ΚΟΜΜΕΝΗ στήν ΜΕΣΗ η Τουρκία ;

ΚΟΜΜΕΝΗ στήν ΜΕΣΗ η Τουρκία ; ; ; Λές ; Λές ; Μήπως οι ε ξ ε λ ί ξ ε ι ς είναι κοντά; Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, παρουσίασε χάρτη με την Τουρκία ...κομμένη στην μέση!!!!!! AKΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΑΡΤΗΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ; ; ; Το θέμα έχει γίνει πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, με αξιωματούχους των ΗΠΑ να απαντούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν μπορούν τώρα να πάρουν. Ο χάρτης δόθηκε στην δημοσιότητα με αφορμή την παρουσίαση μέρους των χωρών που αναγνωρίζουν επισήμως τον Γκουαϊδό ως πρόεδρο στην Βενεζουέλα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι χώρες που υποστήριζαν τον Guaido χαρακτηρίστηκαν ως μπλε, ενώ εκείνες που δεν τον υποστήριζαν έμειναν χωρίς χρώμα. Η Τουρκία όμως παρουσιάζεται ΚΟΜΜΕΝΗ στα δύο, με τον χάρτη να εγείρει ήδη πολλά ε ρ ω τ η μ α τ ι κ ά στο εσωτερικό της γείτονος. Θέλουν να πουν κάτι οι ΗΠΑ; Έγινε κάποιο λάθος; Ή αποτελεί προμήνυμα διαμελισμού για την γείτονα; Εμείς απλά παραθέτουμε τον χάρτη. Επικεντρωθείτε στην Τουρκία. Τα συμπεράσματα δικά σας Ειρήσθω εν παρόδω, τα Σκόπια στην ανάρτηση ονομάζονται «Μακεδονία», ούτε καν Βόρεια, όπως διατείνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ... ✔@SecPompeo We applaud Austria, Belgium, Croatia, Czech Rep., Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Iceland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Netherlands, Poland, Portugal, Spain, Sweden & UK for supporting Venezuelan people by recognizing @jguaido today as Interim President. φωτο: EUROKINISSI www.el.gr




Μήπως οι ε ξ ε λ ί ξ ε ι ς είναι κοντά;

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, παρουσίασε χάρτη με την Τουρκία ...κομμένη στην μέση!!!!!!




AKΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΧΑΡΤΗΣ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ; ; ;



Το θέμα έχει γίνει πρώτο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, με αξιωματούχους των ΗΠΑ να απαντούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν μπορούν τώρα να πάρουν.


Ο χάρτης δόθηκε στην δημοσιότητα με αφορμή την παρουσίαση μέρους των χωρών που αναγνωρίζουν επισήμως τον Γκουαϊδό ως πρόεδρο στην Βενεζουέλα.


Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι χώρες που υποστήριζαν τον Guaido χαρακτηρίστηκαν ως μπλε, ενώ εκείνες που δεν τον υποστήριζαν έμειναν χωρίς χρώμα.


Η Τουρκία όμως παρουσιάζεται ΚΟΜΜΕΝΗ στα δύο, με τον χάρτη να εγείρει ήδη πολλά ε ρ ω τ η μ α τ ι κ ά στο εσωτερικό της γείτονος.


Θέλουν να πουν κάτι οι ΗΠΑ; Έγινε κάποιο λάθος;


Ή αποτελεί προμήνυμα διαμελισμού για την γείτονα;


Εμείς απλά παραθέτουμε τον χάρτη. Επικεντρωθείτε στην Τουρκία.


Τα συμπεράσματα δικά σας


Ειρήσθω εν παρόδω, τα Σκόπια στην ανάρτηση ονομάζονται «Μακεδονία», ούτε καν Βόρεια, όπως διατείνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ...




✔@SecPompeo



We applaud Austria, Belgium, Croatia, Czech Rep., Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Iceland, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Netherlands, Poland, Portugal, Spain, Sweden & UK for supporting Venezuelan people by recognizing @jguaido today as Interim President.



φωτο: EUROKINISSI
www.el.gr
Σχόλια