Αλβανία: Το έγκλημα και τα ναρκωτικά την κρατούν μακριά από το άνοιγμα των διαπραγματεύσεων

Αλβανία: Το έγκλημα και τα ναρκωτικά την κρατούν μακριά από το άνοιγμα των διαπραγματεύσεων Έκθεση που δημοσιεύθηκε στη Διαδικασία Διαπραγμάτευσης για τις υποψήφιες χώρες, η οποία δείχνει την πρόοδο των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Σύμφωνα με την έκθεση, η δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια είναι εύθραυστη και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα. Η ρητορική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν πιο θαρραλέα από ό, τι συνήθως για να επιταχύνει και να ενθαρρύνει αυτές τις χώρες να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα. Το κύριο πρόβλημα που τίθεται από την έκθεση είναι η συνεργασία της κυβέρνησης με το έγκλημα. Οι εγκληματίες έχουν ισχυρούς δεσμούς με τους πολιτικούς και αυτό είναι ανησυχητικό στην ΕΕ. Προβλήματα αναφέρονται σε κεφάλαια και πρέπει να εξετασθούν συγκεκριμένα βήματα που αναφέρονται στην έκθεση. Η κατάσταση αυτή δείχνει ότι η Αλβανία απέχει πολύ από την έναρξη διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα. syri.net







Έκθεση που δημοσιεύθηκε στη Διαδικασία Διαπραγμάτευσης για τις υποψήφιες χώρες, η οποία δείχνει την πρόοδο των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.



Σύμφωνα με την έκθεση, η δημοκρατία στα Δυτικά Βαλκάνια είναι εύθραυστη και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα.


Η ρητορική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ήταν πιο θαρραλέα από ό, τι συνήθως για να επιταχύνει και να ενθαρρύνει αυτές τις χώρες να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα.


Το κύριο πρόβλημα που τίθεται από την έκθεση είναι η συνεργασία της κυβέρνησης με το έγκλημα.


Οι εγκληματίες έχουν ισχυρούς δεσμούς με τους πολιτικούς και αυτό είναι ανησυχητικό στην ΕΕ.


Προβλήματα αναφέρονται σε κεφάλαια και πρέπει να εξετασθούν συγκεκριμένα βήματα που αναφέρονται στην έκθεση.


Η κατάσταση αυτή δείχνει ότι η Αλβανία απέχει πολύ από την έναρξη διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.



syri.net
Σχόλια