Σκόπια: Το VMRO οργανώνει διαμαρτυρία στο Μοναστήρι κατά της Συμφωνίας

Η αντιπολίτευση των Σκοπίων έχει προαναγγείλει διαμαρτυρία σήμερα στην πόλη Μοναστήρι/Μπίτολα κατά της Συμφωνίας με την Ελλάδα, γράφει ενημερωτική σλαβική ιστοσελίδα του Μοναστηριού. «Το VMRO-DPMNE ανακοίνωσε ότι η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 13:30 μπροστά από το αθλητικό κέντρο  της πόλης και κατόπιν θα κάνει πορεία προς το κέντρο της Μπίτολα, στην πλατεία ‘Γκότσε Ντέλτσεφ’», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με το αντιπολιτευτικό κόμμα, η Συμφωνία με την Ελλάδα «είναι μια εξαιρετικά επιζήμια συμφωνία, που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το κράτος και τα εθνικά συμφέροντα της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’, καταλήγει το δημοσίευμα.
Η αντιπολίτευση των Σκοπίων έχει προαναγγείλει διαμαρτυρία σήμερα στην πόλη Μοναστήρι/Μπίτολα κατά της Συμφωνίας με την Ελλάδα, γράφει ενημερωτική σλαβική ιστοσελίδα του Μοναστηριού.





«Το VMRO-DPMNE ανακοίνωσε ότι η διαμαρτυρία θα ξεκινήσει στις 13:30 μπροστά από το αθλητικό κέντρο  της πόλης και κατόπιν θα κάνει πορεία προς το κέντρο της Μπίτολα, στην πλατεία ‘Γκότσε Ντέλτσεφ’», σημειώνεται χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με το αντιπολιτευτικό κόμμα, η Συμφωνία με την Ελλάδα «είναι μια εξαιρετικά επιζήμια συμφωνία, που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με το κράτος και τα εθνικά συμφέροντα της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’, καταλήγει το δημοσίευμα.



(Στοιχεία από mkd.mk , tera.mk, echedoros-a.gr)

Σχόλια