Κοιμούνται όρθιοι! Ρατσιστικό ρεπορτάζ κατά των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από αλβανούς και το καταδικάζουν …αλβανικά μέσα!

Κοιμούνται όρθιοι! Ρατσιστικό ρεπορτάζ κατά των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από αλβανούς και το καταδικάζουν …αλβανικά μέσα! Την ίδια στιγμή που αλβανοί φασίστες δημοσιογράφοι προσβάλλουν και απειλούν τον ελληνισμό, το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας βγάζει ανακοινώσεις για την Βενεζουέλα! Σήκωσαν κεφάλι οι αλβανοί φασίστες και ξεκίνησαν πογκρόμ μέσω δημοσιογραφικών δήθεν αφιερωμάτων κατά των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Προπηλάκισαν λεκτικά υπέργηρους Βορειοηπειρώτες και βορειοηπειρώτισσές, και τους ρωτούσαν γιατί δε φεύγουν να πάνε στην Ελλάδα! Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αλβανικό μέσο καταδίκασε τις άθλιες αυτές ενέργειες αλβανών δημοσιογράφων, αλλά η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου! Πράγμα που φαίνεται το έχουν καταλάβει οι αλβανοί και έχουν ξεσαλώσει.




Την ίδια στιγμή που αλβανοί φασίστες δημοσιογράφοι προσβάλλουν και απειλούν τον ελληνισμό, το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας βγάζει ανακοινώσεις για την Βενεζουέλα! Σήκωσαν κεφάλι οι αλβανοί φασίστες και ξεκίνησαν πογκρόμ μέσω δημοσιογραφικών δήθεν αφιερωμάτων κατά των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Προπηλάκισαν λεκτικά υπέργηρους Βορειοηπειρώτες και βορειοηπειρώτισσές, και τους ρωτούσαν γιατί δε φεύγουν να πάνε στην Ελλάδα!
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι αλβανικό μέσο καταδίκασε τις άθλιες αυτές ενέργειες αλβανών δημοσιογράφων, αλλά η ελληνική κυβέρνηση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου! Πράγμα που φαίνεται το έχουν καταλάβει οι αλβανοί και έχουν ξεσαλώσει.

Σχόλια