Βενεζουέλα: Μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού εξ΄αιτίας των ΗΠΑ, χαμός στα ΜΜΕ – Ελλάδα: μετανάστευσε το 5%

Βενεζουέλα: Μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού εξ΄αιτίας των ΗΠΑ, χαμός στα ΜΜΕ – Ελλάδα: μετανάστευσε το 5% και όλα καλά! Από την Βενεζουέλα των 32.000.000 κατοίκων με την επίθεση που δέχεται από τις ύαινες της Δύσης … μας λένε ότι έφυγαν μετανάστες 1.000.000 πολίτες για ανεύρεση εργασίας σε γειτονικές χώρες. Δηλαδή μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού των φτωχότερων στρωμάτων και ο παγκόσμιος τύπος έχει αναστατωθεί από την «τραγωδία». Από την Ελλάδα των 10.000.000 κατοίκων , που χαίρει της αγάπης των τοκογλύφων , έφυγαν 500.000 πολίτες οι περισσότεροι εκ των οποίων με πανεπιστημιακές σπουδές. Δηλαδή έφυγε το 5% του πληθυσμού το οποίο για να σπουδάσει κόστισε πολλά ματωμένα δισεκατομμύρια ..Γνώσεις ακριβοπληρωμένες τις οποίες επωφελούνται άλλες χώρες. Εμείς θα αρκεστούμε στους αποκεφαλιστές του ISIS που με ένα πλαστό πτυχίο Ιατρικής μπορούν να πιάσουν δουλειά ως ιατροδικαστές, νευροχειρούργοι και μπορούν να κάνουν μεταμοσχεύσεις καρδιάς ή και εγκεφάλου χωρίς αναισθησία μ’έναν απλό σουγιά.





Από την Βενεζουέλα των 32.000.000 κατοίκων με την επίθεση που δέχεται από τις ύαινες της Δύσης … μας λένε ότι έφυγαν μετανάστες 1.000.000 πολίτες για ανεύρεση εργασίας σε γειτονικές χώρες.
Δηλαδή μετανάστευσε το 3% του πληθυσμού των φτωχότερων στρωμάτων και ο παγκόσμιος τύπος έχει αναστατωθεί από την «τραγωδία».

Από την Ελλάδα των 10.000.000 κατοίκων , που χαίρει της αγάπης των τοκογλύφων , έφυγαν 500.000 πολίτες οι περισσότεροι εκ των οποίων με πανεπιστημιακές σπουδές.

Δηλαδή έφυγε το 5% του πληθυσμού το οποίο για να σπουδάσει κόστισε πολλά ματωμένα δισεκατομμύρια ..Γνώσεις ακριβοπληρωμένες τις
οποίες επωφελούνται άλλες χώρες.




Εμείς θα αρκεστούμε στους αποκεφαλιστές του ISIS που με ένα πλαστό πτυχίο Ιατρικής μπορούν να πιάσουν δουλειά ως ιατροδικαστές, νευροχειρούργοι και μπορούν να κάνουν μεταμοσχεύσεις καρδιάς ή και εγκεφάλου χωρίς αναισθησία μ’έναν απλό σουγιά.

πηγή
Σχόλια