Τεράστια Ελληνική επιτυχία, υποκλίθηκαν οι Ιάπωνες


Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική εταιρεία SCYTALIS η οποία έκλεισε συμβόλαιο για την παροχή συστήματος τακτικών ζεύξεων δεδομένων στην Ιαπωνία! Αυτό συνιστά μία ακόμα μεγάλη εξαγωγική επιτυχία για την εταιρεία η οποία έχει μία δυναμική παρουσία στο εμπόριο και την ανάπτυξη υψηλής τεχνολογίας στον τομέα αυτό.

«Αποδίδουμε ιδιαίτερη αξία στην ανάθεση αυτού του έργου, καθώς διευρύνει την εγκατεστημένη βάση συστημάτων Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων της εταιρείας μας σε μία ακόμη σημαντική χώρα στη διεθνή αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την επιτυχία της SCYTALYS στην Ιαπωνία, έχουν ήδη προηγηθεί σημαντικά συμβόλαια της εταιρείας στη Ν.Α. Ασία και Άπω Ανατολή. Η διασύνδεση διαφορετικών μέσων σε δικτυοκεντρικά περιβάλλοντα λειτουργεί ως καθοριστικός πολλαπλασιαστής ισχύος και εμείς είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε πλήρως αυτή την τάση που επικρατεί διεθνώς», ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SCYTALYS, κ. Δημήτρης Καραντζάβελος.

Έχουμε γράψει αρκετές φορές στο el.gr πόσο σημαντικό είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν όσο περισσότερο γίνεται διασυνδεδεμένα τα μέσα που χρησιμοποιούν, μεταξύ τους ώστε να επιτύχουν την καλύτερη δυνατή μεταφορά εικόνας και πληροφοριών προς όλα τα κλιμάκια και αν ληφθούν γρήγορα οι σωστές αποφάσεις ανάλογα της κατάστασης.

Η SCYTALIS είναι απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να παράξει και να εξάγει σύγχρονη τεχνολογία, αρκεί όμως να υπάρξει και το κατάλληλο πλαίσιο για να ανθήσουν οι επιχειρήσεις αυτές.

Με πληροφορίες από doureios.com και el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας