Νέες προκλήσεις από το Φανάρι, επισπεύδει τις παράνομες αυτοκεφαλίες

Νέες προκλήσεις από το Φανάρι, επισπεύδει τις παράνομες αυτοκεφαλίες Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πρόσφατα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την σχισματική Εκκλησία του Μαυροβουνίου αλλά και της «Μακεδονίας» κάνει άμεσα βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την υποκίνηση και στήριξη πολιτικών υπερδυνάμεων έχει βάλει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα Πανορθόδοξο σχίσμα που θα κρατήσει αιώνες. Αυτά τον έχουν διατάξει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, και τα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Ρίξ' τους Θεέ μου έναν αιφνίδιο ΘΑΝΑΤΟ, να ξεβρωμίσει η Χριστιανοσύνη, από τα ερπετά της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την προβληματική αναγνώριση από την Εκκλησία της Ελλάδος της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας του Επιφανίου στην Ουκρανία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, επισπεύδει τη διαδικασία χορήγησης Αυτοκεφαλίας στη σχισματική Εκκλησία του Μαυροβουνίου καθώς και στη σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων. Για το λόγο αυτό είχε μεταβεί στο Βελιγράδι υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία, προκειμένου να παραδώσει τελεσίγραφο στον Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο για την αναγκαστική χορήγηση Αυτοκεφαλιών. Την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποτελούσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες: Γέρων Περγάμου κ. Ιωάννης, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος και ο Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Πανοσιολ. κ. Γρηγόριος. Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πρόσφατα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την σχισματική Εκκλησία του Μαυροβουνίου αλλά και της «Μακεδονίας» κάνει άμεσα βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ως γνωστόν πρόσφατα ο ίδιος ο πατριάρχης Σερβίας αλλά και τα επιφανή στελέχη του Πατριαρχείου Μπάτσκας Ειρηναίος και Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος καταδίκασαν την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας καθώς και την αναγνώρισή της από την Ελλαδική Εκκλησία. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την υποκίνηση και στήριξη πολιτικών υπερδυνάμεων έχει βάλει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα Πανορθόδοξο σχίσμα που θα κρατήσει αιώνες. https://oukraniko.blogspot.com Πηγή




Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πρόσφατα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την σχισματική Εκκλησία του Μαυροβουνίου αλλά και της «Μακεδονίας» κάνει άμεσα βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την υποκίνηση και στήριξη πολιτικών υπερδυνάμεων έχει βάλει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα Πανορθόδοξο σχίσμα που θα κρατήσει αιώνες.








Αυτά τον έχουν διατάξει ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ, και τα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ρίξ' τους Θεέ μου έναν αιφνίδιο ΘΑΝΑΤΟ, να ξεβρωμίσει η Χριστιανοσύνη, από τα ερπετά της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.





Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την προβληματική αναγνώριση από την Εκκλησία της Ελλάδος της Αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας του Επιφανίου στην Ουκρανία, το Οικουμενικό Πατριαρχείο, επισπεύδει τη διαδικασία χορήγησης Αυτοκεφαλίας στη σχισματική Εκκλησία του Μαυροβουνίου καθώς και στη σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων.


Για το λόγο αυτό είχε μεταβεί στο Βελιγράδι υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία, προκειμένου να παραδώσει τελεσίγραφο στον Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο για την αναγκαστική χορήγηση Αυτοκεφαλιών.


Την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου αποτελούσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες: Γέρων Περγάμου κ. Ιωάννης, Γαλλίας κ. Εμμανουήλ, Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος και ο Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Πανοσιολ. κ. Γρηγόριος.



Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε πρόσφατα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την σχισματική Εκκλησία του Μαυροβουνίου αλλά και της «Μακεδονίας» κάνει άμεσα βήματα προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Ως γνωστόν πρόσφατα ο ίδιος ο πατριάρχης Σερβίας αλλά και τα επιφανή στελέχη του Πατριαρχείου Μπάτσκας Ειρηναίος και Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος καταδίκασαν την Αυτοκεφαλία της Ουκρανίας καθώς και την αναγνώρισή της από την Ελλαδική Εκκλησία.


Το Οικουμενικό Πατριαρχείο με την υποκίνηση και στήριξη πολιτικών υπερδυνάμεων έχει βάλει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα Πανορθόδοξο σχίσμα που θα κρατήσει αιώνες.


https://oukraniko.blogspot.com

Πηγή
Σχόλια