Το τελωνείο του αεροδρομίου του Καΐρου κατέλαβε μια απόπειρα λαθρεμπορίου αεροπλάνου κατασκοπείας με έναν Αμερικανό επιβάτη

 Τα τελωνεία του Διεθνούς Αεροδρομίου του Καΐρου απέτρεψαν μια απόπειρα λαθρεμπορίου ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου, το οποίο ένας Αμερικανός επιβάτης είχε κρύψει μέσα στις αποσκευές του κατά την άφιξή του από την Αμερική μέσω της Γαλλίας, προκειμένου να παραπλανήσει τους τελωνειακούς αξιωματούχους και να το διασχίσει, και ελήφθησαν μέτρα μαζί του.

Κατά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την άφιξη των επιβατών του αεροπλάνου Air France Flight 570, ο διευθυντής τελωνείων υποψιάστηκε ότι ένας Αμερικανός επιβάτης έρχεται από το Παρίσι και ο εξεταστής εξέτασε τις αποσκευές του, οι οποίες βρέθηκαν να περιέχουν ξένο αντικείμενο. Συγκροτήθηκε επιτροπή για την επιθεώρηση των αποσκευών των επιβατών και βρήκαν ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο.

Ο Διευθυντής Τελωνείων αποφάσισε να λάβει μέτρα με τον επιβάτη μετά την παρουσίαση στον Δρ. Ibrahim Abdel Latif, σύμβουλο του επικεφαλής της τελωνειακής αρχής στο αεροδρόμιο.

foulscode.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας