Δημοσίευσαν είδηση για κρούσμα στην Αττάλεια, συνελήφθησαν ("ΣΗΚΩΤΟΙ"!) και η σχετική είδηση διαγράφτηκε …

Δύο συλλήψεις Τούρκων δημοσιογράφων για είδηση σχετικά , με τον κορονοϊό!
Δύο δημοσιογράφοι που είχαν δημοσιεύσει είδηση σχετικά με τον κορονοϊό στην Αττάλεια, συνελήφθησαν.


Αστυνομική έφοδος έγινε στα σπίτια του Ιντρίς Οζγιόλ-αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας 'Haberimizvar.net' και την Συντονίστριας της ίδιας ιστοσελίδας Εμπρού Κιουτσουκαϊντίν, λόγω είδησης που δημοσίευσαν σχετικά με τον κορονοϊό...


Στις καταθέσεις που έδωσαν στην Διεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομίας της Αττάλειας, οι δύο δημοσιογράφοι ερωτήθηκαν σχετικά με την είδηση που δημοσίευσαν.


Οι δύο δημοσιογράφοι έδωσαν καταθέσεις καθώς ¨Προκάλεσαν πανικό στον κόσμο και δημοσίευσαν είδηση σχετικά με τον κορονοϊό χωρίς να υπάρχει δήλωση αρμοδίου¨, ενώ αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.


Μετά από την απελευθέρωση τους, ¨απομακρύνθηκε¨από την ιστοσελίδα η είδηση που είχε τίτλο ¨Κρούσμα κορονοϊού στο Ντέμρε¨.


https://anfturkce.com/rojava-surIye/koronavirues-haberi-yapan-2-gazeteciye-goezalti-138303


15/03/2020


Σχ.: Η συγκεκριμένη είδηση όντως δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αλλά εμείς την βρήκαμε αλλού αναδημοσιευμένη !


Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.batiakdeniztv.com/haber/amp/21841 αναφέρονται τα εξής :
Edinilen bilgiye göre, Demre İlçesi’nde 72 yaşındaki erkek hastanın yüksek ateş nedeniyle sağlık kuruluşuna başvurması üzerine test yapıldığı, test sonucucunun pozitif çıkması üzerine hasta Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildiği öğrenildi. Hastanın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Bilindiği gibi Antalya Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nin bir binası boşaltılıp, karantinaya alınacak hastalar için özel olarak hazırlanmıştı.


Δηλαδή : ¨Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν στην επαρχία Ντέμρε, άντρας με υψηλό πυρετό προσέφυγε σε μονάδα υγείας και το 'τεστ' που του έγινε βγήκε θετικό, στάλθηκε στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Αττάλειας. Αναφέρεται πως η κατάσταση της υγείας του αρρώστου είναι σοβαρή.
Όπως είναι γνωστό στο Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό Νοσοκομείο Αττάλειας, ένα κτίριο έχει εκκενωθεί και έχει ετοιμασθεί ανάλογα για αρρώστους που θα βρίσκονται σε καραντίνα.¨


Όπως καταλαβαίνετε, ΝΟΜΙΚΑ πια απαγορεύεται η δημοσίευση είδησης σχετικά με κρούσμα, αν δεν έχει προηγηθεί επίσημη δήλωση…. Πολυ περισσότερο όταν πρόκειται για την τουριστική Αττάλεια…


Κλείστε τα σύνορα με την Τουρκιά επειγόντως !


Πηγή: TourkikaNea


"Ιωάννης Καποδίστριας"
Σχόλια