Προειδοποίηση που εκδίδεται για τους «ιρανούς υπηκόους οπλισμένους με εκρηκτικές ύλες» στα μεξικανικά σύνορα.

Προειδοποίηση που εκδίδεται για τους «ιρανούς υπηκόους οπλισμένους με εκρηκτικές ύλες» στα μεξικανικά σύνορα. Μια κόκκινη προειδοποίηση εκδόθηκε στην μεξικανική συνοριακή πόλη του Mexicali, αφού ο αρχηγός της αστυνομίας έλαβε πληροφορίες ότι ιρανοί υπήκοοι που έχουν οπλισμό με εκρηκτικά μπορεί να προσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα στις ΗΠΑ. Η προειδοποίηση, που εκδόθηκε από την τελωνειακή και συνοριακή προστασία στην Αριζόνα στις 10 Ιανουαρίου, επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία της Mexicali, Μάλε Έλενα Ανδρέντ. "Λάβαμε αναφορές ότι τέσσερις υπήκοοι του Ιράν που ενδεχομένως φέρουν εκρηκτικές ύλες ,επρόκειτο να επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα στην περιοχή του San Luis στο Mexicali. Μας είπαν ότι ήταν τρεις άνδρες και μια γυναίκα για να είναι επιφυλακτικοί ", δήλωσε ο Andrade. "Δεν έχουμε κανένα περιστατικό που έχει συμβεί από τώρα, απαντούμε αναλόγως και δεν θα υποτιμήσουμε αυτές τις απειλές", πρόσθεσε ο Andrade. Το "Operation Shield" ενεργοποιήθηκε στο Mexicali για να αντιμετωπίσει την απειλή από τους Ιρανούς υπηκόους, ωστόσο οι λεπτομέρειες της επιχείρησης δεν αποκαλύφθηκαν. https://clarionproject.org/iranian-nationals-armed-explosives-mexican-border ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CLARION PROJECT: Corfiatiko.blogspot.com

Μια κόκκινη προειδοποίηση εκδόθηκε στην μεξικανική συνοριακή πόλη του Mexicali, αφού ο αρχηγός της αστυνομίας έλαβε πληροφορίες ότι ιρανοί υπήκοοι που έχουν οπλισμό με εκρηκτικά μπορεί να προσπαθήσουν να διασχίσουν τα σύνορα στις ΗΠΑ.



Η προειδοποίηση, που εκδόθηκε από την τελωνειακή και συνοριακή προστασία στην Αριζόνα στις 10 Ιανουαρίου, επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία της Mexicali, Μάλε Έλενα Ανδρέντ. "Λάβαμε αναφορές ότι τέσσερις υπήκοοι του Ιράν που ενδεχομένως φέρουν εκρηκτικές ύλες ,επρόκειτο να επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα στην περιοχή του San Luis στο Mexicali. Μας είπαν ότι ήταν τρεις άνδρες και μια γυναίκα για να είναι επιφυλακτικοί ", δήλωσε ο Andrade.
"Δεν έχουμε κανένα περιστατικό που έχει συμβεί από τώρα, απαντούμε αναλόγως και δεν θα υποτιμήσουμε αυτές τις απειλές", πρόσθεσε ο Andrade.
Το "Operation Shield" ενεργοποιήθηκε στο Mexicali για να αντιμετωπίσει την απειλή από τους Ιρανούς υπηκόους, ωστόσο οι λεπτομέρειες της επιχείρησης δεν αποκαλύφθηκαν.

Σχόλια