Ο πρώτος ειρηνικός πυρηνικός σταθμός της Barakah φτάνει το 80% της παραγωγικής του ικανότητας

Barakah ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρώτος αντιδραστήρας έχει φτάσει σε επίπεδο 80% της χωρητικότητάς του. Παραγωγικότητα ενέργειας. Η επίτευξη της ισχ



Barakah ανακοίνωσε σήμερα ότι ο πρώτος αντιδραστήρας έχει φτάσει σε επίπεδο 80% της χωρητικότητάς του. Παραγωγικότητα ενέργειας.


Η επίτευξη της ισχύος του πρώτου αντιδραστήρα εγκατάστασης στο Barakah στο επίπεδο του 80 % είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στη διαδικασία των προοδευτικών ενεργειακών δοκιμών, η οποία περιλαμβάνει σταδιακή αύξηση του επιπέδου της ικανότητας του αντιδραστήρα, συλλογή δεδομένων και ρύθμιση των συστημάτων ελέγχου και ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, τα συστήματα της πρώτης μονάδας παρακολουθούνται και ελέγχονται για να διασφαλιστεί η συμμόρφωσή τους με τις κανονιστικές απαιτήσεις. Τοπικά και τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Η διαδικασία των προοδευτικών ενεργειακών δοκιμών διεξάγεται υπό τη συνεχή επίβλεψη της Ομοσπονδιακής Αρχής για τον Πυρηνικό Κανονισμό, η οποία διενήργησε περισσότερες από 280 επιθεωρήσεις από την έναρξη της ανάπτυξης του Έργου Πυρηνικής Πυρηνικής Ενέργειας Barakah Peace, εκτός από περισσότερες από 40 αποστολές αξιολόγησης και επισκόπησης από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας και τη Διεθνή Ένωση Πυρηνικών Χειριστών.

FoulsCode.com
Σχόλια