Τουρκία: Συνελήφθησαν αξιωματικοί της Ναυτικής Διοίκησης

Τουρκία: Συνελήφθησαν αξιωματικοί της Ναυτικής Διοίκησης Η εισαγγελική αρχή της τουρκικής πρωτεύουσας εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη περισσότερων από 20 αξιωματικών της Ναυτικής Διοίκησης, ύποπτοι για συμμετοχή στην απόπειρα του πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016. Σύμφωνα με τον ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Τας, στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σύλληψης κατά 27 αξιωματικών σε οκτώ συνοικίες της πόλης. Υπάρχει η υποψία ότι έχουν δεσμούς με το κίνημα του Φετουλάχ Γκουλέν, που κατηγορήθηκε από τις τουρκικές αρχές ότι διοργάνωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του ’16. Το ρωσικό πρακτορείο υπενθυμίζει ότι τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016,η Τουρκία βίωσε μια απόπειρα πραξικοπήματος, κατά το οποίο σκοτώθηκαν 249 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αμάχων και τραυματίσθηκαν πάνω από χίλιοι. (Στοιχεία από tass.ru) The Hellenic Information Team






Η εισαγγελική αρχή της τουρκικής πρωτεύουσας εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη περισσότερων από 20 αξιωματικών της Ναυτικής Διοίκησης, ύποπτοι για συμμετοχή στην απόπειρα του πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.





Σύμφωνα με τον ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Τας, στην Άγκυρα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σύλληψης κατά 27 αξιωματικών σε οκτώ συνοικίες της πόλης.




Υπάρχει η υποψία ότι έχουν δεσμούς με το κίνημα του Φετουλάχ Γκουλέν, που κατηγορήθηκε από τις τουρκικές αρχές ότι διοργάνωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του ’16.




Το ρωσικό πρακτορείο υπενθυμίζει ότι τη νύχτα της 15ης Ιουλίου 2016,η Τουρκία βίωσε μια απόπειρα πραξικοπήματος, κατά το οποίο σκοτώθηκαν 249 άτομα, συμπεριλαμβανομένων αμάχων και τραυματίσθηκαν πάνω από χίλιοι.


(Στοιχεία από tass.ru)

The Hellenic Information Team
Σχόλια