Διαμαρτυρία ενάντια στά ΦΙΜΩΤΡΑ στα σχολεία στο Σύνταγμα ! - Φωτογραφίες ΚΑΙ από Πάτρα ΚΑΙ από Θεσσαλονίκη!

(Τά κανάλια ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ!) Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ί α ενάντια στά ΦΙΜΩΤΡΑ στα σχολεία στο Σύνταγμα ! - Φωτογραφίες ΚΑΙ από Πάτρα ΚΑΙ από Θεσσαλονίκη! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΜΩΤΡΩΝ - ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ - ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! Στο Σύνταγμα συναντήθηκαν γονείς από την Αττική που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία. Με σύνθημα «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» γονείς και άλλοι πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος. © Φωτογραφία : SOOC / George Vitsaras Συγκέντρωση κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία © Φωτογραφία : SOOC / George Vitsaras Διαδηλωτές κατά της μάσκας στα σχολείαΟι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία στο πλαίσιο των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την μη εξάπλωση του κορονοϊού. SOOC / George Vitsaras Διαμαρτυρία κατα της χρήσης μάσκας απο μαθητές στα σχολείαΜάλιστα, μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη ενώ κάλεσμα είχε γίνει για συμμετοχή σε διαμαρτυρίες και σε άλλες πόλεις. ΠΑΤΡΑ, ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ.... sputniknews.gr "Ιωάννης Καποδίστριας"



ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΜΩΤΡΩΝ - ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ - ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!


Στο Σύνταγμα συναντήθηκαν γονείς από την Αττική που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία.



Με σύνθημα «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» γονείς και άλλοι πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος.















© Φωτογραφία : SOOC / George Vitsaras
Συγκέντρωση κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία




© Φωτογραφία : SOOC / George Vitsaras
Διαδηλωτές κατά της μάσκας στα σχολείαΟι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονταν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία στο πλαίσιο των μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για την μη εξάπλωση του κορονοϊού.





SOOC / George Vitsaras


Διαμαρτυρία κατα της χρήσης μάσκας απο μαθητές στα σχολείαΜάλιστα, μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη ενώ κάλεσμα είχε γίνει για συμμετοχή σε διαμαρτυρίες και σε άλλες πόλεις.














ΠΑΤΡΑ, ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ...




ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ....



sputniknews.gr

"Ιωάννης Καποδίστριας"
Σχόλια