Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Είμαι ΕΒΡΑΙΑ, η μητέρα ο γιος μου είναι Εβραίοι» (video)

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Είμαι ΕΒΡΑΙΑ, η μητέρα ο γιος μου είναι Εβραίοι» (video) Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου εκτός από ξενόδουλη απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι ασκούν εξουσία στις πλάτες του Ελληνικού λαού, έχοντας μεν Ελληνικά ονόματα, χωρίς ωστόσο η καταγωγή τους να είναι Ελληνική! Μία ακόμη-από τις πολλές-τρανή απόδειξη, αποτελεί η παραδοχή της αξιότιμης κυρίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και δη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πως η μητέρα της, η ίδια και ο γιος της, έχουν εβραϊκή καταγωγή. Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αναρτημένο στο Youtube, και συνοδεύει το βίντεο που θα παρακολουθήσετε:... Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, είναι 100% Εβραία. Αφού η Μάνα της είναι Εβραία, συνεπώς και η ίδια είναι Εβραία, αφού οι απόγονοι του Αβραάμ θεωρούν Εβραίο όποιος έχει Εβραία ΜΑΝΑ. Όλοι σχεδόν οι Εβραίοι στην Ελλάδα παίρνουν Ελληνικά ονόματα, αλλά βλέπουμε ότι οι βουλευτές που έχουν στην βουλή είναι δυσανάλογα πολλοί ενώ είναι μειοψηφία στην Ελλάδα.Αλλά δεν φτάνει αυτό δεν θέλουν από ότι καταλαβαίνουμε ούτε ένα Έλληνα βουλευτή.




Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου εκτός από ξενόδουλη απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι ασκούν εξουσία στις πλάτες του Ελληνικού λαού,

έχοντας μεν Ελληνικά ονόματα, χωρίς ωστόσο η καταγωγή τους να είναι Ελληνική! Μία ακόμη-από τις πολλές-τρανή απόδειξη, αποτελεί η παραδοχή της αξιότιμης κυρίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σημαίνον στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και δη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πως η μητέρα της, η ίδια και ο γιος της, έχουν εβραϊκή καταγωγή.

Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αναρτημένο στο Youtube, και συνοδεύει το βίντεο που θα παρακολουθήσετε:...
Η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, είναι 100% Εβραία. Αφού η Μάνα της είναι Εβραία, συνεπώς και η ίδια είναι Εβραία, αφού οι απόγονοι του Αβραάμ θεωρούν Εβραίο όποιος έχει Εβραία ΜΑΝΑ.
Όλοι σχεδόν οι Εβραίοι στην Ελλάδα παίρνουν Ελληνικά ονόματα, αλλά βλέπουμε ότι οι βουλευτές που έχουν στην βουλή είναι δυσανάλογα πολλοί ενώ είναι μειοψηφία στην Ελλάδα.Αλλά δεν φτάνει αυτό δεν θέλουν από ότι καταλαβαίνουμε ούτε ένα Έλληνα βουλευτή.



7spymania
odysseiatv.blogspot.com
Σχόλια