Οι Γερμανοί μας πρόδωσαν! Κουβέντα για το μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας στο προσύμφωνο του Βερολίνου!

Οι Γερμανοί μας πρόδωσαν! Κουβέντα για το μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας στο προσύμφωνο του Βερολίνου! Πάλι το ρίξαμε στα παράπονα και τις κλάψες λες και δεν ξέρουμε τους Γερμανούς οι οποίοι είναι πάντα πολύ ειλικρινείς μαζί μας. Σιγά μη μας πρόδωσαν! Μας ξεκαθάρισαν εξαρχής πως η Διάσκεψη δεν θα συζητήσει το θέμα ΑΟΖ γιατί κανένας από τους συμμετέχοντες δεν είναι διατεθειμένος να κοντράρει ανοιχτά την Τουρκία. Αφού λοιπόν η Αθήνα δεν το έχει αναγάγει μόνη της σε «πρόβλημα ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο» θέτοντάς το επίσημα ως τέτοιο στον ΟΗΕ — αμφισβητώντας με χάρτες την Τουρκολιβυκή ΑΟΖ — η Διάσκεψη του Βερολίνου θα αγνοήσει το θέμα αβαντάροντας την Τουρκία. Επιπλέον, η Αθήνα δεν έχει καν διακόψει διπλωματικές σχέσεις με την Τρίπολη για να μη δυσαρεστήσει τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη, οι οποίοι τώρα επείγονται να ξεφορτωθούν και τον «απρόβλεπτο» Χαφτάρ. Με το θέατρο που τον έβαλαν πουλήσει στην Αθήνα, ο Χαφτάρ έδειξε σε όλους πως παίζει διπλό παιχνίδι ανάμεσα στους Ρώσους και τους Αμερικάνους. Για όλα αυτά φταίει η ψοφοδεής και υποτακτική (Γερμανών, Τούρκων, Ρώσων, Αμερικανών και Ισραηλινών) κυβέρνηση Μητσοτάκη. Απλούστατα έχει εξαντλήσει την χρησιμότητά της ως δουλοπάροικος όλων τους. Δημήτρης Γιαννόπουλος Για άλλη μια φορά στην ιστορία, η Γερμανία προδίδει την Ελλάδα υπέρ της Τουρκίας. Σύμφωνα με το προσύμφωνο το οποίο δημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass, Δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας, και φυσικά ούτε λόγος για κατάργηση του! Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό πρακτορείο, το κοινό ανακοινωθέν απαιτεί από τον Χαφτάρ να παραδώσει τα όπλα και να αφοπλιστεί! Ένα εμετικό έγγραφο το οποίο αποτελεί εθνική καταστροφή για την Ελλάδα εάν γίνει αποδεκτό. Η Γερμανία αγνόησε πλήρως τις ελληνικές απαιτήσεις, όπως ήταν αναμενόμενο. Πηγή

Πάλι το ρίξαμε στα παράπονα και τις κλάψες λες και δεν ξέρουμε τους Γερμανούς οι οποίοι είναι πάντα πολύ ειλικρινείς μαζί μας.

Σιγά μη μας πρόδωσαν!

Μας ξεκαθάρισαν εξαρχής πως η Διάσκεψη δεν θα συζητήσει το θέμα ΑΟΖ γιατί κανένας από τους συμμετέχοντες δεν είναι διατεθειμένος να κοντράρει ανοιχτά την Τουρκία.

Αφού λοιπόν η Αθήνα δεν το έχει αναγάγει μόνη της σε «πρόβλημα ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο» θέτοντάς το επίσημα ως τέτοιο στον ΟΗΕ — αμφισβητώντας με χάρτες την Τουρκολιβυκή ΑΟΖ — η Διάσκεψη του Βερολίνου θα αγνοήσει το θέμα αβαντάροντας την Τουρκία.

Επιπλέον, η Αθήνα δεν έχει καν διακόψει διπλωματικές σχέσεις με την Τρίπολη για να μη δυσαρεστήσει τους συμμετέχοντες στη διάσκεψη, οι οποίοι τώρα επείγονται να ξεφορτωθούν και τον «απρόβλεπτο» Χαφτάρ.

Με το θέατρο που τον έβαλαν πουλήσει στην Αθήνα, ο Χαφτάρ έδειξε σε όλους πως παίζει διπλό παιχνίδι ανάμεσα στους Ρώσους και τους Αμερικάνους.

Για όλα αυτά φταίει η ψοφοδεής και υποτακτική (Γερμανών, Τούρκων, Ρώσων, Αμερικανών και Ισραηλινών) κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Απλούστατα έχει εξαντλήσει την χρησιμότητά της ως δουλοπάροικος όλων τους.


Δημήτρης Γιαννόπουλος




Για άλλη μια φορά στην ιστορία, η Γερμανία προδίδει την Ελλάδα υπέρ της Τουρκίας.


Σύμφωνα με το προσύμφωνο το οποίο δημοσιεύει το ρωσικό πρακτορείο Itar Tass,

Δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο μνημόνιο Λιβύης – Τουρκίας, και φυσικά ούτε λόγος για κατάργηση του!

Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με το ρωσικό πρακτορείο, το κοινό ανακοινωθέν απαιτεί από τον Χαφτάρ να παραδώσει τα όπλα και να αφοπλιστεί!

Ένα εμετικό έγγραφο το οποίο αποτελεί εθνική καταστροφή για την Ελλάδα εάν γίνει αποδεκτό.

Η Γερμανία αγνόησε πλήρως τις ελληνικές απαιτήσεις, όπως ήταν αναμενόμενο.


Πηγή
Σχόλια