Ο Τομ Χανκς θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα...

Ο Τομ Χανκς θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα... Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ακόμα μεγαλύτερη χαρά προκάλεσε η είδηση πως... ο συμπατριώτης μας θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα. Επειδή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχει κλείσει, ο Τομ Χανκς θα πάρει προκαταβολικά το κοινωνικό μέρισμα της επόμενης χρονιάς με χρήματα που προέρχονται από το ταμείο υποστήριξης. Σε μια προσπάθεια να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις αυτών που λένε πως ο Τομ Χανκς δεν ανήκει στους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα -αν και έχει τέσσερα παιδιά-, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος είναι και όσοι Έλληνες έχουν πάρει δυο φορές το βραβείο Όσκαρ. Τις επόμενες μέρες, θα γίνει προσπάθεια να πολιτογραφηθούν Έλληνες ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, o Τομ Κρουζ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Για να δελεαστούν οι σταρ του Χόλιγουντ και να αποδεχτούν να πολιτογραφηθούν Έλληνες, η κυβέρνηση, εκτός από κοινωνικό μέρισμα, θα τους δώσει και επίδομα θέρμανσης. Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να πολιτογραφηθούν Έλληνες διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, ώστε να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα. Όταν οι Τούρκοι θα επιτεθούν στα νησιά μας, η κυβέρνηση θα βάλει έναν Αμερικανό σταρ σε κάθε νησί του Αιγαίου, ώστε να έρθει ο αμερικανικός στόλος να τους σώσει και οι Αμερικανοί να ξεσκίσουν τους Τούρκους. πηγη pitsirikos




Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία πως ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ ακόμα μεγαλύτερη χαρά προκάλεσε η είδηση πως...
ο συμπατριώτης μας θα πάρει και κοινωνικό μέρισμα.

Επειδή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα έχει κλείσει, ο Τομ Χανκς θα πάρει προκαταβολικά το κοινωνικό μέρισμα της επόμενης χρονιάς με χρήματα που προέρχονται από το ταμείο υποστήριξης.

Σε μια προσπάθεια να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις αυτών που λένε πως ο Τομ Χανκς δεν ανήκει στους Έλληνες πολίτες που δικαιούνται το κοινωνικό μέρισμα -αν και έχει τέσσερα παιδιά-, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος είναι και όσοι Έλληνες έχουν πάρει δυο φορές το βραβείο Όσκαρ.

Τις επόμενες μέρες, θα γίνει προσπάθεια να πολιτογραφηθούν Έλληνες ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, o Τομ Κρουζ, ο Μπραντ Πιτ και ο Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Για να δελεαστούν οι σταρ του Χόλιγουντ και να αποδεχτούν να πολιτογραφηθούν Έλληνες, η κυβέρνηση, εκτός από κοινωνικό μέρισμα, θα τους δώσει και επίδομα θέρμανσης.


Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να πολιτογραφηθούν Έλληνες διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, ώστε να αντιμετωπιστεί η τουρκική επιθετικότητα.

Όταν οι Τούρκοι θα επιτεθούν στα νησιά μας, η κυβέρνηση θα βάλει έναν Αμερικανό σταρ σε κάθε νησί του Αιγαίου, ώστε να έρθει ο αμερικανικός στόλος να τους σώσει και οι Αμερικανοί να ξεσκίσουν τους Τούρκους.

πηγη pitsirikos
Σχόλια