«Η Ρωσία απαγόρευσε τη σημαία του Κοσσυφοπεδίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

«Η Ρωσία απαγόρευσε τη σημαία του Κοσσυφοπεδίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο» Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Μπεντζέτ Πατσόλι, μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter, αντέδρασε χθες, για την απαγόρευση της ύψωσης της σημαίας του Κοσσυφοπεδίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μόσχα. «Είμαι θυμωμένος από τις ενέργειες της Ρωσίας να απαγορεύσει την ανύψωση της σημαίας του Κοσσυφοπεδίου κατά τη διάρκεια των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. »Το Κοσσυφοπέδιο είναι μέλος της FIFA και τους παροτρύνει να αντιδράσουν στην κατάχρηση που έχει κάνει η Ρωσία προς το Κοσσυφοπέδιο», έγραψε. (Στοιχεία από alsat-m.tv)







Ο υπουργός Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Μπεντζέτ Πατσόλι, μέσω του κοινωνικού δικτύου Twitter, αντέδρασε χθες, για την απαγόρευση της ύψωσης της σημαίας του Κοσσυφοπεδίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μόσχα.




«Είμαι θυμωμένος από τις ενέργειες της Ρωσίας να απαγορεύσει την ανύψωση της σημαίας του Κοσσυφοπεδίου κατά τη διάρκεια των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




»Το Κοσσυφοπέδιο είναι μέλος της FIFA και τους παροτρύνει να αντιδράσουν στην κατάχρηση που έχει κάνει η Ρωσία προς το Κοσσυφοπέδιο», έγραψε.




(Στοιχεία από alsat-m.tv)
echedoros-a.gr
Σχόλια