«Δεν υπάρχει αστείο, οι εισβολείς θα πυροβοληθούν!» Το Ιράν προειδοποιεί τους κατασκόπους να αποφύγουν τις κοινές ασκήσεις του με την Κίνα και τη Ρωσία.

«Δεν υπάρχει αστείο, οι εισβολείς θα πυροβοληθούν!» Το Ιράν προειδοποιεί τους κατασκόπους να αποφύγουν τις κοινές ασκήσεις του με την Κίνα και τη Ρωσία. Καθώς το Ιράν, η Κίνα και η Ρωσία διατηρούν πρωτοφανής κοινές ναυτικές ασκήσεις που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση της πειρατείας και της αντιτρομοκρατικής τακτικής, η Τεχεράνη έχει προειδοποιήσει τους αντιπάλους να μην πλησιάσουν τη ζώνη πολεμικού παιχνιδιού για στρατιωτική κατασκοπία. "Ένα κοινό παιχνίδι πολέμου δεν είναι αστείο και αυτό δεν είναι ούτε αστείο για εμάς", δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του στρατού του Ιράν για το συντονισμό, ο ναυάρχης Habibollah Sayyari, σε δημοσιογράφους το Σάββατο. "Πολλές χώρες προσπαθούν σίγουρα να μάθουν ποιό είναι το θέμα. Οι κατάσκοποι έχουν επίσης αναλάβει δράση. " Η τετραήμερη άσκηση μεταξύ των τριών εθνών ξεκίνησε την Παρασκευή στον Κόλπο του Ομάν, η οποία είδε φέτος πολλαπλά θαλάσσια περιστατικά, ενώ ένα τμήμα των ασκήσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα βόρεια τμήματα του Ινδικού Ωκεανού. Ο ιρανός ναύαρχος δεν επεξεργάστηκε την πιθανή ταυτότητα των κατασκόπων, αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι «γνώριζε» για τις ασκήσεις και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου, Σον Ρόμπερτσον, παρακολουθούσε στενά την περιοχή. https://www.rt.com/news/477030-iran-russia-china-drills-warning/ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com



Καθώς το Ιράν, η Κίνα και η Ρωσία διατηρούν πρωτοφανής κοινές ναυτικές ασκήσεις που επικεντρώνονται στην καταπολέμηση της πειρατείας και της αντιτρομοκρατικής τακτικής, η Τεχεράνη έχει προειδοποιήσει τους αντιπάλους να μην πλησιάσουν τη ζώνη πολεμικού παιχνιδιού για στρατιωτική κατασκοπία.

"Ένα κοινό παιχνίδι πολέμου δεν είναι αστείο και αυτό δεν είναι ούτε αστείο για εμάς", δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του στρατού του Ιράν για το συντονισμό, ο ναυάρχης Habibollah Sayyari, σε δημοσιογράφους το Σάββατο. "Πολλές χώρες προσπαθούν σίγουρα να μάθουν ποιό είναι το θέμα. Οι κατάσκοποι έχουν επίσης αναλάβει δράση. "
Η τετραήμερη άσκηση μεταξύ των τριών εθνών ξεκίνησε την Παρασκευή στον Κόλπο του Ομάν, η οποία είδε φέτος πολλαπλά θαλάσσια περιστατικά, ενώ ένα τμήμα των ασκήσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα βόρεια τμήματα του Ινδικού Ωκεανού.
Ο ιρανός ναύαρχος δεν επεξεργάστηκε την πιθανή ταυτότητα των κατασκόπων, αλλά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε ότι «γνώριζε» για τις ασκήσεις και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου, Σον Ρόμπερτσον, παρακολουθούσε στενά την περιοχή.

Σχόλια