Μήνυμα στα ελληνικά για την Τουρκία από τον Λίβυο ναύαρχο

Μήνυμα στα ελληνικά για την Τουρκία από τον Λίβυο ναύαρχο Πύρινο μήνυμα για την επίμαχη συμφωνία Τουρκίας-Λϊβύης, το οποίο προκαλεί αίσθηση και μάλιστα είναι γραμμένο στα ελληνικά, στέλνει ο επικεφαλής του λιβυκού στόλου, ο Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ που στηρίζει τις δυνάμεις του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ. Σε ανάρτηση στο Facebook, δείχνει την έντονη αντίθεσή του στο μνημόνιο κατανόησης, που υπέγραψαν πρόσφατα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Φάγεζ αλ Σάρατζ, πρωθυπουργό της κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης της Λιβύης για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο. Διαβάστε τη συνέχεια στο pontos-news.gr



Πύρινο μήνυμα για την επίμαχη συμφωνία Τουρκίας-Λϊβύης, το οποίο προκαλεί αίσθηση και μάλιστα είναι γραμμένο στα ελληνικά, στέλνει ο επικεφαλής του λιβυκού στόλου, ο Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ που στηρίζει τις δυνάμεις του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ.

Σε ανάρτηση στο Facebook, δείχνει την έντονη αντίθεσή του στο μνημόνιο κατανόησης, που υπέγραψαν πρόσφατα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Φάγεζ αλ Σάρατζ, πρωθυπουργό της κυβέρνησης Εθνικής Συνεννόησης της Λιβύης για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο pontos-news.gr
Σχόλια