Αναβάθμιση Αρδευτικών Δικτύων 9 εκ. ευρώ για τον νομό Σερρών

Αναβάθμιση Αρδευτικών Δικτύων 9 εκ. ευρώ για τον νομό Σερρών Και η αναβάθμιση Αρδευτικών Δικτύων στο νομό Σερρών προϋπολογισμού 9.072.867,96 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών . Η πρόταση του Υπουργού Κώστα Καραμανλή διαμέσου της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου έλαβε και επίσημα την σχετική έγκριση προένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων . Το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό αυτό έργο αφορά την ορθολογική διαχείριση και την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας αρδευτικού δικτύου στις αγροτικές εκτάσεις των παρακάτω αγροκτημάτων : Θερμοπηγής, Στρυμονοχωρίου, Χαροπού, Σιδηροκάστρου, Χορτερού, Καμαρωτού και Βαμβακόφυτου του Δήμου Σιντικής Βαλτερού, Γεφυρουδίου, Σκοτούσσας, Παλαιοκάστρου και Μελενικιτσίου του Δημου Ηράκλειας Κάτω Χριστού, Καλών Δέντρων και Μητρουσίου του Δήμου Σερρών . Φορέας λειτουργίας που ετοίμασε και ωρίμασε την μελέτη ο ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου με φορέα Υλοποίησης και Υποβολής της πρότασης την ΠΕ Σερρών . epiloges.tv




Και η αναβάθμιση Αρδευτικών Δικτύων στο νομό Σερρών προϋπολογισμού 9.072.867,96 ευρώ εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών .

Η πρόταση του Υπουργού Κώστα Καραμανλή διαμέσου της Διεύθυνσης Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου έλαβε και επίσημα την σχετική έγκριση προένταξης στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων .

Το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό αυτό έργο αφορά την ορθολογική διαχείριση και την εξοικονόμηση νερού και ενέργειας αρδευτικού δικτύου στις αγροτικές εκτάσεις των παρακάτω αγροκτημάτων :

Θερμοπηγής, Στρυμονοχωρίου, Χαροπού, Σιδηροκάστρου, Χορτερού, Καμαρωτού και Βαμβακόφυτου του Δήμου Σιντικής
Βαλτερού, Γεφυρουδίου, Σκοτούσσας, Παλαιοκάστρου και Μελενικιτσίου του Δημου Ηράκλειας
Κάτω Χριστού, Καλών Δέντρων και Μητρουσίου του Δήμου Σερρών .

Φορέας λειτουργίας που ετοίμασε και ωρίμασε την μελέτη ο ΤΟΕΒ Σιδηροκάστρου με φορέα Υλοποίησης και Υποβολής της πρότασης την ΠΕ Σερρών .

epiloges.tv
Σχόλια