergasted, couldn’t believe what my eyes are seeing. This is not all, thereafter, there were many occasions I started facing sudden heavy rains at those exact times that I scheduled meetings and it started raining just 20, 30 minutes prior I leaving whatever the premises that I was staying to disrupt my work. Who on Earth would believe this? I understood that this technology has a ZERO energy challenges and making such a thing happen is absolutely nothing for this technology.
(when I research into this I came across with HAARP, though I initially believed this could be the technology behind this strange phenomenon, deeply researching into this made me understand that HAARP wasn’t the actual technology involved in this harassment).
After I facing all these abnormal experiences, I finally decided to meet some of the close friends that I thought I could trust the most and talk about this issue openly. At this stage I started seeing Facebook posts where these posts were indirectly giving me death threats. The reason for me to think in this way is that regardless of the time I login to Facebook, I see posts related to accidents and suicides etc.. and the typical heading of these posts would be “Dead…..”  and these are the first posts that I see whenever I log into my FB account. I started seeing this every day (yes everyday more than a week), therefore, it was apparent to me that people behind my harassment was threatening me. However, I took a risk and made a decision to meet my friends to discuss about this but few days prior to this date that I was planning to meet my friends, I suddenly started hearing A LOUD high frequency TONE (this was so loud only I could hear it) in my head and I was in such a pain that whole day. In my research I understood that this tone is similar to the Tinnitus sound but in my case it was extremely loud for a whole day. Then after this day I was attacked with this tone many times at times I research onto this and at times I met friends to discuss about my experience.
HOW I MANAGED TO UNDERSTAND THE TRUTH AND COME OUT OF MY FALSE CONCLUSIONS!
However, finally I managed to have a serious discuss about this with a friend that I could trust for couple of hours. In this discussion I understood that he doesn’t have a slightest clue about what I’m going through. Then I asked him to talk to a particular friend that he could trust the most who is also a friend of mine to see if he knew anything. To surprise me he had no clue either. After this day, I met these two friends in person and had a very long conversation about this for more than 5, 6 hours and through them I managed to verify if other friends that they could trust the most who are also friends of mine knew anything about it. And this way I managed to create a chain of trust to understand this but to surprise me they also knew nothing. By doing this, I understood beyond a doubt that non of my friends actually got involved in anything. After thinking about this deeply for couple of days all my trust issues got vanish in thin air but I’m still desperately looking for answers and now my experience became even more stranger than I could possibly think of. I had no doubt about my experience, cause for more than a year now I have been experiencing this. This is not all, by the time I decided to meet my friends I was harassed with extremely loud tones, I was getting death threats daily, so I had nothing to doubt about my experience. So again I’m cracking my head to understand this riddle. What was the reason behind this experience? and who was behind harassing me using an extremely advanced technology? who is monitoring me? and on what purpose?
Therefore, I still spent days and days in cracking my head and deeply analysing everything that happened to me in the past. So I analysed what made me to actually believe that my friends are involved in my harassment, what made me to believe the script writers are involved in my harassment, live TV and Radio presenters, then the companies like Forbes, Microsoft, Guardian, Bloomberg, etc… So again, I had to go with the same conclusion, it was due to meaningful posts that I saw which went beyond to a level of a coincidence, friends dropped hints in our conversations just like they knew everything happening in my life, script writers dropped hints, companies did the same. So to find a clue to this mystery I had to verify whether those posts were actually made by my friends or did I happen to see fake posts from some hacked accounts making me to believe that friends are involved in this. So I called these friends again and I managed to verify that too and here I understood that they have actually made those posts too. Which means so many different friends interacted me on a daily basis but they never knew that their Facebook updates, what they share etc..  were dropping hints on a daily about my activities, my thoughts etc… In some cases I understood that their activities got synchronised with my activities. For example, I’m thinking of going to the Gym after a long time, a friend of mine also thinking of going to the Gym after a long time and he would make a post about it (similar thoughts) and these are the first posts that I see when I login to Facebook. And then they had thoughts of calling me and in these calls they would drop hints related to my activities, I observed this same thing from TV shows, radio programs, newsletters etc.. So it was like someone monitored me actively on a daily basis and commenting or dropping hints on what I do or my daily activities just like giving a commentary on some days. So imagine a commentary or drop of hints coming to you about your life, your daily activities or even degrading comments from so many different sources throughout the day for months and months from sources such as Facebook posts, Live TV programs, TV shows, radio programs, chats, phone calls etc… I observed these kind of cases on a daily basis, so from my perspective this is a meaningful interaction and it’s like they knew everything that I do or my daily activities. This shouldn’t happen to such a great extent, it’s impossible, so without knowing the truth I made wrong assumptions and ended up in making erroneous conclusions. To understand what would happened to a person by experiencing such a thing, you could refer to the below video’s. I could easily understand her experience due to my experience.
An experience of a Targeted Individual:
( Her experience is real but she has also ended up in having a false understanding )
FINALLY I STARTED HAVING FLASHES OF INSIGHTS INTO THIS RIDDLE:
How come my friends dropped hints on a daily basic, how come they had thoughts of calling me suddenly and talked about things related to my life? just like they knew everything? And what about companies, script writers, people in live tv and radio stations etc.. How come they had such thoughts? Having said that by now I understood that my thoughts are being decoded 24/7, I have been having abnormal dreams too and I also remember this strange thing where I happened to keep singing(internal speech) the same song in my mind which I cannot forget no matter what I do. At this stage I already knew that this technology is capable of precisely stimulating various areas of our brains, this is mainly by researching into experiences of Targeted Individuals, schizophrenics and the direct experience that I also had. Therefore, by analysing all these I finally came to an understanding that this technology is also capable of stimulating brains and inducing thoughts to human beings and this is why I kept on singing the same song in my head again and again in an unstoppable manner. Therefore, now I understood that, It wasn’t I generated those thoughts of singing (my internal speech) but it was due to brain stimulation and I kept on perceiving these as my own thoughts. And there’s no way I could differentiate these induced thoughts with my own thoughts. There were days in the past I happened to think of watching certain TV programs but to surprise me these TV presenters were dropping hints on what I was thinking or would drop hints related to what I was doing few minutes ago. But now i understood the reason behind this, this technology induced thoughts to me to watch those specific programs and at the same time this technology induced thoughts to these TV presenters too. So one by one I started understanding the reason behind the abnormal experiences that I faced.
HOW RIGHT KNOWLEDGE WILL HELP US TO HAVE THE RIGHT VIEW AND RIGHT UNDERSTANDING: 
Therefore, after this day, I kept on researching into this even more deeply and it took few more weeks for me to fully comprehend everything and to fully understand that not only friends that I spoke to, all the other friends that I thought of are not actually involved in any of these. So now I’m literally thinking to myself “You f****** made me to have a clash with my friends and made me to look crazy in front of all my friends and family members”. Having said that I understood that these false thinking would vanish in thin air with the right understanding. This is true for other Targeted Individuals or Schizophrenics, these delusional thoughts or false beliefs will vanish in thin air if one could have the RIGHT UNDERSTANDING behind all these abnormal phenomena. To have the RIGHT UNDERSTANDING, one must gain the RIGHT KNOWLEDGE, with the RIGHT KNOWLEDGE only one would be able to have the RIGHT VIEW on this and your critical analysis skills will help you a lot. Therefore, by coming out of these false views by having the right understanding on this, today I could say that even Doctors and Scientists are holding into false views on this without they knowing. Gaining the right knowledge is the key to solve these mysteries but then again human beings must have an open mind to know the TRUTH. When we research into these abnormal experiences of human beings one could understand that human beings have been claiming that a technology is inducing thoughts (thought insertion) or to read minds as well but we never listened to what people were saying.
Our beliefs about the world, lack of right knowledge, not looking at these experiences with the right view are some of the causes behind this. Now the question is how come people end up in having voices in their heads by having a delusional belief or if a person says that they get messages through TV or Radio stations? If someone says that their house is being bugged? End of the day these are beliefs only whether true or not and human beings are holding onto various false beliefs without they knowing. And I understood that these beliefs arise in human beings by making false assumptions only and then ending up in an erroneous conclusion. So how can a misunderstood phenomenon could end up in hearing voices? Therefore, this deception became so apparent to me. Because of our beliefs, these evil people behind this technology could further harass people making others to believe that they have a mental illness, so no one would have a suspicion. I came out of such false beliefs by gaining the RIGHT UNDERSTANDING, if it’s a mental illness understanding cannot cure me. It’s time for us to start looking at these experiences with an open mind.
One could have simply labeled me as a Schizophrenic too and tried to treat me in the same way. What if I met a doctor and said that I was getting messages from people in live TV and Radio? what if I said that all the TV SHOWS are being written by aiming at me and they convey messages to me? At the same time what if I said that my house is being bugged and my phone is being hacked? What if I said that articles in Forbes, Bloomberg etc.. are being written by targeting me? How would doctors treat me? Doctors will not have a clue to investigate me in a proper way. So In this case, they would have simply treated me as per the guidelines of the DSM only, thinking I have a mental illness. How many victims out there treated by doctors without they being able to investigate this in a proper way? I must be the first person on Earth to come out of such a delusion or a false thinking, simply by gaining the right knowledge and the right understanding. I understood how tough it was to understand it. I managed to come out of this false thinking just because of the way I have been analysing my experience from the start. And few clues helped me to quickly connect the dots. So Targeted Individuals were always right on their claim, a technology is there to decode our thoughts and harass human beings at the same time.
This is not all later my out door activities got synchronised with police vehicles, ambulances etc… The way this happened to me is that regardless of the time that I go out, I happened to see these vehicles whenever I come to a particular location in streets such as particular junctions. This helped me to understand why Targeted Individuals are believing that Fire Trucks, Postal services, Ambulance services etc.. are involve in their harassment or spying them.
SO WHAT’S THE TRUTH BEHIND THIS RIDDLE? WHY TARGETED INDIVIDUALS ARE HAVING SUCH A FALSE BELEIF? 
By doing a great deal of research helped me to understand that my experience of seeing police vehicles and ambulances was due to synchronisation of events by extremely advanced AI’s (Artificial Intelligence). These AI’s are inducing thoughts to people to create these abnormal synchronised events. I happened to meet different police vehicles, different Ambulances whenever I reach this particular junction. So they would not notice me but from my perspective, I see these unique vehicles every time I reaches this particular location. So if I don’t know how exactly this is happening, from my point of view, I would end up in believing that they are spying on me or they are monitoring me, that’s why every time they are capable of doing this. To help you understand this concept, you could analyse this victim’s experience, this is a such a synchronisation. If you observe this video, you would understand that he is walking about 50 to 100 meters but during this time he is able to predict exactly that a UPS or Fedex vehicle would be seen at the junction and just as he predicts he could observe these vehicles.  https://www.youtube.com/watch?v=-FMVpmyfzG8. Human beings don’t believe if such things are really happening, so the TI had to make this comment “Oh really. Ok so please tell me how i knew once I reached the next block that a FedEx truck and a UPS truck would show up the same time I reached the corner. U think I just got lucky? How would I be able to catch that on camera on my first try. Please explain. I’d love to hear your dumbass reasoning”. This is extremely hard to understand for a non TI and if you are a TI you would make a false assumption and then end up in making a false conclusion, thinking that these vehicles are following you or they are monitoring you. What happens actually is that these EXTREMELY ADVANCED AI’s are synchronising human activities by inducing thoughts so they would meet up in particular locations where a TI could notice, understand that this cannot be a coincidence so by judging with false assumptions, they make erroneous conclusions.
