Ο υπουργός Εξωτερικών Yisrael Katz: Η Ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν είναι πιθανή.

Ο υπουργός Εξωτερικών Yisrael Katz: Η Ισραηλινή επίθεση εναντίον του Ιράν είναι πιθανή. «Εάν το Ιράν διασχίσει την κόκκινη γραμμή, θα βρει ένα ενιαίο μέτωπο που περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ που θα εκτοξεύσουν πυραύλους στην Τεχεράνη». Ο υπουργός Εξωτερικών, Yisrael Katz (Likud) δήλωσε ότι "μια ισραηλινή επίθεση στο Ιράν είναι μια υπάρχουσα δυνατότητα που βρίσκεται υπό συζήτηση" σε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera . "Δεν θα επιτρέψουμε στους Ιρανούς να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και αν αναγκαστούμε να βρεθούμε σε κατάσταση χωρίς άλλη επιλογή - θα απαντήσουμε επίσης με στρατιωτική δύναμη", ανέφερε ο Katz. Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών, το Ιράν πρέπει να γνωρίζει τις συνέπειες όλων των δραστηριοτήτων του. "Αν το Ιράν διασχίσει την κόκκινη γραμμή, θα ανακαλύψει ένα ενωμένο και σταθερό μέτωπο που περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα εκτοξεύσουν εκατοντάδες πυραύλους στην Τεχεράνη". Ο Katz αποκάλυψε ότι το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία συνεργάζονται στενά με τους Ιρανούς, αλλά προτίμησαν να μην επεξεργαστούν το θέμα. «Έχουμε κοινά συμφέροντα», συμφώνησε να πει. "Η ιρανική απειλή όχι μόνο στρέφεται εναντίον του Ισραήλ ή της Σαουδικής Αραβίας όχι μόνο η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν παραδεχθεί στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ ότι το Ιράν παραβιάζει την πυρηνική συμφωνία. . " Ο Katz ρωτήθηκε επίσης για τη δυνατότητα των συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Συρίας και απάντησε: "Ο διάλογος με τον πρόεδρο της Συρίας [Bashar al-] Assad δεν μπορεί να συνεχιστεί όσο η χώρα του επιτρέπει στους Ιρανούς να χρησιμοποιήσουν την επικράτειά τους για να επιτεθούν στο Ισραήλ και άλλες χώρες". http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/272835 ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com




«Εάν το Ιράν διασχίσει την κόκκινη γραμμή, θα βρει ένα ενιαίο μέτωπο που περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, την Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ που θα εκτοξεύσουν πυραύλους στην Τεχεράνη».


Ο υπουργός Εξωτερικών, Yisrael Katz (Likud) δήλωσε ότι "μια ισραηλινή επίθεση στο Ιράν είναι μια υπάρχουσα δυνατότητα που βρίσκεται υπό συζήτηση" σε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera .
"Δεν θα επιτρέψουμε στους Ιρανούς να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και αν αναγκαστούμε να βρεθούμε σε κατάσταση χωρίς άλλη επιλογή - θα απαντήσουμε επίσης με στρατιωτική δύναμη", ανέφερε ο Katz.
Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών, το Ιράν πρέπει να γνωρίζει τις συνέπειες όλων των δραστηριοτήτων του. "Αν το Ιράν διασχίσει την κόκκινη γραμμή, θα ανακαλύψει ένα ενωμένο και σταθερό μέτωπο που περιλαμβάνει τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που θα εκτοξεύσουν εκατοντάδες πυραύλους στην Τεχεράνη".
Ο Katz αποκάλυψε ότι το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία συνεργάζονται στενά με τους Ιρανούς, αλλά προτίμησαν να μην επεξεργαστούν το θέμα. «Έχουμε κοινά συμφέροντα», συμφώνησε να πει.
"Η ιρανική απειλή όχι μόνο στρέφεται εναντίον του Ισραήλ ή της Σαουδικής Αραβίας όχι μόνο η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν παραδεχθεί στο Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ ότι το Ιράν παραβιάζει την πυρηνική συμφωνία. . "

Ο Katz ρωτήθηκε επίσης για τη δυνατότητα των συνομιλιών μεταξύ Ισραήλ και Συρίας και απάντησε: "Ο διάλογος με τον πρόεδρο της Συρίας [Bashar al-] Assad δεν μπορεί να συνεχιστεί όσο η χώρα του επιτρέπει στους Ιρανούς να χρησιμοποιήσουν την επικράτειά τους για να επιτεθούν στο Ισραήλ και άλλες χώρες".

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/272835
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL NATIONAL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
Σχόλια