Με μια ιστορική μηχανή 50 κυβικών θα φτάσει μέχρι τη Γερμανία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Ο Γιάννης Κατσέας θα οδηγήσει μια Floretta μεταφέροντας μήνυμα για τη Μακεδονία Ενα ταξίδι σχεδόν 5.000 χιλιομέτρων με μια ιστορική μηχανή θα αρχίσει ο Γιάννης Κατσέας, Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Μοτοσικλετών Θεσσαλονίκης. Εχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και συνοδοιπόρους δύο καλούς του φίλους, μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας, στοχεύει να φτάσει στη Γερμανία και στη μεγάλη συγκέντρωση φίλων παλιών μηχανών, που θα γίνει στις 28 Ιουλίου 2018. Μια διαδρομή που ο Γιάννης Κατσέας θα κάνει μαζί με τη δίδυμη αδελφή του, όπως τη λέει, μια Floretta 50 κυβικών του 1964, την οποία οι γονείς του αγόρασαν το έτος που γεννήθηκε και ο ίδιος. Τους τελευταίους μήνες δούλευε πάνω στην αναπαλαίωση της και κατάφερε να την φτιάξει ακριβώς ίδια όπως την πρωταγόρασαν. Σήμερα το πρωί, η παρέα των φίλων της μοτοσικλέτας από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου έκαναν γνωστή τη δράση τους αυτή, που παράλληλα σκοπό έχει να προβάλει την Ελλάδα και ως τουριστικό προορισμό με μοτοσικλέτα. Αυτό το ταξίδι όμως, έχει και έναν εθνικό χαρακτήρα, αφού ο Γιάννης Κατσέας θα μεταφέρει την ελληνική σημαία και τη σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Γιάννης Κατσέας και η σύζυγός του εξηγούν με λεπτομέρειες το ταξίδι και το σκοπό τους…





Ο Γιάννης Κατσέας θα οδηγήσει μια Floretta μεταφέροντας μήνυμα για τη Μακεδονία



Ενα ταξίδι σχεδόν 5.000 χιλιομέτρων με μια ιστορική μηχανή θα αρχίσει ο Γιάννης Κατσέας, Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Μοτοσικλετών Θεσσαλονίκης.


Εχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και συνοδοιπόρους δύο καλούς του φίλους, μετά από ένα χρόνο προετοιμασίας, στοχεύει να φτάσει στη Γερμανία και στη μεγάλη συγκέντρωση φίλων παλιών μηχανών, που θα γίνει στις 28 Ιουλίου 2018.




Μια διαδρομή που ο Γιάννης Κατσέας θα κάνει μαζί με τη δίδυμη αδελφή του, όπως τη λέει, μια Floretta 50 κυβικών του 1964, την οποία οι γονείς του αγόρασαν το έτος που γεννήθηκε και ο ίδιος.


Τους τελευταίους μήνες δούλευε πάνω στην αναπαλαίωση της και κατάφερε να την φτιάξει ακριβώς ίδια όπως την πρωταγόρασαν.


Σήμερα το πρωί, η παρέα των φίλων της μοτοσικλέτας από τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου έκαναν γνωστή τη δράση τους αυτή, που παράλληλα σκοπό έχει να προβάλει την Ελλάδα και ως τουριστικό προορισμό με μοτοσικλέτα.


Αυτό το ταξίδι όμως, έχει και έναν εθνικό χαρακτήρα, αφού ο Γιάννης Κατσέας θα μεταφέρει την ελληνική σημαία και τη σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας.


Στο βίντεο που ακολουθεί ο Γιάννης Κατσέας και η σύζυγός του εξηγούν με λεπτομέρειες το ταξίδι και το σκοπό τους…






  
Σχόλια