Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! Όλα… ρόδινα τα βρήκαν τα κυβερνητικά στελέχη που έκαναν συσκέψεις για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα και κατέστρωσαν σχέδια επί… χάρτου. Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στην δημοσιογραφική τους παπαγαλία, τα νέα «κλειστά» (που θα είναι… ανοιχτά) 'hot spots' στα νησιά θα είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός του πρώτου εξαμήνου, ή μέχρι τον Ιούλιο. Μόνο που ακόμα… δεν έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς τοποθεσίες που θα κατασκευαστούν! Ταυτοχρόνως, επαναλήφθηκε η κυβερνητική δέσμευση ότι θα κλείσουν, αλλά… σταδιακά (αν κλείσουν ποτέ, να μας τρυπήσετε τη μύτη!), τα υφιστάμενα 'hotspots' (Μόριας, ΒΙΑΛ Χίου, κ.λπ.) και ότι τα νέα «κλειστά» θα έχουν χωρητικότητα περί τις 5.000 σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, 2.000 στην Κω και 1.000 στην Λέρο. Επίσης, επαναλήφθηκε ότι «θεωρείται εφικτός ο στόχος των 10.000 επιστροφών μεταναστών στην Τουρκία εντός του έτους». Δηλαδή, όσων νέων λαθρομεταναστών εισέρχονται μέσα σ’ έναν μήνα στην Ελλάδα!!! Ομοίως, επαναλήφθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για ένταση του εποικισμού της χώρας, με την μεταφορά από τα νησιά 5.000 τυχερών «προσφύγων» σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδος και 15.000 λιγότερο τυχερών σε νέα hotspots που θα ιδρυθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε… άγνωστες τοποθεσίες! Ωστόσο, καμμία κουβέντα δεν έγινε για μέτρα ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ έλευσης νέων λαθρομεταναστών, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία οποιουδήποτε σχεδίου. Και ειδικά, εφόσον αρμόδιο με την λαθρομετανάστευση κυβερνητικό στέλεχος (ο Γ.Γ. Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ) έχει δηλώσει προσφάτως ότι το 2020 αναμένονται περί τους 100.000 νέοι λαθρομετανάστες, δηλαδή περισσότεροι απ’ όσους μας… προτίμησαν το 2019! Που θα τους βάλουν όλους αυτούς, δεν είπε κανένας! https://ethnikismos.net "Ιωάννης Καποδίστριας"







Όλα… ρόδινα τα βρήκαν τα κυβερνητικά στελέχη που έκαναν συσκέψεις για το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα και κατέστρωσαν σχέδια επί… χάρτου.










Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στην δημοσιογραφική τους παπαγαλία, τα νέα «κλειστά» (που θα είναι… ανοιχτά) 'hot spots' στα νησιά θα είναι έτοιμα προς λειτουργία εντός του πρώτου εξαμήνου, ή μέχρι τον Ιούλιο.





Μόνο που ακόμα… δεν έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς τοποθεσίες που θα κατασκευαστούν! Ταυτοχρόνως, επαναλήφθηκε η κυβερνητική δέσμευση ότι θα κλείσουν, αλλά… σταδιακά (αν κλείσουν ποτέ, να μας τρυπήσετε τη μύτη!), τα υφιστάμενα 'hotspots' (Μόριας, ΒΙΑΛ Χίου, κ.λπ.) και ότι τα νέα «κλειστά» θα έχουν χωρητικότητα περί τις 5.000 σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, 2.000 στην Κω και 1.000 στην Λέρο.







Επίσης, επαναλήφθηκε ότι «θεωρείται εφικτός ο στόχος των 10.000 επιστροφών μεταναστών στην Τουρκία εντός του έτους».
Δηλαδή, όσων νέων λαθρομεταναστών εισέρχονται μέσα σ’ έναν μήνα στην Ελλάδα!!!


Ομοίως, επαναλήφθηκε η απόφαση της κυβέρνησης για ένταση του εποικισμού της χώρας, με την μεταφορά από τα νησιά 5.000 τυχερών «προσφύγων» σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδος και 15.000 λιγότερο τυχερών σε νέα hotspots που θα ιδρυθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα, σε… άγνωστες τοποθεσίες!






Ωστόσο, καμμία κουβέντα δεν έγινε για μέτρα ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ έλευσης νέων λαθρομεταναστών, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία οποιουδήποτε σχεδίου.





Και ειδικά, εφόσον αρμόδιο με την λαθρομετανάστευση κυβερνητικό στέλεχος (ο Γ.Γ. Πρώτης Υποδοχής του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ) έχει δηλώσει προσφάτως ότι το 2020 αναμένονται περί τους 100.000 νέοι λαθρομετανάστες, δηλαδή περισσότεροι απ’ όσους μας… προτίμησαν το 2019!


Που θα τους βάλουν όλους αυτούς, δεν είπε κανένας!


https://ethnikismos.net
"Ιωάννης Καποδίστριας"
Σχόλια