ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Κολυμπάμε μέσα στο πνεύμα σαν πνεύματα που είμαστε αλλά συμπεριφερόμαστε σαν αντικείμενα χωρίς ΝΟΥ. Το μεγάλο παιχνίδι πείνας μας απειλή μέρα νύχτα για μια ολόκληρη ανθρώπινη ζωή. Η μαύρη σέκτα γνωρίζει τα φανερά αλλά και τα απόκρυφα, προσπαθεί με χιλιάδες τρόπους να μας χειραγωγήσει μέσα από την εικόνα που δημιουργούν. Σχεδόν όλες οι σειρές που προβάλλουν δεν είναι τίποτε άλλο από τον προγραμματισμό του ΝΟΥ μας, γνωρίζουν απόλυτα πως να εντυπώνουν μαζικά μέσα τον ανθρώπινο εγκέφαλο τον φασισμό από την επιβολή της εικόνας αλλά και των συνθηκών διαβίωσης μας. Κάθε χρόνο οι συνθήκες διαβίωσης δυσκολεύουν ώστε να εγείρουν και να κεντρίσουν την ανασφάλεια της επιβίωσης μας. Ο πόλεμος είναι συνάμα υλικός και πνευματικός και εμείς δεν γνωρίζουμε που πανε τα τέσσερα. Ζούμε καθημερινά για να κυνηγάμε μια ανύπαρκτη ασφάλεια που μονίμως και όποιαδήποτε στιγμή κρύβει τρομακτικούς κινδύνους. Νέες απειλές. Νέα μέτρα, ύπουλους νόμους, οικονομικά μέτρα εξόντωσης της μεσαίας τάξης, ψυχολογικό πόλεμο επάνω στο νερό, την στέγη, την ενέργεια, την τυρόπιτα και την γάτα που θεωρείτε επικίνδυνη. Σας γράψαμε γιατί την γάτα. Γενικά ζούμε μέσα σε μια εξοντωτική ανασφάλεια για την ύπαρξης μας, τη συνεχή απειλή της ανεπάρκειας και ίσως της πείνας, η απειλή της ανεργίας, ο φόβος της δυνατότητας να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Όλη η ζωή μας στηρίζετε επάνω σε ένα μελλοντικό φόβο επιβίωσης που είναι έντεχνα δομημένος για να μας αποδυναμώνει. Ζούμε μέσα στην ύλη και είμαστε έντεχνα αποκομένοι από την ύλη. Μια ζωή καρτερούμε την ύλη, μια ύλη που για τους περισσότερους από εμάς δεν θα αποκτηθεί ούτε σε 10 ζωές. Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων εκτός από τους πλούσιους που σκέφτονται συνέχεια την ύλη. Τόση ζημιά έχει φάει ο εγκέφαλος του ανθρώπου. Οι φτωχοί. Αν κάποιοι σκέφτονται περισσότερο την απόκτηση ύλης από τους πλούσιους είναι οι φτωχοί. Και εκεί είναι η μεγάλη παγίδα, γιατί ενώ είστε πνεύματα χάσατε την σύνδεση με το πνεύμα. Την σύνδεση με τον εαυτό σας να απαντήσετε το ερώτημα ποιοι είστε;





Κολυμπάμε μέσα στο πνεύμα σαν πνεύματα που είμαστε αλλά συμπεριφερόμαστε σαν αντικείμενα χωρίς ΝΟΥ. Το μεγάλο παιχνίδι πείνας μας απειλή μέρα νύχτα για μια ολόκληρη ανθρώπινη ζωή.
Η μαύρη σέκτα γνωρίζει τα φανερά αλλά και τα απόκρυφα, προσπαθεί με χιλιάδες τρόπους να μας χειραγωγήσει μέσα από την εικόνα που δημιουργούν. Σχεδόν όλες οι σειρές που προβάλλουν δεν είναι τίποτε άλλο από τον προγραμματισμό του ΝΟΥ μας, γνωρίζουν απόλυτα πως να εντυπώνουν μαζικά μέσα τον ανθρώπινο εγκέφαλο τον φασισμό από την επιβολή της εικόνας αλλά και των συνθηκών διαβίωσης μας. Κάθε χρόνο οι συνθήκες διαβίωσης δυσκολεύουν ώστε να εγείρουν και να κεντρίσουν την ανασφάλεια της επιβίωσης μας.



Ο πόλεμος είναι συνάμα υλικός και πνευματικός και εμείς δεν γνωρίζουμε που πανε τα τέσσερα. Ζούμε καθημερινά για να κυνηγάμε μια ανύπαρκτη ασφάλεια που μονίμως και όποιαδήποτε στιγμή κρύβει τρομακτικούς κινδύνους. Νέες απειλές. Νέα μέτρα, ύπουλους νόμους, οικονομικά μέτρα εξόντωσης της μεσαίας τάξης, ψυχολογικό πόλεμο επάνω στο νερό, την στέγη, την ενέργεια, την τυρόπιτα και την γάτα που θεωρείτε επικίνδυνη. Σας γράψαμε γιατί την γάτα.

Γενικά ζούμε μέσα σε μια εξοντωτική ανασφάλεια για την ύπαρξης μας, τη συνεχή απειλή της ανεπάρκειας και ίσως της πείνας, η απειλή της ανεργίας, ο φόβος της δυνατότητας να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας. Όλη η ζωή μας στηρίζετε επάνω σε ένα μελλοντικό φόβο επιβίωσης που είναι έντεχνα δομημένος για να μας αποδυναμώνει.
Ζούμε μέσα στην ύλη και είμαστε έντεχνα αποκομένοι από την ύλη. Μια ζωή καρτερούμε την ύλη, μια ύλη που για τους περισσότερους από εμάς δεν θα αποκτηθεί ούτε σε 10 ζωές.
Υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων εκτός από τους πλούσιους που σκέφτονται συνέχεια την ύλη. Τόση ζημιά έχει φάει ο εγκέφαλος του ανθρώπου. Οι φτωχοί. Αν κάποιοι σκέφτονται περισσότερο την απόκτηση ύλης από τους πλούσιους είναι οι φτωχοί.
Και εκεί είναι η μεγάλη παγίδα, γιατί ενώ είστε πνεύματα χάσατε την σύνδεση με το πνεύμα. Την σύνδεση με τον εαυτό σας να απαντήσετε το ερώτημα ποιοι είστε;

Σχόλια