Further analysing my experience gave me an insight into how this technology has been used to sensitised human beings for certain stimuli, this could be a colour(colour of a cloth, vehicle etc… ), a human gesture, spoken words, a unique human activity such as touching hair (a victim would believe this as a hand sign or a hand signal), touching chest, sneezing etc.., siren of an ambulance, a unique feature of a an object, certain elements of TV advertisements, dramas etc… To sensitise human beings AI’s will create incidences beyond to a level of a coincidence, victim’s would notice this and understand that this cannot be a coincidence, so they would make various false assumption by analysing this manipulated event/activity and this would lead them to erroneous conclusions. Without knowing the reason behind the victim’s experience and the associated logic, doctors and the society will consider this as a delusion. In certain cases victims would face synchronised activities with a sensitised element in it. For example: whenever the victim in the streets, in a particular junction or in a noticeable, a car with a missing hubcap would pass by or this could be any other noticeable thing such as seeing vehicles with the headlights on. Again victims would make various false assumptions to understand this and then make an erroneous conclusion.  By doing so a victim would believe that they are being spied, monitored or gang stalked. Once the sensitisation is done, whenever they see these stimuli it will automatically make them believe that those are people who are spying or they would think as perps. When we consider the neuroscience perspective, what happens here is that, whenever the victim encounter the stimulus later, it ends up in activating a unique neural network (by seeing or hearing the stimulus) relate to this false understanding. So their mind always make them to believe that those are perps. So overtime this abnormal experience will create a STRONG FALSE BELIEF in a human being. Think about how our minds work, if you want to understand a particular animal in a picture, you don’t need to see the whole animal’s image to guess it, our minds will pick up certain clues and end up in a conclusion. That’s what happens when a TI get sensitised to certain stimuli. This Targeted Individual has been sensitised for human gestures/colours.
And this victim has been sensitised for missing hub caps:
Then there will be occasions where AI’s would induce thoughts and inject specific words into conversations in a way where these words will have a meaning to the Targeted Individual’s life, things that the TI (Targeted Individual) has done in the past, relate to what TI is doing at that very moment, places where TI has visited, things related his/her job, likes and dislikes etc… Here is an example to understand the outcome of AI’s work “ Some people passed hints on me. Some talked about certain things related to my personal life. Some talked about things I said or did in my apartment”, They frequently referred to places, restaurants that I visited couples of days ago”. A Targeted Individual would not understand this, so they will assume things and try to understand how these things are really happening, so these false assumptions are the issues that they are facing. Here TI’s would think that these co-workers are monitoring them or they might assume that these co-workers are being instructed by someone to say those things etc.. therefore they will come up with various assumptions to understand this abnormal phenomenon and then make an erroneous conclusion. It’s extremely hard for a TI to understand this and also to a non TI. So doctors or the general public would relate this to a mental illness. These are some direct experiences I also had so today I could easily explain the reason behind this due to the massive research that I did. – https://stalkingnightmare.wordpress.com/about/
How advanced these AI’s is that it behaves just like a human being does but not a like a normal person but like a person who is enlightened or who has a knowledge of everything happening on earth. Think of a concept like “ALL SEEING EYE”. – ( Is it just a coincidence for Ancient Egypt to use such a word? )
This whole thing could be so complicated for a normal person to understand so let me put it this way. Assume a person called Bob knows exactly what thoughts you had since your childhood, what thoughts your friends had since their childhood, your neighbours or the people around the world. And not only that Bob can easily stimulate your brain and make you perceive thinking or in other words Bob could induce thoughts to you, to your neighbours or anyone on the Planet Earth. Bob is a super human being. Lior Suchard who is a mentalist can induce thoughts to people and can make an entire audience even to think the same or have the same perception of thinking but Bob who is a super human being can fool Lior Suchard even due to his capabilities. Lior Influencing a crowd to draw a cloud. 
Stimulating the brains and make the crowd to perceive the same thoughts in their minds. 
 With these capabilities Bob can easily fool anyone if needed. To understand this:
 • Assume you are in a shop and Bob is monitoring you and Bob also knows your thoughts since Childhood. Now Bob also have a knowledge that there are two friends near you and Bob also has a knowledge on what thoughts your friends also had since Childhood. So what Bob could do is that it could induce thoughts to one of the friends to talk about something that will also relates to your life in a way where you will end up in thinking that they are dropping hints to you. Bob can find the exact thoughts to induce since Bob knows your life and the life of these two friends too. So Bob keeps on doing this every day whenever Bob had a chance, so you could be in streets, in shops or even in your office, Bob keeps on doing this daily to a point where you will notice that this cannot be a coincidence. So without knowing how this is happening, you would make false assumptions to understand this mystery and will come up with an erroneous conclusion. You would think people are monitoring you or they are being paid to do these things. But in reality Bob induce thoughts to people to make it happen. This is why this TI is thinking: “whenever I went to pee, a co-worker was following me”, “Some were following me when I went to restroom or cafe” , “Some people jumped on me while I was walking along corridors of the office building and pretended like accidents”. Indeed these are accidents due to synchronisation of human activities by inducing thoughts and you could find many examples in this victim’s story. – https://stalkingnightmare.wordpress.com/about/
 • Another thing Bob can do is to make you think that your thoughts are being broadcast. Assume you are in a shop and Bob see these two friends who are staying next to you. So Bob can induce thoughts to one of these friends and make him talk about (you think before you talk, so this can be exploited by Bob) something relates to the thoughts that you just had. Bob would do this in a way like those two friends will drop hints just like they knew your thoughts. Since Bob can stimulate any brain in the world, while you watching TV,  Bob can stimulate a live TV presenter’s brain and induce thoughts in a way like they dropping hints to what you have been thinking. And Bob will do this every day, so at some point you will notice this and understand that this cannot be a coincidence and you would make false assumptions to understand this and come up with an erroneous conclusion such as your thoughts are being broadcast.
 • Take this scenario, since Bob knows everyones thoughts, now Bob could analyse the schedules of Fedex or UPS drivers. Now Bob wants to make you meet a Fedex or a UPS driver when you are at a particular junction. Bob has a knowledge of the traffic patterns in your area too, so now what Bob can do is find the right Fedex or UPS driver who is closes to you and induce thoughts to him to go on the road that you are walking now, so by the time you go to this particular Junction, you will end up in meeting Fedex or a UPS driver. If Bob understood your schedule in advance Bob could induce thoughts and manipulate the schedules too of these Fedex or UPS drivers and even induce thoughts to you and control your movement, so you will meet up a Fedex or a UPS driver at this particular junction. Bob will do this trick again and again till you notice this and understand that it’s not a coincidence. So you will end up in making false assumptions to understand this and end up in making an erroneous conclusion and think those are perps, they are monitoring you or someone is giving commands them to follow you etc..  Once you get sensitised to such a thing, whenever you see a Fedex or UPS driver your mind will automatically think that those are perps. Same techniques can be used by Bob to make people follow you by simply inducing thoughts to some random people. So you would also claim that people are following you wherever you go. Here are experiences of TI’s: https://www.youtube.com/watch?v=-uR5jmI-vAU – Made her to believe that USPS service is stalking her; https://www.youtube.com/watch?v=SZi8FYV6JPM – Made her to believe that the Boston EMS Ambulance Service is corrupted;  https://www.youtube.com/watch?v=TGlKpJ6U0hI –
  Believing that police vehicles are gang stalking.
 •  Similarly Bob can induce thoughts to people to touch hair, touch eye-glasses, cough etc.. whenever you are in public locations again making you believe that those are perps. Bob can also make so many people at once to think of wearing a cloth with a particular when they visit the shop that you are also planning to visit. So by seeing this abnormal phenomenon daily you will end up in having a false thinking.
The capabilities of this extremely advanced technology is mind boggling, people cannot easily comprehend it. Having said that, when we have extremely powerful computers such as highly advanced quantum computers, these kind of AI’s can be easily developed to analyse extremely large data sets to make such complex decisions. These computers would instantaneously analyse your current activities based on your thoughts, your environment, people who are closer to you etc.. and induce thoughts to you by stimulating your brain or to people near you to create these experiences.
