Η μυστική συμφωνία των ποσοστώνΌταν Churchill και Stalin μοίραζαν την επιρροή τους σε κοπάδια και λιβάδια στην Ευρώπη… προφανώς δεν είχε ΚΑΜΙΑ σημασία ποιους θα ψήφιζαν στις εκλογές οι κάτοικοι των χωρών. Προφανώς ό,τι και να ψήφιζαν… αυτά τα ποσοστά δεν μπορούσαν να αλλάξουν για κανέναν λόγο.

Προφανώς είχαν τον τρόπο, τους μηχανισμούς και τη γνώση να δημιουργήσουν στους λαούς την ψευδαίσθηση της εθνικής ανεξαρτησίας και της αυτοδιάθεσης.

Τελικά ακόμα κι αυτό το 10% της επιρροής της Ρωσίας στην Ελλάδα …πρέπει να μηδενίστηκε από καιρό …προκειμένου να νομιμοποιηθεί ξανά ο κομμουνισμός.

Διαβάζουμε στη Wikipedia


«Στις 9 Οκτωβρίου, 1944, λίγους μήνες πριν τη Διάσκεψη της Γιάλτας, οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στην τέταρτη Διάσκεψη της Μόσχας, όπου, σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του, ο Τσώρτσιλ πρότεινε η Σοβιετική Ένωση να έχει 90% επιρροή στην Ρουμανία και 75% στην Βουλγαρία, ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο να έχει 90% επιρροή στην Ελλάδα. Ο Τσώρτσιλ επίσης πρότεινε στην Ουγγαρία και την Γιουγκοσλαβία να έχουν 50% επιρροή και οι δύο. Στη συνέχεια ο Τσώρτσιλ έγραψε τη συμφωνία με μπλε μολύβι σε μία χαρτοπετσέτα, την οποία έδωσε στον Στάλιν, και αφού την ενέκρινε ο Στάλιν του την επέστρεψε.

“Δεν θα θεωρηθεί πολύ κυνικό αν φανεί πως διευθετήσαμε τη μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων, με έναν τόσο ‘πρόχειρο’ τρόπο; Ας κάψουμε το χαρτί.”, είπε ο Τσώρτσιλ.

“Όχι, κράτα το.”, απάντησε ο Στάλιν».
Αντίγραφο του Churchill της μυστικής συμφωνίας με τον Stalin στη Μόσχα τον Οκτώβριο του 1944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας