Απίστευτος Κιμ Γιον Ουν: Ο σύμβουλος του Tραμπ για την εθνική ασφάλεια ξεχνάει πώς να πει το όνομα του αρχηγού της Βόρειας Κορέας.

Απίστευτος Κιμ Γιον Ουν: Ο σύμβουλος του Tραμπ για την εθνική ασφάλεια ξεχνάει πώς να πει το όνομα του αρχηγού της Βόρειας Κορέας. Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Προέδρου Trump είναι μια αξιόπιστη πηγή συμβουλών όταν ασχολείται με αντιπάλους όπως η Βόρεια Κορέα. Παραδόξως, η γνώση του ονόματος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν φαίνεται να αποτελεί απαίτηση εργασίας. Παρά μια σειρά συναντήσεων υψηλού προφίλ μεταξύ του προέδρου Ντόναλντ Tραμπ καιτου προέδρου Kιμ Γιονκ Ουν, οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας επιστρέφουν στα παλιά ψηλά επίπεδα. Η Πιονγιάνγκ θέλει η Ουάσινγκτον να απορρίψει τις εκκλήσεις της για αποπυρηνικοποίηση και ο Κίμ έδωσε στις ΗΠΑ μια προθεσμία εντός του έτους για να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα, εκδίδοντας παράλληλα αχαλίνωτες απειλές για ένα "δώρο Χριστουγέννων" για την Αμερική. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Robert O'Brien, κάθισε μαζί με τον Jonathan Karl του ABC την Κυριακή για να μιλήσει για το μέλλον της διπλωματίας με το βασίλειο των ερημίτων. https://www.rt.com/usa/477129-trump-adviser-forgets-kim-name/ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com


Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Προέδρου Trump είναι μια αξιόπιστη πηγή συμβουλών όταν ασχολείται με αντιπάλους όπως η Βόρεια Κορέα. Παραδόξως, η γνώση του ονόματος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας δεν φαίνεται να αποτελεί απαίτηση εργασίας.


Παρά μια σειρά συναντήσεων υψηλού προφίλ μεταξύ του προέδρου Ντόναλντ Tραμπ καιτου προέδρου Kιμ Γιονκ Ουν, οι εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας επιστρέφουν στα παλιά ψηλά επίπεδα. Η Πιονγιάνγκ θέλει η Ουάσινγκτον να απορρίψει τις εκκλήσεις της για αποπυρηνικοποίηση και ο Κίμ έδωσε στις ΗΠΑ μια προθεσμία εντός του έτους για να ικανοποιήσει αυτό το αίτημα, εκδίδοντας παράλληλα αχαλίνωτες απειλές για ένα "δώρο Χριστουγέννων" για την Αμερική.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Robert O'Brien, κάθισε μαζί με τον Jonathan Karl του ABC την Κυριακή για να μιλήσει για το μέλλον της διπλωματίας με το βασίλειο των ερημίτων. 

Σχόλια