Here are some other experiences of Targeted Individuals: 
https://www.youtube.com/watch?v=NfZ6AW7NJVs – Michael Barden’s experience. He also has been facing abnormal synchronised events often but without knowing the truth behind it he has ended up in taking it as Gang stalking. At the end of his video, you will hear that a lady becomes surprise for Michael’s accusation.  
https://www.youtube.com/watch?v=UbkRY7i_2II – Daniel Chungkug Kim’s experience. 
Targeted individuals have been claiming for such a long time now that there’s a technology behind their experiences/harassment but no one has ever given a serious consideration to their claims. Then again no matter how much contradictory evidence out there with regard to our views of voice hearing, we are not looking into those evidence with an open mind therefore these obvious evidence we tend to ignore. This was the first time that I research to voice hearing and I understood at this time that voices must show abnormal knowledge cause the reason behind voices MUST be this technology only. Cause according to medical terms I’m a schizophrenic but by doing a massive research gaining the right understanding I managed to come out of it without being treated as a schizophrenic. So in my research to prove my view is right I further came across with following experiences of schizophrenics.
Following is an interesting behavioural experiment conducted on a Schizophrenic by a therapist. Roger Hagen mentions the following on his thesis on Doctor of Philosophy at the Norwegian University of Science and Technology. According to his experiment on Tony (altered name) who is a Schizophrenic:
 • Tony believed that these policemen were using various methods of surveillance to keep him under their control. Among his delusional ideas was that he was being used for an experiment. He believed receivers had been implanted in his head, and that the policemen were using radio beams to over-stimulate his brain, which caused him pain. He was certain that his head would explode if this “torture” continued. He had strong delusional convictions about the damage to his brain that was caused by the radio beams.
 • Behavioural Experiments: Further behavioural experiments were set up, and because Tony’s delusions were closely connected to his appraisal of the voices, a new behavioural experiment was carried out. Tony was still certain that the voices came from outside his head, and were inflicted upon him by radio beams, though he had begun to understand that they didn’t tell him the truth. To help him understand that the voices were not caused by radio beams, the therapist and Tony agreed to test the hypothesis “the voices are externally inflicted”. Tony and the therapist agreed that if the voices were caused by radio beams, then he would not hear them if he was in a room that blocked out all radio beams and mobile phone signals.
 • If Tony still heard the voices in such a room, it would be evidence suggesting that the voices did not come from outside by radio beams, but rather took place inside his head. In trying to test the hypothesis, the therapist and Tony used a cellular phone and a radio and went in search of a room that could not receive signals. After visiting several places in the city, the therapist located a bomb shelter from World War II where they made sure that no signals from the mobile phone or radio-programs could be received. It is noteworthy that Tony seemed to be comforted by being in a shelter where the resistance had hid during the war. After staying in this facility for one hour Tony discovered that he still heard the voices. His response, for several minutes, was confusion and silence. After this behavioural experiment he reported feeling less threatened by the police. The delusions of being persecuted were still there, but the levels of anxiety and depression were clearly diminishing.
 • Next, the therapist approached Tony’s belief that a particular policeman led the persecution of him. This policeman had worked in the drug-squad. Tony believed that because he had sold drugs this policeman hunted him.
 • To address this second delusion, the therapist prepared a meeting with the policemen and this is the outcome of the meeting,
 •  Meeting resulted in Tony becoming more certain that this policeman could not be a part of the plot against him. He seemed to be relieved by this.
 • In retrospect, we see that the meeting between the policeman and the patient was very important and useful for the patient. Tony was pleased to take an active part testing his assumptions and fears.
 • In therapy, Tony’s delusional thinking was challenged, which stimulated him to explore alternative beliefs.
Therefore, this further proves that the delusions beliefs will vanish in thin air with the RIGHT KNOWLEDGE and the RIGHT UNDERSTANDING. Just like in my case. Here, tony had several strong beliefs one is that Radio beams are the cause behind his voices secondly, those beams are used by the police to control him. But these beliefs diminished simply by doing this experiment cause that made him to understand Radio beams are not the cause of his voices and neither police officers involved in his harassment. His views were addressed and challenged in a way where he could understand that those are merely false beliefs.
Having said that, this doesn’t mean Tony managed to have an absolute understanding for the cause behind his voices but when beliefs are challenged in a logical manner where victims could understand, delusions will disappear in thin air. This is true even for thought broadcast delusion, gang stalking delusion or any other delusion. Delusions are simply erroneous conclusions only due to various false assumptions. This is not a mental illness and these erroneous conclusions are due to meaningful interactions that a person is having with the external world beyond to a level that he/she could consider as a coincidence. This is a personal experience, people who are not facing these strange experiences are not able to comprehend it. Though Tony managed to get rid of certain delusions, he is still convinced that voices are inflicted upon him. This is actually true, voices are indeed due to a hidden technology that we never knew. Schizophrenics and Targeted Individuals are judging a manipulated world and this hidden technology is the cause behind it. This is why things that suppose to be a coincidence suddenly become meaningful interactions to Schizophrenics and Targeted individuals. This cannot be understood by a person who never experience this.
Therefore, at this stage I understood beyond a doubt that human beings understanding of these illnesses are UTTERLY WRONG. I didn’t have a single reason to doubt about it. So I did a profiling to gain a broader understanding of the capabilities of this technology to avoid having a misunderstanding of this technology with other primary technologies that we are aware of. In my research I understood that Targeted Individuals are having a false belief that voice hearing is due to microwave hearing, there’s no truth to this at all. They are able to precisely stimulate any part of the brain precisely by using these unknown waves. They use these waves to stimulate visual cortex to give us visual perceptions, they stimulate olfactory cortex precisely to give us olfactory perceptions same true for Auditory or even Tactile perceptions, therefore, microwave hearing is nothing more than another false conclusion. We cannot find shielding methods for these waves in the public domain either but AI’s behind this harassment, can fool people to believe that shieldings work by reducing the attacks.
HOW TO CHANGE CURE THE FALSE THINKING OF TARGETED INDIVIDUALS? 
Social workers, researchers, police investigators etc…  must carry out a research an investigation by having the right view in mind. One could also organise get togethers with Targeted Individuals and so called stalkers to create a trust in people. These meeting will greatly help TI’s to get rid of their misunderstandings not only that this will help TI’s to further research into this and understand the actual perpetrators behind this crime. When researchers observe that these false conclusions can be corrected simply by gaining the right knowledge, creating trust in people, these experiments will give insights into claims such as “people are following me”, “my house has been bugged”, “my thoughts are being broadcast” etc.. Literally this will lead us to understand that delusions are not a mental illness, neither voice hearing. This is the most heinous crime happening on Earth today without you being aware! By analysing the abnormal voices, visions and dreams, I came to an understanding that world war 3 must have a well-planned date or in other words there is a planned date to start destroying at least couple of billion human lives. DO NOT NEGLECT THIS, DUE TO THE MASSIVE RESEARCH THAT I CONDUCTED, TODAY I’M HAVING AN ABSOLUTE KNOWLEDGE IN THIS. THIS GLOBAL SATELLITE GRID EXIST AND AT THE RIGHT DATE YOU WILL SEE SUDDEN CHAOS IN THE WORLD. THOUGHTS WILL ARISE IN PEOPLE, DOUBTS WILL ARISE IN PEOPLE WHICH WILL END UP IN KILLING EACH OTHER. A GREAT THREAT TO THE HUMANITY WILL BE THERE TILL WE UNDERSTAND THIS AND FIND A SOLUTION FOR THIS. SO EVEN IF THEY DELAY THEIR PLANS YOUR LIFE IS STILL IN DANGER. I HAVE A ZERO DOUBT IN THIS!!!
THIS WAR MUST START WITHIN THE COMING MONTHS OR IF NOT WITHIN A COUPLE OF YEARS! PLEASE SHARE AND SPREAD THE WORD BEFORE YOU BECOMING THE VERY NEXT VICTIM!!!

https://thestimulatedbrains.wordpress.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: