Σκόπια: Η Συνθήκη των Πρεσπών δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελλάδας

Σκόπια: Η Συνθήκη των Πρεσπών δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Ελλάδας Ο νόμος βάσει του οποίου επικυρώθηκε και τέθηκε σε ισχύ η Συνθήκη των Πρεσπών δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ελλάδας (Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως) λίγη ώρα μετά την επικύρωσή του από το Κοινοβούλιο, με την υπογραφή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα. Με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 25η Ιανουαρίου 2019, η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών είναι ήδη επίσημα νόμος στην Ελλάδα, όπως δήλωσε από την Αθήνα ο ανταποκριτής της Mia.






Ο νόμος βάσει του οποίου επικυρώθηκε και τέθηκε σε ισχύ η Συνθήκη των Πρεσπών δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Ελλάδας (Εφημερίδα Της Κυβερνήσεως) λίγη ώρα μετά την επικύρωσή του από το Κοινοβούλιο, με την υπογραφή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.


Με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 25η Ιανουαρίου 2019, η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών είναι ήδη επίσημα νόμος στην Ελλάδα, όπως δήλωσε από την Αθήνα ο ανταποκριτής της Mia.

mkd.mk
echedoros-a.gr
Σχόλια