Κυβερνοπόλεμος μεταξύ τούρκων και ελλήνων χάκερς – Οι Anonymous Greece «απαντούν»…

Κυβερνοπόλεμος μεταξύ τούρκων και ελλήνων χάκερς – Οι Anonymous Greece «απαντούν»… Η αρχή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής όταν η τουρκική ομάδα χάκερ Anka Neferler «χτύπησε» ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Ανάμεσά τους ήταν της ΕΥΠ, της ελληνικής Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου, του υπουργείου Οικονομικών κ.λπ., όπως αρχικά ανέφεραν τουρκικά μέσα ενημέρωσης και κατόπιν επιβεβαίωσε η Αθήνα. Οι Anonymous Greece δεν άφησαν αναπάντητη την τουρκική επίθεση και «έριξαν» σήμερα, Σάββατο, τούρκικες ιστοσελίδες. Το τελευταίο 24ωρο ο κυβερνοπόλεμος ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι τουρκικές επιθέσεις αυτές έγιναν μία μέρα μετά το ταξίδι- θρίλερ στην Αθήνα του Λίβυου στρατάρχη, Χαλίφα Χαφτάρ, τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την απάντηση του Χαφτάρ. Η φωτογραφία από το σάιτ του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών την ώρα της επίθεσης: Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα της ΕΥΠ την ώρα της επίθεσης Στο μήνυμά τους στη σελίδα τους στο facebook, οι Τούρκοι χάκερ δείχνουν ξεκάθαρα την ενόχλησή τους για την εμπλοκή της Ελλάδας στη Λιβύη. Το μήνυμα αναφέρει: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει απειλήσει την Τουρκία στο Αιγαίο και την ανατ. Μεσόγειο. Τώρα απειλεί και για τη διάσκεψη για τη Λιβύη. Η Ελλάδα άρχισε πάλι να έχει φαγούρα. Είπαμε να ξυθούμε κι εμείς λίγο! Μέχρι να το αποφασίσουμε εμείς, σύνδεση γιοκ! Ελλάδα, μαζέψου!». Οι Anonymous Greece «έριξαν» τούρκικες ιστοσελίδες Στο στόχαστρο των Anonymous Greece βρέθηκαν τούρκικες ιστοσελίδες, ως απάντηση στη χθεσινή κυβερνοεπίθεση. « Οπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες, έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούργια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρουν στο μήνυμά τους. Η λίστα με τα sites που χτυπήθηκαν είναι η ακόλουθη: 1. 112 Emergency Call number 2. Sabah Email Service 3. Hurriyer Email Service 4. 112 Emrgency Email Service 5. Turkish Police ( EGM ) Email Service 6. Saglik Email service 7. Ekonomi Email service 8. Enerji Email service 9. SIP-VOIP of Turkish Enerji 10. MIT Email service Πηγή: Politis Online






Η αρχή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής όταν η τουρκική ομάδα χάκερ Anka Neferler «χτύπησε» ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Ανάμεσά τους ήταν της ΕΥΠ, της ελληνικής Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών, του χρηματιστηρίου, του υπουργείου Οικονομικών κ.λπ., όπως αρχικά ανέφεραν τουρκικά μέσα ενημέρωσης και κατόπιν επιβεβαίωσε η Αθήνα.

Οι Anonymous Greece δεν άφησαν αναπάντητη την τουρκική επίθεση και «έριξαν» σήμερα, Σάββατο, τούρκικες ιστοσελίδες.

Το τελευταίο 24ωρο ο κυβερνοπόλεμος ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκους χάκερ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι τουρκικές επιθέσεις αυτές έγιναν μία μέρα μετά το ταξίδι- θρίλερ στην Αθήνα του Λίβυου στρατάρχη, Χαλίφα Χαφτάρ, τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την απάντηση του Χαφτάρ.

Η φωτογραφία από το σάιτ του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών την ώρα της επίθεσης:





Η φωτογραφία από την ιστοσελίδα της ΕΥΠ την ώρα της επίθεσης

Στο μήνυμά τους στη σελίδα τους στο facebook, οι Τούρκοι χάκερ δείχνουν ξεκάθαρα την ενόχλησή τους για την εμπλοκή της Ελλάδας στη Λιβύη. Το μήνυμα αναφέρει: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει απειλήσει την Τουρκία στο Αιγαίο και την ανατ. Μεσόγειο. Τώρα απειλεί και για τη διάσκεψη για τη Λιβύη. Η Ελλάδα άρχισε πάλι να έχει φαγούρα. Είπαμε να ξυθούμε κι εμείς λίγο! Μέχρι να το αποφασίσουμε εμείς, σύνδεση γιοκ! Ελλάδα, μαζέψου!».

Οι Anonymous Greece «έριξαν» τούρκικες ιστοσελίδες

Στο στόχαστρο των Anonymous Greece βρέθηκαν τούρκικες ιστοσελίδες, ως απάντηση στη χθεσινή κυβερνοεπίθεση.

« Οπως χτύπησαν οι Τούρκοι χθες, έτσι και εμείς μια μέρα μετά ως απάντηση. Να ενημερώσουμε ότι οι επιθέσεις μόλις άρχισαν. Για κάθε καινούργια χτυπήματα θα ανεβαίνει νέο άρθρο. Εμείς τώρα θα δείξουμε τι έχουμε χτυπήσει μέσα σε λίγες ώρες» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Η λίστα με τα sites που χτυπήθηκαν είναι η ακόλουθη:

1. 112 Emergency Call number

2. Sabah Email Service

3. Hurriyer Email Service

4. 112 Emrgency Email Service

5. Turkish Police ( EGM ) Email Service

6. Saglik Email service

7. Ekonomi Email service

8. Enerji Email service

9. SIP-VOIP of Turkish Enerji

10. MIT Email service

Πηγή: Politis Online
Σχόλια