Το Global Network Red συγκεντρώνει στην Ελλάδα την προώθηση του τουρισμού


Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Ελλάδος (Ε.Ο.Τ.) κάλεσε τον «κόκκινο» κόσμο να συγκεντρωθεί στην Ελλάδα για να προωθήσει τον τουρισμό στη χώρα. Αυτό είναι ήδη για τρίτη συνεχή χρονιά που ο οργανισμός έχει οργανώσει τον ίδιο τύπο δραστηριοτήτων.

Σύμφωνα με το σχέδιο, το Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού θα προσκαλέσει 587 διάσημους bloggers, δημοσιογράφους και διεθνείς ταξιδιωτικούς πράκτορες σε όλο τον κόσμο σε 27 χώρες και περιοχές, με εμπειρία Ιούλιος 167 σχέδια για τον τουρισμό, αντίστοιχα, διαφήμιση και προώθηση των ελληνικών 13 περιφέρειες.



Η ελληνική τουριστική βιομηχανία συνέχισε να ευδοκιμεί τα τελευταία χρόνια και έχει γίνει με επιτυχία ένας τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο. Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ελπίζει να προωθήσει τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς που είναι ακόμα ελάχιστα γνωστοί στον κόσμο μέσω του προγράμματος Travel Experience που προαναφέρθηκε και να παρέχουν περισσότερα θεματικά τουριστικά προγράμματα σε τουρίστες με διαφορετικές ανάγκες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.



Οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί που προσκαλούνται να βιώσουν δραστηριότητες περιλαμβάνουν το BBC, το Daily Telegraph, το Sunday Times, το Walk Walk, το London Standard Evening News, τη Γαλλική τηλεόραση 2/5 και το Γερμανικό Daily Mirror ", Η Αυστρία παίζει" Die Presse ", το βελγικό περιοδικό" Exclusief ", το εθνικό τηλεοπτικό κανάλι της Ρουμανίας TVR και ούτω καθεξής.

Αρκετά ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικό περιοδικό και γνωστός blogger από την Κίνα θα συμμετάσχουν στη θεματική κρουαζιέρα του Αιγαίου.

hina.greekreporter.com | FoulsCode.com



全球网红齐聚希腊推广旅游
五月



希腊国家旅游组织(GNTO)邀请全世界“网红”齐聚希腊,为推广该国旅游业助力。这已经是该组织连续第三年举办同类型活动。

根据计划,希腊国家旅游组织将邀请全球27个国家和地区的587名知名博主、记者以及国际旅行社代表,在7月前分别体验167个旅游项目,为希腊13个大区进行宣传和推广。



希腊旅游业近年来持续兴旺,并已成功地成为全年旅游目的地。希腊国家旅游组织希望通过上述“旅行体验计划”,向全球推广一些暂时还鲜为人知的希腊旅游目的地,并在全年向不同需求的游客提供更多主题旅游项目。



被邀请参加体验活动的新闻机构包括英国广播公司、《每日电讯报》、《星期日泰晤士报》、《Walk行走》、《伦敦标准晚报》、法国电视二/五台、德国《每日镜报》、奥地利报刊《Die Presse》、比利时杂志《Exclusief》、罗马尼亚国家电视频道TVR等。

来自中国的数家旅行社、一本旅游杂志以及一名知名博主将会参加爱琴海主题巡航。

(声明:希华时讯独家稿件,未经授权禁止转载)
Σχόλια