ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ HÜRRİYET : «ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ 2020»

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ HÜRRİYET : «ΘΕΡΜΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟ 2020» Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Ο γνωστός Έλληνας αστρολόγος, Χρήστος Άρχος, έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet και στην Τουρκάλα δημοσιογράφο, Aygül Aydın, όπου ανέφερε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα φυσικά για όσους θεωρούν την αστρολογία σοβαρή, αλλά επειδή αυτά δημοσιεύματα σε τουρκικό ΜΜΕ αποκτούν κάποια ιδιαίτερη σημασία . Οι πια ενδιαφέρουσες προέβλεψες του για το 2020, που δημοσιεύονται στην τουρκική εφημερίδα, είναι ότι προβλέπει για τις δυο χώρες, Ελλάδας και Τουρκίας, έντονο και ταραγμένο το 2020 όπου μεταξύ των άλλων θα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκονται. Όσον αφορά το φλέγων ζήτημα της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης, προβλέπει ένα μίνι θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας χωρίς όμως να μας λέει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και οι συνέπειας αν γίνει αυτό που προβλέπει. Για την πιθανότητα τρίτου παγκοσμίου πολέμου, ο κ Άρχος αναφέρει στην Hürriyet ότι στα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια δεν θα υπάρξει ηρεμία και θα έχουμε ταραχώδεις γεγονότα στο διεθνές παρασκήνιο, όπως αυτό που έχουμε αυτές τις μέρες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, αλλά δεν θα έχουμε το τέλος του κόσμου και τα γεγονότα τελικά θα ξεπεραστούν δίνοντας και την ευκαιρία, όπως τονίζει, για την δική μας εσωτερική αλλαγή. Όσοι θέλουν να τα πάρουν σοβαρά αυτά που ισχυρίζεται ο Έλληνας αστρολόγος, το γεγονός είναι ότι η Τουρκάλα δημοσιογράφος τον έχει πάρει στα σοβαρά γι αυτό και δημοσιεύει την συνέντευξη του στην μεγαλύτερης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr




Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο γνωστός Έλληνας αστρολόγος, Χρήστος Άρχος, έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hürriyet και στην Τουρκάλα δημοσιογράφο, Aygül Aydın, όπου ανέφερε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα φυσικά για όσους θεωρούν την αστρολογία σοβαρή, αλλά επειδή αυτά δημοσιεύματα σε τουρκικό ΜΜΕ αποκτούν κάποια ιδιαίτερη σημασία .

Οι πια ενδιαφέρουσες προέβλεψες του για το 2020, που δημοσιεύονται στην τουρκική εφημερίδα, είναι ότι προβλέπει για τις δυο χώρες, Ελλάδας και Τουρκίας, έντονο και ταραγμένο το 2020 όπου μεταξύ των άλλων θα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκονται.

Όσον αφορά το φλέγων ζήτημα της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης, προβλέπει ένα μίνι θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας χωρίς όμως να μας λέει ποιες θα είναι οι επιπτώσεις και οι συνέπειας αν γίνει αυτό που προβλέπει.




Για την πιθανότητα τρίτου παγκοσμίου πολέμου, ο κ Άρχος αναφέρει στην Hürriyet ότι στα επόμενα τουλάχιστον 4 χρόνια δεν θα υπάρξει ηρεμία και θα έχουμε ταραχώδεις γεγονότα στο διεθνές παρασκήνιο, όπως αυτό που έχουμε αυτές τις μέρες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, αλλά δεν θα έχουμε το τέλος του κόσμου και τα γεγονότα τελικά θα ξεπεραστούν δίνοντας και την ευκαιρία, όπως τονίζει, για την δική μας εσωτερική αλλαγή.

Όσοι θέλουν να τα πάρουν σοβαρά αυτά που ισχυρίζεται ο Έλληνας αστρολόγος, το γεγονός είναι ότι η Τουρκάλα δημοσιογράφος τον έχει πάρει στα σοβαρά γι αυτό και δημοσιεύει την συνέντευξη του στην μεγαλύτερης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα.




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Σχόλια