Κβαντική Φυσική και αθανασία της ψυχής

Κβαντική Φυσική και αθανασία της ψυχής Πρώτη διάλεξη από τις οκτώ εβδομαδιαίες, που έδωσε ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Ιωάννης Αυγουστάτος, στα πλαίσια των μαθημάτων του Β' Κύκλου του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου της Αγίας Παρασκευής,με γενικό τίτλο : "Υπάρχει Ζωή μετά θάνατον;" Στα μαθήματα θα εξεταστούν τα ακόλουθα θέματα : 1) Κβαντική Φυσική και αθανασία της ψυχής 2) Ψυχολογία, Παραψυχολογία και Υπερβατικότητα 3) Περιθανάτιες εμπειρίες (NDE) 4) Εξωσωματικές εμπειρίες (ΟΒΕ, Bilocation) 5) Προηγούμενες ζωές (Past Lives) 6-7) Κλασικός Πνευματισμός. 8) Επικοινωνία με την άλλη πλευρά μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας (ITC :Instrumental Transcomunication, Ψυχοφωνία). Τα μαθήματα γίνονται στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγ.Παρασκευής (Νεαπόλεως 7) και θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου (19.00-20.00). Είσοδος ελεύθερη Στο πρώτο μάθημα εξετάστηκαν κυρίως οι φυσικές θεωρίες για τη ζωή και την υλοενέργεια και ιδιαίτερα η Κβαντική Θεωρία της Συνείδησης, ο Βιοκεντρισμός και η Βιοψυχοφυσική.. Όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μπορέσουμε, σε οκτώ ωριαία μαθήματα, να εξαντλήσουμε το θέμα, αλλά ευελπιστώ να δοθούν τα ερεθίσματα και οι κατευθύνσεις που θα διευκολύνουν την έρευνα, όσων θέλουν να εμβαθύνουν και να σχηματίσουν ιδία γνώμη. Η προτροπή μου λοιπόν είναι να ερευνήσετε με ανοιχτό μυαλό το θέμα είτε πιστεύετε, είτε όχι. Σε τελική ανάλυση τόσο η αφελής πίστη, όσο και η ανεξέταστη απιστία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος! Βιντεοσκόπηση-μοντάζ : Δημήτρης Ποτουρίδης επικοινωνία : i.avgoustatos@gmail.com www.fossedrasi.gr



Πρώτη διάλεξη από τις οκτώ εβδομαδιαίες, που έδωσε ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής 

Ιωάννης Αυγουστάτος, στα πλαίσια των μαθημάτων του Β' Κύκλου του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου της Αγίας Παρασκευής,με γενικό τίτλο : 
"Υπάρχει Ζωή μετά θάνατον;"
Στα μαθήματα θα εξεταστούν τα ακόλουθα θέματα : 1) Κβαντική Φυσική και αθανασία της ψυχής 2) Ψυχολογία, Παραψυχολογία και Υπερβατικότητα 3) Περιθανάτιες εμπειρίες (NDE) 
4) Εξωσωματικές εμπειρίες (ΟΒΕ, Bilocation) 
5) Προηγούμενες ζωές (Past Lives) 
6-7) Κλασικός Πνευματισμός. 
8) Επικοινωνία με την άλλη πλευρά μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας (ITC :Instrumental Transcomunication, Ψυχοφωνία). Τα μαθήματα γίνονται στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου Αγ.Παρασκευής (Νεαπόλεως 7) και θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου (19.00-20.00). Είσοδος ελεύθερη Στο πρώτο μάθημα εξετάστηκαν κυρίως οι φυσικές θεωρίες για τη ζωή και την υλοενέργεια και ιδιαίτερα η Κβαντική Θεωρία της Συνείδησης, ο Βιοκεντρισμός και η Βιοψυχοφυσική..
Όπως αντιλαμβάνεστε δεν θα μπορέσουμε, σε οκτώ ωριαία μαθήματα, να εξαντλήσουμε το θέμα, αλλά ευελπιστώ να δοθούν τα ερεθίσματα και οι κατευθύνσεις που θα διευκολύνουν την έρευνα, όσων θέλουν να εμβαθύνουν και να σχηματίσουν ιδία γνώμη. Η προτροπή μου λοιπόν είναι να ερευνήσετε με ανοιχτό μυαλό το θέμα είτε πιστεύετε, είτε όχι. Σε τελική ανάλυση τόσο η αφελής πίστη, όσο και η ανεξέταστη απιστία είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος! Βιντεοσκόπηση-μοντάζ : Δημήτρης Ποτουρίδης επικοινωνία : i.avgoustatos@gmail.com 
www.fossedrasi.gr



Σχόλια