Microsoft: υποθαλάσσια κέντρα δεδομένων σε υπεράκτια αιολικά πάρκα θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον ιστό για δισεκατομμύρια

Microsoft: υποθαλάσσια κέντρα δεδομένων σε υπεράκτια αιολικά πάρκα θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον ιστό για δισεκατομμύρια Ο τεχνολογικός γίγαντας λέε


Microsoft: υποθαλάσσια κέντρα δεδομένων σε υπεράκτια αιολικά πάρκα θα μπορούσαν να ενισχύσουν τον ιστό για δισεκατομμύρια.

Ο τεχνολογικός γίγαντας λέει ότι η τοποθεσία θα μπορούσε να είναι το επόμενο βήμα μετά την επιτυχή δοκιμή στο βυθό της Σκωτίας.





Η Microsoft μπορεί να τοποθετήσει υποθαλάσσια κέντρα δεδομένων σε υπεράκτια αιολικά πάρκα αφού αποδείξει ότι οι βασικές εγκαταστάσεις πληροφορικής μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά κάτω από το νερό που τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, σε μια κίνηση που είπε ότι θα μπορούσε να ενισχύσει την πρόσβαση δεδομένων για δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Ο αμερικανικός γίγαντας της τεχνολογίας δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο επόμενο βήμα μετά από μια επιτυχημένη διετή δοκιμή ενός εμπορευματοκιβωτίου γεμάτου με διακομιστές 36 μέτρα κάτω στον πυθμένα του Όρκνεϊ της βόρειας Σκωτίας.


foulscode.com
rechargenews



Σχόλια