Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε πριν από τον Κοτζιά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε πριν από τον Κοτζιά την απέλαση των Ρώσων διπλωματών Συγχαρητήριο μήνυμα για την απόφαση της Ελλάδας να απελάσει δυο Ρώσους αξιωματούχους από την Αθήνα ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χέδερ Νάουερτ, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει αναρτήσει ακόμη σχετική ανακοίνωση στο site του. Στο μήνυμά της αναφέρει: «Η Ελλάδα απέλασε δυο Ρώσους αξιωματούχους και απαγόρευσε την είσοδο σε άλλους δυο για την απόπειρα παρέμβασης στην ελληνική πολιτική ζωή. Υποστηρίζουμε την Ελλάδα που υπερασπίζεται την κυριαρχία της. Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της». Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες στην Ελλάδα στηρίζονται σε κείμενο της εφημερίδας Καθημερινή, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας. Ίσως άλλωστε να μην χρειάζεται διάψευση ή επιβεβαίωση αν όλες οι αποφάσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών λαμβάνονται… εκτός συνόρων. Α.Χ info-war.gr



Συγχαρητήριο μήνυμα για την απόφαση της Ελλάδας να απελάσει δυο Ρώσους αξιωματούχους από την Αθήνα ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter η εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χέδερ Νάουερτ, παρά το γεγονός ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει αναρτήσει ακόμη σχετική ανακοίνωση στο site του.

Στο μήνυμά της αναφέρει: «Η Ελλάδα απέλασε δυο Ρώσους αξιωματούχους και απαγόρευσε την είσοδο σε άλλους δυο για την απόπειρα παρέμβασης στην ελληνική πολιτική ζωή. Υποστηρίζουμε την Ελλάδα που υπερασπίζεται την κυριαρχία της. Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει την αποσταθεροποιητική συμπεριφορά της».





Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες στην Ελλάδα στηρίζονται σε
κείμενο της εφημερίδας Καθημερινή, το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε διαψευστεί από τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.

Ίσως άλλωστε να μην χρειάζεται διάψευση ή επιβεβαίωση αν όλες οι αποφάσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών λαμβάνονται… εκτός συνόρων.

Α.Χ
info-war.gr
Σχόλια