Τουρκική εταιρεία κατασκευάζει φράγμα στη Γευγελή

Τουρκική εταιρεία κατασκευάζει φράγμα στη Γευγελή Ιούλιος 22, 2018. 20:04 Στα νότια του κράτους των Σκοπίων, στη Γευγελή, τουρκική εταιρεία θα κατασκευάσει ένα φράγμα, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα. Η τουρκική εταιρεία ‘Adalı Holding’ άρχισε το Φράγμα Κόνσκο στην περιοχή της Γευγελής με ειδική τελετή στην οποία παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Γεωργίας, Δασών και Υδάτων Λιούπτσο Νικολόφσκι, ο συμπρόεδρος της Adalı Holding, Σεβκί Αντάλι, ο πρέσβης της Τουρκίας στα Σκόπια και άλλοι αξιωματούχοι. Στην τελετή για την έναρξη των εργασιών στο Φράγμα Κόνσκο, δήλωσε ότι αυτό θα κοστίσει 39 εκατομμύρια ευρώ και είναι το μεγαλύτερο που γίνεται στη ‘Μακεδονία’ τα τελευταία 50 χρόνια. Το φράγμα θα παρέχει στους ανθρώπους της περιοχής, καθαρό πόσιμο νερό, νερό για άρδευση και θα παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για την αύξηση της παραγωγής στην περιοχή καθώς και ηλεκτρική ενέργεια, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα. Η επιλογή της εταιρείας, σύμφωνα με τη σλαβική Βέτσερ, έγινε από τον δήμαρχο της Γευγελής Ιβάν Φράνγκοφ, ο οποίος επεσήμανε ότι η τουρκική εταιρεία επιλέχθηκε με διαγωνισμό. (Στοιχεία από dunyabulteni.net, vecer.mk)






Στα νότια του κράτους των Σκοπίων, στη Γευγελή, τουρκική εταιρεία θα κατασκευάσει ένα φράγμα, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα.


Η τουρκική εταιρεία ‘Adalı Holding’ άρχισε το Φράγμα Κόνσκο στην περιοχή της Γευγελής με ειδική τελετή στην οποία παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Γεωργίας, Δασών και Υδάτων Λιούπτσο Νικολόφσκι, ο συμπρόεδρος της Adalı Holding, Σεβκί Αντάλι, ο πρέσβης της Τουρκίας στα Σκόπια και άλλοι αξιωματούχοι.

Στην τελετή για την έναρξη των εργασιών στο Φράγμα Κόνσκο, δήλωσε ότι αυτό θα κοστίσει 39 εκατομμύρια ευρώ και είναι το μεγαλύτερο που γίνεται στη ‘Μακεδονία’ τα τελευταία 50 χρόνια. Το φράγμα θα παρέχει στους ανθρώπους της περιοχής, καθαρό πόσιμο νερό, νερό για άρδευση και θα παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για την αύξηση της παραγωγής στην περιοχή καθώς και ηλεκτρική ενέργεια, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η επιλογή της εταιρείας, σύμφωνα με τη σλαβική Βέτσερ, έγινε από τον δήμαρχο της Γευγελής Ιβάν Φράνγκοφ, ο οποίος επεσήμανε ότι η τουρκική εταιρεία επιλέχθηκε με διαγωνισμό.

(Στοιχεία από dunyabulteni.net, vecer.mk, echedoros-a.gr)
Σχόλια