Έτσι φαίνεται η Κινέττα από το διάστημα μετά την καταστροφική πλημμύρα

Έτσι φαίνεται η Κινέττα από το διάστημα μετά την καταστροφική πλημμύρα Ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-2 πέρασε πάνω από τη χώρα μας τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου Την εικόνα της Κινέττας από το διάστημα, μετά το πέρας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα την περιοχή κατέγραψε δορυφόρος όπως παρουσιάζει το meteo.gr Ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-2 πέρασε πάνω από τη χώρα μας τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας "Γηρυόνης", μετά το πέρασμα του μετώπου που προκάλεσε πλημμύρες στη Δυτική Αττική και την Ανατολική Κορινθία. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο συγκλονίζει. Είναι χαρακτηριστική στην εικόνα η αλλαγή του χρώματος της επιφάνειας της θάλασσας από τις απορροές χειμάρρων στην περιοχή, καθώς διακρίνονται και οι καμένες εκτάσεις στην Κινέτα από τη μεγάλη πυρκαγιά του Ιουλίου 2018. «Για ακόμη μια φορά μετά από μεγάλες δασικές πυρκαγιές έχουμε σοβαρά προβλήματα καθιζήσεων και πλημμυρών κάτι που δείχνει το μεγάλο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των πυρκαγιών.» Eπισημαίνει το Meteo. Η κακοκαιρία «Γηρυόνης» έχει περάσει στην 3η και τελευταία φάση της το πρωί της Τρίτης 26/11. Κατά τη διάρκεια της νύχτας βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατά κύριο λόγο στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, στο Αιγαίο, στο Νότιο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο ενώ καταιγίδες σημειώθηκαν στο Αιγαίο και το Νότιο Ιόνιο καθώς σε παράκτιες περιοχές αυτών.



Ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-2 πέρασε πάνω από τη χώρα μας τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου



Την εικόνα της Κινέττας από το διάστημα, μετά το πέρας των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα την περιοχή κατέγραψε δορυφόρος όπως παρουσιάζει το meteo.gr


Ο ευρωπαϊκός δορυφόρος Sentinel-2 πέρασε πάνω από τη χώρα μας τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας "Γηρυόνης", μετά το πέρασμα του μετώπου που προκάλεσε πλημμύρες στη Δυτική Αττική και την Ανατολική Κορινθία.


Το φωτογραφικό ντοκουμέντο συγκλονίζει.







Είναι χαρακτηριστική στην εικόνα η αλλαγή του χρώματος της επιφάνειας της θάλασσας από τις απορροές χειμάρρων στην περιοχή, καθώς διακρίνονται και οι καμένες εκτάσεις στην Κινέτα από τη μεγάλη πυρκαγιά του Ιουλίου 2018.


«Για ακόμη μια φορά μετά από μεγάλες δασικές πυρκαγιές έχουμε σοβαρά προβλήματα καθιζήσεων και πλημμυρών κάτι που δείχνει το μεγάλο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο των πυρκαγιών.» Eπισημαίνει το Meteo.


Η κακοκαιρία «Γηρυόνης» έχει περάσει στην 3η και τελευταία φάση της το πρωί της Τρίτης 26/11.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατά κύριο λόγο στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, στο Αιγαίο, στο Νότιο Ιόνιο και στην Πελοπόννησο ενώ καταιγίδες σημειώθηκαν στο Αιγαίο και το Νότιο Ιόνιο καθώς σε παράκτιες περιοχές αυτών.


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: METEO


Πηγή: Skai.gr
Σχόλια