Η Sberbank θα ξεκινήσει σύντομα τις δοκιμές του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου

Η Sberbank θα ξεκινήσει σύντομα τις δοκιμές του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου Μία σημαντική καινοτομία αναμένεται να εισάγει η μεγαλύτερη τράπεζα αυτή τη στιγμή στη Ρωσία, η Sberbank. Σύντομα, αναμένεται να ξεκινήσει τις δοκιμές του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου σε πολλά από τα γραφεία της. Η Sberbank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, θα ξεκινήσει τις δοκιμές ενός νέου λογισμικού αναγνώρισης προσώπου σε αρκετά γραφεία της στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Στάντλαβ Κουζνετσόφ, ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της τράπεζας. «Θα εισαγάγουμε αυτή την υπηρεσία για τους πελάτες μας σε πολλά γραφεία στο εγγύς μέλλον. Η τεχνολογία αναπτύσσεται πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Κουζνετσόφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός. Συν τοις άλλοις, ανέφερε ότι οι δοκιμές του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου για τους υπαλλήλους της τράπεζας θα ξεκινήσουν μέσα σε δύο ή τρεις μήνες. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας την περίοδο μεταξύ τις 22-25 Ιανουαρίου.



Μία σημαντική καινοτομία αναμένεται να εισάγει η μεγαλύτερη τράπεζα αυτή τη στιγμή στη Ρωσία, η Sberbank. Σύντομα, αναμένεται να ξεκινήσει τις δοκιμές του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου σε πολλά από τα γραφεία της.

Η Sberbank, η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας, θα ξεκινήσει τις δοκιμές ενός νέου λογισμικού αναγνώρισης προσώπου σε αρκετά γραφεία της στο εγγύς μέλλον, δήλωσε ο Στάντλαβ Κουζνετσόφ, ο αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της τράπεζας.

«Θα εισαγάγουμε αυτή την υπηρεσία για τους πελάτες μας σε πολλά γραφεία στο εγγύς μέλλον. Η τεχνολογία αναπτύσσεται πολύ γρήγορα», δήλωσε ο Κουζνετσόφ στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Συν τοις άλλοις, ανέφερε ότι οι δοκιμές του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου για τους υπαλλήλους της τράπεζας θα ξεκινήσουν μέσα σε δύο ή τρεις μήνες.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διεξάγεται στο Νταβός της Ελβετίας την περίοδο μεταξύ τις 22-25 Ιανουαρίου.

sputniknews.gr
Σχόλια