Τουρκικά ΜΜΕ: Αρνητική απάντηση της Μέρκελ στον Μητσοτάκη για τις συμφωνίες Τουρκίας Λιβύης

Τουρκικά ΜΜΕ: Αρνητική απάντηση της Μέρκελ στον Μητσοτάκη για τις συμφωνίες Τουρκίας Λιβύης Ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και στην απάντηση που του έδωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τη Λιβύη. Γράφουν ότι ενώ συνεχίζεται ακόμη η επίσκεψη του Χαλίφα Χαφτάρ στην Ελλάδα, ήρθε απάντηση από την Μέρκελ, την οποία (οι Έλληνες) δεν περίμεναν. hurriyet.com.tr Ο Μητσοτάκης εξέφρασε την ανησυχία του για τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Λιβύη και ανέφερε ότι οι συμφωνίες μεταξύ της Λιβύης και της Τουρκίας είναι παράνομες. Στη Διάσκεψη του Βερολίνου που θα γίνει την Κυριακή, για την συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης η Ελλάδα κατέβαλε προσπάθεια για να υπάρξει μια τοποθέτηση στις συμφωνίας αυτές, αλλά η Μέρκελ απάντησε αρνητικά. Η Μέρκελ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα , δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν θα συζητηθούν οι συμφωνίες Λιβύης – Τουρκίας, παρά μόνο η κατάπαυση του πυρός. takvim.com.tr The Hellenic Information Team





Ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και στην απάντηση που του έδωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τη Λιβύη.




Γράφουν ότι ενώ συνεχίζεται ακόμη η επίσκεψη του Χαλίφα Χαφτάρ στην Ελλάδα, ήρθε απάντηση από την Μέρκελ, την οποία (οι Έλληνες) δεν περίμεναν.



hurriyet.com.tr


Ο Μητσοτάκης εξέφρασε την ανησυχία του για τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Λιβύη και ανέφερε ότι οι συμφωνίες μεταξύ της Λιβύης και της Τουρκίας είναι παράνομες.



Στη Διάσκεψη του Βερολίνου που θα γίνει την Κυριακή, για την συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης η Ελλάδα κατέβαλε προσπάθεια για να υπάρξει μια τοποθέτηση στις συμφωνίας αυτές, αλλά η Μέρκελ απάντησε αρνητικά.




Η Μέρκελ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα , δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν θα συζητηθούν οι συμφωνίες Λιβύης – Τουρκίας, παρά μόνο η κατάπαυση του πυρός.

takvim.com.tr




The Hellenic Information Team
Σχόλια