Προσαρμοσμένη Αναζήτηση

Είναι επίσημο: Το Ισραήλ κατευθύνεται στον 3ο γύρο των εκλογών, όπως προφήτεψε ο ραββίνος Γιτσίκα Κάπουρι,έρχεται ο Μεσσίας.
Ένα νομοσχέδιο για τη διάλυση της 22ης Κνεσέτ του Ισραήλ και η ημερομηνία για νέες εκλογές εγκρίθηκε από τους νομοθέτες την Τετάρτη.

Η χώρα θα ξεκινήσει έναν άνευ προηγουμένου τρίτο γύρο εθνικών εκλογών μέσα σε μια περίοδο ενός έτους.
Και παρόλο που το φαινόμενο αυτό είναι πρωτοφανές στο Ισραήλ, αυτό είχε προβλεφθεί από τον πιο εξέχοντα Καμπαλιστή αυτής της γενιάς, τον ραβίνο Γιτσίκα Κάπουρι πριν από 40 χρόνια.
Η ιστορία ξεκινά πριν από σαράντα χρόνια όταν ένας άνθρωπος που ονομάστηκε Rabbi Eliyahu Merav αναζητούσε το μονοπάτι του για να υπηρετήσει τον Θεό. Ο ραβίνος Merav επισκέφθηκε το ραβίνο Yitzchak Kaduri, ενα; ραβίνος και Καμπαλιστής από τη Βαγδάτη για την απόλυτη αφοσίωσή του.
"Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε αυτά τα πράγματα στο πλαίσιο", δήλωσε ο Rabbi Merav στο News Breaking Israel. "Ο ραβίνος Kaduri μίλησε πολύ λίγο, οπότε ήταν πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ακριβώς τι εννοούσε.
Μια μέρα πήρε ερωτήσεις και κάποιος ρώτησε πότε θα έφθασε ο Μόσχας (Μεσσίας) και αν υπήρχαν σημάδια που θα προηγηθούν της άφιξής του. Ο ραβίνος απάντησε: «Όταν θα υπάρξουν εκλογές, αλλά δεν θα υπάρξει κυβέρνηση».

Ο ραβίνος Merav σημείωσε ότι εκείνη τη στιγμή, αυτή η δήλωση ήταν πολύ συγκεχυμένη.


«Φαινόταν αντιφατικό», είπε ο ραβίνος Merav. "Πώς θα μπορούσαν να υπάρξουν εκλογές, αλλά δεν θα υπάρχει κυβέρνηση; Εάν υπάρχουν εκλογές, θα υπάρξει κυβέρνηση. Αυτός είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα. Κανείς δεν τον κατάλαβε τότε, αλλά αυτή είναι πραγματικά η προφητεία. δεν την καταλαβαίνεις μέχρι να συμβεί. "
Οι δηλώσεις του Κάπουρι αναφέρουν επίσης αποσπάσματα από τον «προφήτη της Αιγύπτου», τον ραβί Σωσάνι, ο οποίος είπε: «Θα έρθει μια μέρα που δύο υπουργοί θα κερδίσουν την κυβέρνηση στη γη του Ισραήλ. Και τα δύο ονόματά τους θα είναι ο Βενιαμίν και κανένας από αυτούς δεν θα κατορθώσει να ιδρύσει την κυβέρνησή τους ή την βασιλεία τους. "Την ημέρα εκείνη, γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι ο βασιλιάς Μεσσίας βρίσκεται ήδη στην πόρτα και μετά θα έρθει και θα αποκαλυφθεί", συνεχίζει η δήλωση του Σωσάνι. «Κατανοήστε αυτό και θυμηθείτε το».
Και τώρα, καθώς η δημοκρατία του Ισραήλ είναι κολλημένη σε τρεις άνευ προηγουμένου γύρους εκλογών, φαίνεται ότι η πρόβλεψη του ραβίνου ήταν σωστή.
«Ο πρωταρχικός στόχος κάθε πολιτικού είναι να παραμείνει στην εξουσία», σημείωσε ο ραβίνος Merav. "Είναι αντίθετο με τη φύση τους να θέλουν εκστρατεία για δεύτερη φορά. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην ισραηλινή πολιτική δεν είναι μόνο πρωτόγνωρο, είναι αντι-αισθητικό. "

"Όπως είναι περίεργο, συνειδητοποίησα ότι είναι ακριβώς η κατάσταση που περιέγραψε ο ραβίνος Κάπουρι πριν από 40 χρόνια", δήλωσε ο ραβίνος Merav. "Υπάρχει ένα mitzvah (εντολή Τορά), που εναπόκειται σε κάθε Εβραίο να προβλέψει την άφιξη του Μεσσία σε κάθε στιγμή. Σίγουρα προσπαθώ να εκτελέσω αυτή τη mitzvah, αλλά δεν είμαστε οι άνθρωποι που πάντα αναζητούν σημάδια για το τέλος των ημερών. Υπάρχει πολλή δουλειά χωρίς κάτι τέτοιο. Η εξυπηρέτηση του Χάσεμ δεν είναι εύκολη. Εάν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Μεσσίας είναι επικείμενος τότε αυτά μας δείχνουν ότι ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο, είναι καιρός να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε το θέλημα του Χάσεμ ».


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας: