Έχασε 768 εκατ. σε μία μέρα...

Έχασε 768 εκατ. σε μία μέρα... EIKONEΣ... Η περιουσία του Έλον Μασκ μειώθηκε κατά 768 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μία μέρα, μετά το φιάσκο στην παρουσίαση του Cybertruck, του ημιφορτηγού της... Tesla. Ο ιδρυτής της εταιρείας εξέφρασε πριν 7 χρόνια την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα «σούπερ ημιφορτηγό», το όχημα παρουσιάστηκε επισήμως στο Λος Άντζελες. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν όσο άθραυστο διαφημίστηκε. Ο επικεφαλής του τομέα σχεδίασης δοκίμασε την αντοχή των θωρακισμένων παραθύρων για να διαπιστώσει, μπροστά σε θεατές, ότι τελικά σπάνε. Και η δοκιμή δεν απέτυχε μία, αλλά δύο φορές, γεγονός που διέψευσε και το όποιο σενάριο μεμονωμένης περίπτωσης. Η μετοχή της Tesla έπεσε κατά 6% την επόμενη κιόλας ημέρα και ο Μασκ είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά εκατοντάδες εκατομμύρια. Να σημειωθεί ότι είναι 41ος στη λίστα του… πλούτου, καθώς η περιουσία του ανέρχεται στα 23,6 δισεκατομμύρια δολάρια...



EIKONEΣ...

Η περιουσία του Έλον Μασκ μειώθηκε κατά 768 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μία μέρα, μετά το φιάσκο στην παρουσίαση του Cybertruck, του ημιφορτηγού της...
Tesla.

Ο ιδρυτής της εταιρείας εξέφρασε πριν 7 χρόνια την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα «σούπερ ημιφορτηγό», το όχημα παρουσιάστηκε επισήμως στο Λος Άντζελες. Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν όσο άθραυστο διαφημίστηκε.

Ο επικεφαλής του τομέα σχεδίασης δοκίμασε την αντοχή των θωρακισμένων παραθύρων για να διαπιστώσει, μπροστά σε θεατές, ότι τελικά σπάνε. Και η δοκιμή δεν απέτυχε μία, αλλά δύο φορές, γεγονός που διέψευσε και το όποιο σενάριο μεμονωμένης περίπτωσης.

Η μετοχή της Tesla έπεσε κατά 6% την επόμενη κιόλας ημέρα και ο Μασκ είδε την προσωπική του περιουσία να μειώνεται κατά εκατοντάδες εκατομμύρια.

Να σημειωθεί ότι είναι 41ος στη λίστα του… πλούτου, καθώς η περιουσία του ανέρχεται στα 23,6 δισεκατομμύρια δολάρια...









nonews-news.blogspot.com

Σχόλια